ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

şuan ekliyemicem canm yatmam lazım bebeğim uyanmadan biraz uykumu alayım gecenin bi yarısı mamaaaa maaamaaaaaa diye bağırıyo biraz psikopat benm oğlan

o zaman şöyle yapalım ikisinden birini seç sen yarın kargoya gidicem ona göre göndereyim diğer beğendini de başka zaman takaslaşırız.olmaz mı alıcısı çıkmadan birini beğen yarın ikisinden biri gidebilir sonra üzülürüm sana veremedim diye

Son düzenleme:
yaaa ikisini istiyom ne kadar fiyatları canm

bunun aynısı bende var canım çeyizimde:26: dur ben sayfana bakim sölim sana şunlar olsun diye olur mu bi de başka ne tarz şeyler eklceksin canım sen
bak canm lacivert transparanla yanındaki buz mavisini yollıyım harika olur onlar sana transparan olanın değişik bi kumaşı var hem hafif esniyo hem üzerine yapışıyo yani şimdide tam olur 1 beden genişlesen yine olur

canım gecelik bakmıorum aslında çok değişik olursa ancak:)ben çanta ayakkabı elbise tarzı şeyler bakıyorum tam olarak
oooyyy oyyyyy ne uğraştık kız senle ozman bekle bakayım eşimin telefonla işi bittiyse çekeyim yeni cicişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…