ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

o zaman sen bana harf çanta terlik ve şifon bluzu koy başkada hediye falan koyma olur mu
kız 48tl yapıyo ozaman şöyle yapalım ben sana çanta 25 terlik 15 gömlek 8 turuncu takım 5 ekliim 53 tl olsun sende bana yeşil elbise 12 siyah elbise25 ve tayt 15 52tl yapıyo anlaşalım bitsin bu alışveriş

tamam ama yanına hediyede isterim parfüm olur bi de avon çanta bende sana bordo hırkayı gönderirim olur mu

son kararrrrrr......

canım ben sana su yeşili 12 siyahbeyaz 25 tayt 15+ bordo hırka ve istediğin dekolte sırtlı bluzu hediye koycam
sende bana şifon 8 beyazterlik 15 çanta 25 pijama takımı 8+ parfüm ve avon çanta artııı başka bişi olabilir hediye koyarsın

canım adresini özelden tekrar ver alıcı ödemeli gönderirsin bende alıcı ödemeli göndercem

Son düzenleme:
tamam anlaştık çok şükür ALLAHım hiç bitmicek sandım valla yazışmaları okuyanlar çokk güler bize bitmedi bi türlü ben belki cuma veririm olmadı salıya kesin inş.. bilgin olsun tel no var sende ordan ulaşırsın bana

canım elbiseleri yıkamadan gönderiyorum yalnız su yeşilinde minik leke var belli belirsiz yıkanınca çıkar diye düşünüyorum sayfamada yazmıştım.yoksa o elbiseyi 12 ye vermezdim:)izmirden almıştım son geldiğimde tekrar sölimde bilgin olsun yıkarsın artık:)bu arada yarın gönderseydin keşke cuma elimde olurdu:)

Son düzenleme:
canm alıcı ödemeli yollama sen öde bende kendi gönderdiğimi ödiyim çünkü benm kargolar çok gecikiyo genelde komşuya bırakıyolar ücretli kargo oldumu problem oluyo kafamız rahat olsun zaten sennki daha fazla tutar çünkü parfüm var ağırlık yapar

yeni duydum hiç görmemişim ama neyse problem değil evde giycem nasılsa

tamam olur o zaman ödeyerek gönderirim farketmez.yarın gönder yaaaa........

yeni duydum hiç görmemişim ama neyse problem değil evde giycem nasılsa

canım özelden adresi tekrar at .bence çıkalım artık..yarın vericem kargonu canım inş.(süpriz hediyem çamaşır olmasın ewde çamaşırdan gecelikten bol bişi yok sürekli aldım çünkü canım..ben çıkıyorum ii geceler öptümmm

Son düzenleme:

adresini özelden yazmayı unutma canım ii gceler.

adresi buldum canım yazmana gerek yok bekleme boşuna 5dk engelini yatıyorum bende görüşüz.

bende bugün gidemedim yeğenime baktım gidip yarın gidicem kargoya zaten bi de kargo teslim alcam sennkinide veririm canım paketini hazırlıcam birazdan
bende birazdan hazırlıcam canm bebişim yeni uyudu süpriz hediye ne koysam diye düşünüyom

bende birazdan hazırlıcam canm bebişim yeni uyudu süpriz hediye ne koysam diye düşünüyom

kullanışlı güzel bişey olsun o zman canım...takı gecelik falan çok var..o turuncu takım var ya o tarz başka bişey olabilir elinde var mı öyle.

Son düzenleme:
kullanışlı güzel bişey olsun o zman canım...takı gecelik falan çok var..o turuncu takım var ya o tarz başka bişey olabilir elinde var mı öyle.
sanane kız benm süpriz hediyemden bende isterim süpriz hediye banane başak burcuyum ben ben severim süprüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…