ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

yok canım sarı sewmiorum kırmızısı güzelmiş.taytın yerine sen beğen bişi de yarın gidecem kargoya tekrar ben seninkini de veririm artık sende benimkini ne zman verirsen konuşurz.
canm bakıyorumda bişi beğenemedim eklicek bişi bulursan bakayım ama defalarca baktım yok :KK50:

Eklentiler

• $Resim 343.jpg
    $Resim 343.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $Resim 344.jpg
    $Resim 344.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 345.jpg
    $Resim 345.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 45
yeğenim 15 yaşında canm :) henüz sıfır beden :KK1:

canım bak burdaki lila uzun abiye ve lila şifon tek üst var bunlar yeğenine olur çiçekli bi elbise var sanada olur yeğenine de sarı dediğin bluz da hoş bişey eklediğim şortta olur yeğenine.

Eklentiler

• $7.jpg
    $7.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 005.jpg
    $Resim 005.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 003.jpg
    $Resim 003.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $10.jpg
    $10.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 029.jpg
    $Resim 029.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 182.jpg
    $Resim 182.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $Resim 183.jpg
    $Resim 183.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 45
canım bak burdaki lila uzun abiye ve lila şifon tek üst var bunlar yeğenine olur çiçekli bi elbise var sanada olur yeğenine de sarı dediğin bluz da hoş bişey eklediğim şortta olur yeğenine.
ona bunları göstersem beni ne yapar bilemiyorum hiç tarzı değil bizimki biraz küçük kadın :KK1: ağır spor takılıyoo bide marka takıntılı malesef :KK50:

ona bunları göstersem beni ne yapar bilemiyorum hiç tarzı değil bizimki biraz küçük kadın :KK1: ağır spor takılıyoo bide marka takıntılı malesef :KK50:

canım şort lcw markalı sarı askılıda marka bişey çiçekli elbise yurt dışından hedye geldi o da bi marka.ama o çiçekli elbise sanada olur boyuda kısa olur yani ewde giyceksen çok hoş bişey

Son düzenleme:
canım şort lcw markalı sarı askılıda marka bişey çiçekli elbise yurt dışından hedye geldi o da bi marka.ama o çiçekli elbise sanada olur boyuda kısa olur yani ewde giyceksen çok hoş bişey
renkler hoşuma gitmedi canm ya elbiseleri şimdi giysen olmaz mı aynadan çek resmini :KK1: merak ediyorum bian önce ayarlıyalım

renkler hoşuma gitmedi canm ya elbiseleri şimdi giysen olmaz mı aynadan çek resmini :KK1: merak ediyorum bian önce ayarlıyalım

canım benim belim ince biraz büyük bana siyah beyaz bugün geldi 40 yazıyor ama 38 e göre elbise sayfama 63 kg ya kadar olur yazmışım ama 54-maksimum 60 a olur ben en son 54 kg idim şuan 50 falanım o yüzden bana bol oluyor kumaşı çok güzel ben siyah beyazı tavsiye ederim

Eklentiler

• $Resim 368.jpg
    $Resim 368.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 369.jpg
    $Resim 369.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 365.jpg
    $Resim 365.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 47
canım benim belim ince biraz büyük bana siyah beyaz bugün geldi 40 yazıyor ama 38 e göre elbise sayfama 63 kg ya kadar olur yazmışım ama 54-maksimum 60 a olur ben en son 54 kg idim şuan 50 falanım o yüzden bana bol oluyor kumaşı çok güzel ben siyah beyazı tavsiye ederim
ben ikisinide çook beğendim :KK14:

ben daraltırım biraz yaaa benm de belim çok ince ben bikaç yeni kıyafet eklicektim biraz kurcalamam lazım belki beğendiğin çıkar ikisini alırım yeşil arkadan fermuarlı dimi

ben daraltırım biraz yaaa benm de belim çok ince ben bikaç yeni kıyafet eklicektim biraz kurcalamam lazım belki beğendiğin çıkar ikisini alırım yeşil arkadan fermuarlı dimi

ewet canım fermuarlı ama ben fermuarını açmadan giyiyorum oluyor yani.tamam ekle bakalım yalnız bu gece kararlaştıralım toplamda bakalım yarın kargoya gidicem çünkü karar ver ona göre

Son düzenleme:
ewet canım fermuarlı ama ben fermuarını açmadan giyiyorum oluyor yani.tamam ekle bakalım
şuan ekliyemicem canm yatmam lazım bebeğim uyanmadan biraz uykumu alayım gecenin bi yarısı mamaaaa maaamaaaaaa diye bağırıyo biraz psikopat benm oğlan :KK1:

X