kız o tarz bende var çanta başka çanta var mı elinde ne zaman ekliosun bakim yeni cicileri
istersen ekliim benm telden çekip ama hem fazla bulamadım eşim bazanın üstünde bazayı açamadımkız o tarz bende var çanta başka çanta var mı elinde ne zaman ekliosun bakim yeni cicileri
istersen ekliim benm telden çekip ama hem fazla bulamadım eşim bazanın üstünde bazayı açamadımhemde benm tel güzel çekmiyo
yok bi tane avon var küçük omuzdan uzun askılı başkada yok bide tost makinası+dzleştirici bi arada makina var bi arkadaş alıcaktı anlaştık ben kargoya gidemedim oda sormadı 2 ay oldu duruyo onuda ekleyebilirim fakir markabaşka çanta falan var mı elinde canım peki
yok bi tane avon var küçük omuzdan uzun askılı başkada yok bide tost makinası+dzleştirici bi arada makina var bi arkadaş alıcaktı anlaştık ben kargoya gidemedim oda sormadı 2 ay oldu duruyo onuda ekleyebilirim fakir marka
ben taytıda çok beğendim aklım onda kaldı eşim bu ne dedi :26:sen çek ekle o zman bi kaç bişi aklımda kalmasın.ona göre bende sayfanı kurcalıyorum bulim bişiler.normalde bak bende şifon bluz ve terlik için uğraşıodum şimdi sen iki elbiseyi beğendin diye bende sırf istiosun diye bişiler bulmaya çalışıorum karşılıklı yani
ben taytıda çok beğendim aklım onda kaldı eşim bu ne dedi :26:
ben taytıda çok beğendim aklım onda kaldı eşim bu ne dedi :26:
diğer topiğimde var canm resimleri bi dakka bekle günncelliyim konuyu görşu kalın maşalardan var mı sende fakirin fotosunu bi de avon çanta fotosunu koyar mısın
diğer topiğimde var canm resimleri bi dakka bekle günncelliyim konuyu gör
ozman ben taytıda istiyom 2 elbise tayt sırt dekolteli tşört istersen hediye koyma sen bilirsinkız o gayet güzel gerçekten pişman olcan yakından görsen harika kaygan kumaş süper duruyo
ozman ben taytıda istiyom 2 elbise tayt sırt dekolteli tşört istersen hediye koyma sen bilirsin
tayt 15 bluzu 5 yaptım sana 25 elbise 12 elbise toplamda 57 oldu canım da ben bişi bulamadım kız ..şu fakir tost aleti dedin ya bi de avon çanta ..onlar nerde ekli.bi de kozmetik sayfanın linkini atsana
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683079 burdanda çanta ve düzleştiriciye bakabilirsin cnmtayt 15 bluzu 5 yaptım sana 25 elbise 12 elbise toplamda 57 oldu canım da ben bişi bulamadım kız ..şu fakir tost aleti dedin ya bi de avon çanta ..onlar nerde ekli.bi de kozmetik sayfanın linkini atsana
canm ben yeşil elbise 12 tayt 15 bide sırt dekolteli tşört 5tl alayım 32 tl yapıyo sende başta anlaştığımız gibi terlik 15 gömlek 8 eşofman takım turuncu 5 bide parfüm artı hediyeeee çünkü sen benden kilolusun çok bol olcak o bana yada başka bişi seç sen bilirsincanım benim belim ince biraz büyük bana siyah beyaz bugün geldi 40 yazıyor ama 38 e göre elbise sayfama 63 kg ya kadar olur yazmışım ama 54-maksimum 60 a olur ben en son 54 kg idim şuan 50 falanım o yüzden bana bol oluyor kumaşı çok güzel ben siyah beyazı tavsiye ederim
canm ben yeşil elbise 12 tayt 15 bide sırt dekolteli tşört 5tl alayım 32 tl yapıyo sende başta anlaştığımız gibi terlik 15 gömlek 8 eşofman takım turuncu 5 bide parfüm artı hediyeeee çünkü sen benden kilolusun çok bol olcak o bana yada başka bişi seç sen bilirsin
olsun canm ya hem yeşil daha kısaben 50 kiloyum tatlım şuan ...siyah beyazı tavsiye ediyorum ben o sana bol olmaz yeşilden daha çok siyah beyaz derim ben
tayt 15 bluzu 5 yaptım sana 25 elbise 12 elbise toplamda 57 oldu canım da ben bişi bulamadım kız ..şu fakir tost aleti dedin ya bi de avon çanta ..onlar nerde ekli.bi de kozmetik sayfanın linkini atsana
bunları gördün mü canmEki Görüntüle 1010599 bu straplez yeşil tşört 7tl
Eki Görüntüle 1010600 bu lcw xl beden 10tl
Eki Görüntüle 1010601 buda yarım kısa kol 7tl
Eki Görüntüle 1010602 bunda miik bi nokta çamaşır suyu lekesi var belli bile olmuyo ama oyüzden 5tl
Eki Görüntüle 1010603 lekeside burda
olsun canm ya hem yeşil daha kısakız öldüm uykusuzluktan sabah namazına kalkamıcam senn yüzünden çabuk seç ben kararımı verdim yeşil elbise tayt bide pembe sırt dekolteli tşört sende karar ver yatalım