ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

istersen ekliim benm telden çekip ama hem fazla bulamadım eşim bazanın üstünde bazayı açamadım hemde benm tel güzel çekmiyo

sen çek ekle o zman bi kaç bişi aklımda kalmasın.ona göre bende sayfanı kurcalıyorum bulim bişiler.normalde bak bende şifon bluz ve terlik için uğraşıodum şimdi sen iki elbiseyi beğendin diye bende sırf istiosun diye bişiler bulmaya çalışıorum karşılıklı yani

başka çanta falan var mı elinde canım peki
yok bi tane avon var küçük omuzdan uzun askılı başkada yok bide tost makinası+dzleştirici bi arada makina var bi arkadaş alıcaktı anlaştık ben kargoya gidemedim oda sormadı 2 ay oldu duruyo onuda ekleyebilirim fakir marka

şu kalın maşalardan var mı sende fakirin fotosunu bi de avon çanta fotosunu koyar mısın

ben taytıda çok beğendim aklım onda kaldı eşim bu ne dedi :26:

ozman ben taytıda istiyom 2 elbise tayt sırt dekolteli tşört istersen hediye koyma sen bilirsin

tayt 15 bluzu 5 yaptım sana 25 elbise 12 elbise toplamda 57 oldu canım da ben bişi bulamadım kız ..şu fakir tost aleti dedin ya bi de avon çanta ..onlar nerde ekli.bi de kozmetik sayfanın linkini atsana

bu straplez yeşil tşört 7tl
bu lcw xl beden 10tl
buda yarım kısa kol 7tl
bunda miik bi nokta çamaşır suyu lekesi var belli bile olmuyo ama oyüzden 5tl
lekeside burda

canm ben yeşil elbise 12 tayt 15 bide sırt dekolteli tşört 5tl alayım 32 tl yapıyo sende başta anlaştığımız gibi terlik 15 gömlek 8 eşofman takım turuncu 5 bide parfüm artı hediyeeee çünkü sen benden kilolusun çok bol olcak o bana yada başka bişi seç sen bilirsin

ben 50 kiloyum tatlım şuan ...siyah beyazı tavsiye ediyorum ben o sana bol olmaz yeşilden daha çok siyah beyaz derim ben

ben 50 kiloyum tatlım şuan ...siyah beyazı tavsiye ediyorum ben o sana bol olmaz yeşilden daha çok siyah beyaz derim ben
olsun canm ya hem yeşil daha kısa kız öldüm uykusuzluktan sabah namazına kalkamıcam senn yüzünden çabuk seç ben kararımı verdim yeşil elbise tayt bide pembe sırt dekolteli tşört sende karar ver yatalım

tayt 15 bluzu 5 yaptım sana 25 elbise 12 elbise toplamda 57 oldu canım da ben bişi bulamadım kız ..şu fakir tost aleti dedin ya bi de avon çanta ..onlar nerde ekli.bi de kozmetik sayfanın linkini atsana

bunları gördün mü canm

o zaman sen bana harf çanta terlik ve şifon bluzu koy başkada hediye falan koyma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…