ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

sanane kız benm süpriz hediyemden bende isterim süpriz hediye banane başak burcuyum ben ben severim süprüzleri

tamam bakarım canım ben zaten sana bordoyla arkası dekolte olanı koycam.güzel başka çantan varsa o da olabilir.:)))sana başka bişiler daha bulursam koyarım onlarıda..mor şifon bluz gibi başka varmı o tarz elinde canım ona bayıldım zaten.

Son düzenleme:
bilmiyomki canm nerde ne var evim çok küçük aradığım şeyi bulamıyorum ALLAHTan evimde eşya yok fazla haraket edemicektim artık

bilmiyomki canm nerde ne var evim çok küçük aradığım şeyi bulamıyorum ALLAHTan evimde eşya yok fazla haraket edemicektim artık

ayy canım şu mor şifon gibi olanın tarzında başka bişi varsa süpriz hediyem öle bişi olabilir çok sewiorum şifon şeyleri:)

yok canım öle şeyler çok var.turuncu tarzında pijama takımı ya da o şifon gömlek tarzında bişiler olabilir tercihim bunlardan yana canım
ben daha farklı bişi koydum canm ama çantanın içinde bi tane toffy şeker unutmuşum içi azcık yapış yapış olmuş istersen 15 dk makinaya atıp yıkayabilirsin bi ufak yerine su tuttum sobanın yanına koydum geçti sen komple bi suya tutup kurutursun artık kusura bakma kullanmıyodum diye hiç açıp bakmadım bile :26:

hangi çanta içinde canım harfli olan çantada mı varmış bu problem..süpriz hediyem ne peki:)

evet canm harfli olanda toffy şekey kalmışşş :26: adı üstünde canım süpriizzz sölemem hem benim süpriz bir değil 2

tamam canım o çanta yıkanabiliyo dimi normalde. bi de şu 35 tl lik çanta varya onu asıl çok beğenmiştin ayırtan kişi kesin alacak mı

Son düzenleme:
tamam canım o çanta yıkanabiliyo dimi normalde.
evet canm yıkanabilir diye düşünüyorum çok güzel bi kumaşı var mersine gittiğimde aceleyle kol çanta mı evde unutmuştum orda bunu aldım 35 tlye bikez kullandım eve gelincede dolapta durdu öylece ben hiç yıkamadım ama genelde kol çantalarımı 15 dklık programda soğuk suda yıkatıyorum bişeycik olmuyo yesyeni oluyolar

anladım canım 35 tl lik olan çantayı ayırtan arkadaş alcak mı kesin. bide o mor şifon gib olandan o tarz başka şeyler var mı sende??

anladım canım 35 tl lik olan çantayı ayırtan arkadaş alcak mı kesin. bide o mor şifon gib olandan o tarz başka şeyler var mı sende??
haber gelmedi canm kahve elbiseyle ikisini bekletiyo çok samimiyiz bişey de diyemiyom satsam küser bakalım cayarsada ben küsecem malesef şifon tarzında başka bişi yok canm ayrıca süpriz olarak eklediklerim sıfır kullanılmamış ürünler canm

anladım canım o çantada gözüm kaldı valla madem samimisiniz teli falan yok mu ulaşıp soramaz mızın yarın falan.

canım şimdi hazırladım paketini hediyede koydum ek olarak

siyahbeyaz, su yeşili ,tayt+ hediyelerin dekolte bluz bordo hırka bi de süpriz bişey daha var .. sen neleri koydun yazsana eksik olmasın teyid edelim tekrar

Son düzenleme:
canım şimdi hazırladım paketini hediyede koydum ek olarak

siyahbeyaz, su yeşili ,tayt+ hediyelerin dekolte bluz bordo hırka bi de süpriz bişey daha var .. sen neleri koydun yazsana eksik olmasın teyid edelim tekrar
harfli çanta + terlik + turuncu takım + şifon gömlek + avon çanta + süpriz hediye parfümü bulamadım arıcam gündüz bulurum inş.. olmadı onun yerinede başka bişi eklerim

harfli çanta + terlik + turuncu takım + şifon gömlek + avon çanta + süpriz hediye parfümü bulamadım arıcam gündüz bulurum inş.. olmadı onun yerinede başka bişi eklerim

tamam canım parfümü bulamazsan yine başka bir hafif kokusu olan parfüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…