resimler burda cnmÇantalar sporsa ilgileniyorum
diğer topiklerimde resmleri var cnm
aynen canm nasip bi daha kargo sorarsan
a.s cnm var tabi konularıma bak kalanları söliim sana bugün çok yağmur yağdı kargo ertelendicanım slm :))sende gecelik falan var mıydı sayfanda.??göremedim de
a.s cnm var tabi konularıma bak kalanları söliim sana bugün çok yağmur yağdı kargo ertelendi
a.s cnm var tabi konularıma bak kalanları söliim sana bugün çok yağmur yağdı kargo ertelendi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=679604anladım canım olsun napalım sen bana geceliklerin olduğu sayfayı link atar mısın bulamadım da.benim sayfayada bak sen.
arkadaşlar hiç mi beğenmediniz yorum bile yokçok üzülüyorum takasa açık olduğum halde kimseden tık yok bi bakın lütfen yaaa çirkin deyin bari beğenmedik deyin sanki kimse hiiççç bakmıyo gibi
bakıyımda bütün ürünler xl ise benm gibi 4 kişi sığar içlerine ben s bedenmMeraba canim . Harfli cantani begendim ancak sadece takss yapabilirim. Benim sayfam xl deposu bir bskiver istersen. Eger takaslik bisey istersen goruselim canim.
pembe hariç diğerleri satışta canmcanım hangileri satıştaki peki
özellikle bebek ürünleriyle takas düşünüyorum var mı bişilercanım benim konuma bir baksana kahveli siyahlı çantayla harf desenli çantayı beğendim seninde beğeneceğin bişey varsa takas yapabiliriz istersen ..
pembe hariç diğerleri satışta canm
15 canm bunun sarı boxerlısı var bendeki kırmızı ve tangalı değilcanım bu ne kadar peki
canım maalesef elimde öyle bir ürün yok peki fiyatları?özellikle bebek ürünleriyle takas düşünüyorum var mı bişiler
15 canm bunun sarı boxerlısı var bendeki kırmızı ve tangalı değil
bakıyımda bütün ürünler xl ise benm gibi 4 kişi sığar içlerine ben s bedenm
fiyatta yardımcı olurum canm 25 demiştim 20 tlden veririmcanım maalesef elimde öyle bir ürün yok peki fiyatları?
ben tesettürlüyüm canm pantolon kullanmıyorum fiyatta yardımcı olurum)) orda birde nilaydan aldigim ancak bana kucuk gelen iki tane de kot pantolonum var 13. Sayfada onlari dusunursen bi bak. Cok begenerek aldim ama olmadi ne yazikki