canm bakıyorumda bişi beğenemedim eklicek bişi bulursan bakayım ama defalarca baktım yokyok canım sarı sewmiorum kırmızısı güzelmiş.taytın yerine sen beğen bişi de yarın gidecem kargoya tekrar ben seninkini de veririm artık sende benimkini ne zman verirsen konuşurz.
arkadaşlar giyeyimde ben 1.70 boyunda 54 kiloyumbende farklı sizde farklı durur bence boy konusunda bana yere kadar geliyo öyle sevdiğim için kestirmedim uzunsa kesersiniz
ALLAH seni alıntıladığı mesaja bakcanım özelden yazdım sana.
ALLAH seni alıntıladığı mesaja bakvarmı kız fiziğime göre güzel bişiler buldun mu
konun çok karışık buraya eklesenbende siyah bi saat var taşlı ona bak istersen
konun çok karışık buraya eklesen
yok canm sen dediklerimi bi giy ben saat kullanmıyorum yeğenime hediye ederim diye düşündüm onun istediği bu şekilde değilcanım bu var bak
yok canm sen dediklerimi bi giy ben saat kullanmıyorum yeğenime hediye ederim diye düşündüm onun istediği bu şekilde değil
yeğenim 15 yaşında canm :) henüz sıfır bedeno zaman su yeşili ve puantiyeli giyerim yarın koyarım..yeğenin kaç kilo kaç beden
yeğenim 15 yaşında canm :) henüz sıfır beden
ona bunları göstersem beni ne yapar bilemiyorum hiç tarzı değil bizimki biraz küçük kadıncanım bak burdaki lila uzun abiye ve lila şifon tek üst var bunlar yeğenine olur çiçekli bi elbise var sanada olur yeğenine de sarı dediğin bluz da hoş bişey eklediğim şortta olur yeğenine.
ona bunları göstersem beni ne yapar bilemiyorum hiç tarzı değil bizimki biraz küçük kadınağır spor takılıyoo bide marka takıntılı malesef
renkler hoşuma gitmedi canm ya elbiseleri şimdi giysen olmaz mı aynadan çek resminicanım şort lcw markalı sarı askılıda marka bişey çiçekli elbise yurt dışından hedye geldi o da bi marka.ama o çiçekli elbise sanada olur boyuda kısa olur yani ewde giyceksen çok hoş bişey
renkler hoşuma gitmedi canm ya elbiseleri şimdi giysen olmaz mı aynadan çek resminimerak ediyorum bian önce ayarlıyalım
tmm canm bak bende bikaç bişi eklicektim bebik kıyafetlerindendur bakim herkes yattıda:)
renkler hoşuma gitmedi canm ya elbiseleri şimdi giysen olmaz mı aynadan çek resminimerak ediyorum bian önce ayarlıyalım
ben ikisinide çook beğendimcanım benim belim ince biraz büyük bana siyah beyaz bugün geldi 40 yazıyor ama 38 e göre elbise sayfama 63 kg ya kadar olur yazmışım ama 54-maksimum 60 a olur ben en son 54 kg idim şuan 50 falanım o yüzden bana bol oluyor kumaşı çok güzel ben siyah beyazı tavsiye ederim
ben daraltırım biraz yaaa benm de belim çok ince ben bikaç yeni kıyafet eklicektim biraz kurcalamam lazım belki beğendiğin çıkar ikisini alırım yeşil arkadan fermuarlı dimicanım benim belim ince biraz büyük bana siyah beyaz bugün geldi 40 yazıyor ama 38 e göre elbise sayfama 63 kg ya kadar olur yazmışım ama 54-maksimum 60 a olur ben en son 54 kg idim şuan 50 falanım o yüzden bana bol oluyor kumaşı çok güzel ben siyah beyazı tavsiye ederim
ben daraltırım biraz yaaa benm de belim çok ince ben bikaç yeni kıyafet eklicektim biraz kurcalamam lazım belki beğendiğin çıkar ikisini alırım yeşil arkadan fermuarlı dimi
şuan ekliyemicem canm yatmam lazım bebeğim uyanmadan biraz uykumu alayım gecenin bi yarısı mamaaaa maaamaaaaaa diye bağırıyo biraz psikopat benm oğlanewet canım fermuarlı ama ben fermuarını açmadan giyiyorum oluyor yani.tamam ekle bakalım