Valla ya bizde bir gariplik var justımBen sana didim demi uzay boşluğuna fırlatmalığız diyene utanma ne sıkılma rahat patadan damın ortasına
HahahhaValla ya bizde bir gariplik var justımne korktum ne utandım heyecanlandım aksine artık gençkızlığım resmileşti dedim.
Ah vindcim ah kaderimiz bu :/ her ay düzenli bazen düzensiz kan kaybetmemiz gerekiyor. Ama bunun korkusu tatlı bir duygu benceHahah :)
Ya aslında anlatıldı biliyorum olacağımı falan ama işin içinde "kan" var diye mi, yeni ve devamlı olacak bir şey yaşamak mı, rezil olma korkusu mu, ayıp görmeyle alakalı bir bilinçaltı mı neden bilmiyorum :) Ama o anları hatırlıyorum hep, rehberlik servisinde öğretmen bana regli anlatıyordu ben de hala kendime gelememişim hık hık diye bölük bölük ağlamaya devam ediyorum yarı dinliyorum yarı dinlemiyorum tam odaklanamıyorum falan, bana ped veriyor en son. Sonra nasıl sakinleştim onu hatırlamıyorum ama sağolsun kız arkadaşlarım fısıldaşırken duyurmuşlardı sınıfa diye hatırlıyorum, utana sıkıla geçmiştir günüm
Bir de 10 gün sürmüştü.
E ne diyeyim ben o zaman şimdi sanaHiicte bile :) öyle dusunursem ac olurum asil :) sukur bunada sukurr
Kız birde anneme dedim ki, anne babama söyleme utanırım şimdi ondan yüzüne bakamam dedim tamam dedi. Babam eve geldi baktım kıstırmş köşede "m.... chocolita regl oldu"Hahahhaaynen canım ha buu nedurr biz nasıl bi şyiz öyle
Ah vindcim ah kaderimiz bu :/ her ay düzenli bazen düzensiz kan kaybetmemiz gerekiyor. Ama bunun korkusu tatlı bir duygu benceşekercikk
Kız birde anneme dedim ki, anne babama söyleme utanırım şimdi ondan yüzüne bakamam dedim tamam dedi. Babam eve geldi baktım kıstırmş köşede "m.... chocolita regl oldu"sessiz sessiz söylüyor bide
Hahaha annem de babama söylemiş ,geniş garıKız birde anneme dedim ki, anne babama söyleme utanırım şimdi ondan yüzüne bakamam dedim tamam dedi. Babam eve geldi baktım kıstırmş köşede "m.... chocolita regl oldu"sessiz sessiz söylüyor bide
Birde şu vardır okulda en yakın arkadaşına sorarsın "baksana bir arkamda bişey var mı"Ay ben de çok utanmıştım
Ay aynen yaa o konferanslar bitmezdii. Pedi dolma gibi sarmayıda oradan öğrendikOrtaokulda konferans düzenleyip ped dağıtırlardı bize bu pedleri utana utana nereye koyacağımızı bilemez halde sınıfa gelirdik erkeklerin eline geçmişti de nasıl dalga geçerlerdi ondan mı bu utanma korku oluştu acaba
Regliyim suan yavyuuumE ne diyeyim ben o zaman şimdi sanaregl olunca gel bari duygularını dinleyelim
Ortaokulda konferans düzenleyip ped dağıtırlardı bize bu pedleri utana utana nereye koyacağımızı bilemez halde sınıfa gelirdik erkeklerin eline geçmişti de nasıl dalga geçerlerdi ondan mı bu utanma korku oluştu acaba
Ay bende reglimRegliyim suan yavyuuumcanimm cikolata cekiyo ama sadece cekiyo :'(
Birde şu vardır okulda en yakın arkadaşına sorarsın "baksana bir arkamda bişey var mı"regl olunca her ayağa kalktığımızda önce birbirimizden okey alırdık
Iki haftadir yerimde sayıyorum bu hafyada aldim 900gr odullendirmek icin sebebim yokki ama veriyimm offf hamburgerr menuu yicemmmAy bende reglimbugün oldum pedi eşime aldırdım ay ne yapayım bebekten fırsat bulamadm evde de kalmamş. Canım ara sıra at bir çikolata. Eziyet etme kendine o kadar. Çok canın çekerse kendini ödüllenir
Kız bu erkek kardeşlerimiz ne çekti bizdeenHahaha annem de babama söylemiş ,geniş garıtel de arayıp kızlarına kanatlı ,uçan şyden al diyordu biz diyemiyorduk ,kiss kiss gülüp anne yaaa diyorduk , sonra erkek kardesimi bile markete gonderip agda ve ped aldirmaya basladim ne yüz var bende de ayakkabi keçesi gibi
Ye kız senden kıymetli mi hamburger köpeğin olsun o köfteler sürüm sürüm sürünsün peşindenn hava da kap hiç affetmeIki haftadir yerimde sayıyorum bu hafyada aldim 900gr odullendirmek icin sebebim yokki ama veriyimm offf hamburgerr menuu yicemmm
İşte evlenince yabancılık çekmez ,ilerde teşkkür ederler bizeKız bu erkek kardeşlerimiz ne çekti bizdeeniki kadınla yaşamak nasıl düşünsene her şeyi görüyor şahit oluyor tiskindiler bizdeeen :| benm erkek kardesim 15 yasinda. Bekarken sütyen kaydı mı tişörtün üstünden düzeltirdim bu, abla yaaa ahahahah annemle konuşurduk bıyığımı alsana, bacağını neyle alıyorsun, ay anne orman gibi olduuum ahahahhaha bu hemen başlardı, üfff anne yapmayn şunu ya
Dimi aslında onlar için iyi bişey :) perspektif gelişiyor :/İşte evlenince yabancılık çekmez ,ilerde teşkkür ederler bize