Kiyamam kız :)) kaç yaşında oldun :)Ben ilk olduğumda korkudan ağlamıştımSonra annemle ablam gelip baktılar hatta gülüyolardı ben ağlarken
Orta 2de olmuştum. Annem sürekli anlatır hatta olan arkadaşlarıma özenirdim ama sanki hayalet görmüş gibi olmuştum. Benim cahil anıma denk geldi kısacaKiyamam kız :)) kaç yaşında oldun :)
Ayy birde o pede alışması varİlk reglim okulda olmuştu orta 1 de beden eğitimi sonrası korkudan iki havlu çorabı 2 ye katlayip(4kat yani )bacağimin arasına tahta koymuş gibi dolaşarak geçirdimsanki bacağımdan sizacak gibi ama sadece birkac damla gelmisti ilk ...aylarca ne ablam ne annem kimse bilmedi
AhahaHahahah ben ilk olduğum da orta 2 idi 12 , 13 yaş civarı , eve geldim ama nerden hatırlamıyorum , bir baktım çamur gibi bişey sonrası kendi çabalarımla kontrol altına almıştım ve tırsmıştım biraz ne olduğunu anlamayıp ilk , ama sonra kardeşime yardımım oldu ,onu bu konu da bilinçlendirip ,çekinmemesi için yardımcı olmuştum garip daha çamaşıra tutturamıyordu pedi
Kan kaybından öleceğimi düşünmedim değil bir anOrta 2de olmuştum. Annem sürekli anlatır hatta olan arkadaşlarıma özenirdim ama sanki hayalet görmüş gibi olmuştum. Benim cahil anıma denk geldi kısaca
Kız ben birşey anlatırım ama burda olmaz rezillik paçadan akıyorAhahasende benim gibi orta 1 de bu ne böyle erkenden girdik ergenliğe memelerimden çok utanıyordum ben ilk çıkarken. Ne giysem elimde sünnetlik çocuk gibi çekerek otruuodum
Hay allah şuan özel günümdeyim. Açıkçası ped olduğunda kendimi bebek gibi hissediyorum onlardan da ses çıkıyor ya şıkır şıkırAyy birde o pede alışması varay bir taktım altımda şıkır şıkır. Birde en dandiği vardı evde canlady mi neydi. Annem dedi bununla acemilik atarsn ahahhahahah sonra o yanları sert sert beni kestii neler çektim. Çıkardım tayta yapıştırdım her tarafa geçtii üf
Ahahah deliKız ben birşey anlatırım ama burda olmaz rezillik paçadan akıyor
Tayta mı hahahjaAyy birde o pede alışması varay bir taktım altımda şıkır şıkır. Birde en dandiği vardı evde canlady mi neydi. Annem dedi bununla acemilik atarsn ahahhahahah sonra o yanları sert sert beni kestii neler çektim. Çıkardım tayta yapıştırdım her tarafa geçtii üf
Bizim popoya uygun bebek bezi çok zor özel yapım olması lazımHay allah şuan özel günümdeyim. Açıkçası ped olduğunda kendimi bebek gibi hissediyorum onlardan da ses çıkıyor ya şıkır şıkırAçıkçası bi ara bebek bezi düşündüm ösym sınavlarına giderken nasıl fikir
benim ki kadar olamaz rezillik ...yazdım geri sildim ekşicilerin diline düşerse falan ... sadece şunu söyleyeyim kaymasın diye koli bandı kullandım yapıştı kaldı ilk bikini agdamı koli bandıyla yapimsligim varKız ben birşey anlatırım ama burda olmaz rezillik paçadan akıyor
He dedim rahatçana şöyleTayta mı hahahjaçatlakk
Kızzz şimdi bizim eski sokak da çok oyun oynardık o ilk regli olduğum yıllar da , bi baktım yer de bir ped kullanilmis ,içimden diyorum ki utanmadan yere atmislar ,ama eve gidince bi wc ye girdim ki benim ,hiç abartmiyorum geri sokaga attim kendimi etrafa pür dikkat bakip kontrol ettikden sonra aldim çöpe attim iykkk neydi be o günlerrAhahah delianlat kız biz bizeyik konu regl bacım istediğin kadar pisleşebilirsin
Kadın kafasından korksun bu erkeklerbenim ki kadar olamaz rezillik ...yazdım geri sildim ekşicilerin diline düşerse falan ... sadece şunu söyleyeyim kaymasın diye koli bandı kullandım yapıştı kaldı ilk bikini agdamı koli bandıyla yapimsligim var
Olmuyor bacım kaç yere imza attık o yıllar daHe dedim rahatçana şöyleooh ama düşündüğüm gibi olmadı
O nasıl düşmüş kız ahahhahahaKızzz şimdi bizim eski sokak da çok oyun oynardık o ilk regli olduğum yıllar da , bi baktım yer de bir ped kullanilmis ,içimden diyorum ki utanmadan yere atmislar ,ama eve gidince bi wc ye girdim ki benim ,hiç abartmiyorum geri sokaga attim kendimi etrafa pür dikkat bakip kontrol ettikden sonra aldim çöpe attim iykkk neydi be o günlerr