İlk reglinizle nasıl tanıştınız :))

Şimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyor

Pco illetim var maalesef
Evet Bel ağrısı fena ya ama yine de rahatlıyorsun hayatın karmaşasında tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimi

Pco illetim var maalesef
Evet Bel ağrısı fena ya ama yine de rahatlıyorsun hayatın karmaşasında tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Ya birde babam benim her ay halimde çok gıcık oluyor ne alaka dimi ya benim nasıl denk geliyorsa her reglim de anneme gidiyorum. Babam şuradan bir kuran oku da dinleyelim diyor mesela okuyamam dedikçe üsteliyor. Annem kıza dini şeyler sorma uygun olmaz dana açıklama yapamaz demiş. Yine de soruyor. Bende baba ben mazeretliyim şuan dedim ama hep mi öyle denk gelirrr ne zaman gitsem mazeretliyim. Diyor ki sen bana yalan söylüyorsun nasıl inandırayım baba seni ya şeytan diyor çıkar görsün 1 sene yemek yiyemesin

Regl kukumuza kurban olsun kız

Ay bana da olur o abdestim yok şimdi diyip ortamdan tüyüyorum arabada da oluyor bazen o zaman sessizlik ve adrenalin tavan

Regl kukumuza kurban olsun kız

O zamanlar şimdiki gibi böyle bu kadar ultra comfortlar, pamıklılar yoktu
Varsa da ben bilmiyordum

Şimdi çıçımı ultra comfort pamukludan ötesine koymam
Ay haspam diyeceksiniz ama

Zaten regl olacağım mutsuzum

"Ay bak her yerlerim şiş şiş"

Elinden tutup hastaneye götürmeden söylemişsin Allah'tan. Tüm aile bu günü bekliyormuş baksana

Ahaha cem yılmazdan bir dal her yerim şiş şişşş bende şuan kan ağlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…