İlk reglinizle nasıl tanıştınız :))

Ondan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı :KK70: yahu bizden bizden ahh bacılar ahhh :KK70: :KK70:
Ondan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı :KK70: yahu bizden bizden ahh bacılar ahhh :KK70: :KK70:
Önceden tv de bir pet reklamı çıksın nasıl utanırdım babamın yanında. Şimdi ohoooo bin tane reklam

İlk regl imi 12 yaşında yaşadım annem bana hiç korkma desede insan korkuyor ve ben ilk reglden tam 10 ay sonra regl oldum o ara annem bana ped alıyor bende korkumdan saklıyorum annem bana kızacak zannetmiştim :KK70: bir gün annem sakladığım ped leri buldu benim korktuğumu görünce istemsiz gülmüştü bana bunun elimde olan birşey olmadığını zamanla düzene girerecegini anlatmıştı bana anacım ❤❤❤❤

İlk regl imi 12 yaşında yaşadım annem bana hiç korkma desede insan korkuyor ve ben ilk reglden tam 10 ay sonra regl oldum o ara annem bana ped alıyor bende korkumdan saklıyorum annem bana kızacak zannetmiştim :KK70: bir gün annem sakladığım ped leri buldu benim korktuğumu görünce istemsiz gülmüştü bana bunun elimde olan birşey olmadığını zamanla düzene girerecegini anlatmıştı bana anacım ❤❤❤❤
Anne şefkatii ♡ :) yalnız herkes korkmuş ilk adetinden :KK70:

benim ki kadar olamaz rezillik ...yazdım geri sildim ekşicilerin diline düşerse falan ... sadece şunu söyleyeyim kaymasın diye koli bandı kullandım yapıştı kaldı ilk bikini agdamı koli bandıyla yapimsligim var:KK53:

Ahahahahah :-) hiç güleceğim yoktu ya :KK70:
Koli bandı kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :KK70::KK70::KK70:

Kızzz şimdi bizim eski sokak da çok oyun oynardık o ilk regli olduğum yıllar da , bi baktım yer de bir ped kullanilmis ,içimden diyorum ki utanmadan yere atmislar ,ama eve gidince bi wc ye girdim ki benim ,hiç abartmiyorum geri sokaga attim kendimi etrafa pür dikkat bakip kontrol ettikden sonra aldim çöpe attim iykkk neydi be o günlerr :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Sen nasıl oldun anlatsana :))

Ben biliyordum regl olacağımı ama yaşayana kadar kabullenmeme huyu var maalesef :olamaz: Evlendiğim gece için de aynısı geçerliydi bende. :KK47:
Teneffüste okulda serkeş serkeş bir oyana bir buyana koşan hormonlu kızların arkasında tanımlayamadığım bir lekeydi bu başlarda sonra okula bir ped markası gelip seminerden sonra ped dağıltarak olayı tamamen kavramamı sağladı. :silah: Ben önlüklü kızlardan büyüktüm, orta okuldaydım okuldan geldim sofra hazırdı açım tabiki, karnımda belirsiz bir ağrı tuvalete gideyim dedim, pembe leke ile karşılaştık ve uzun uzun bakıştık :bicak: o an kabullendim ama aşırı agrasif olmuştum tuvaletten çıkınca :KK34: sonra okuldaki önlüklü kızlar geldi aklıma. Arkalarındaki lekeden habersiz serkeş kızlar :KK75: :KK70:O gün bu gündür pembe leke ile her ay buluşmalarımız oluyor :dondurma: Ben ondan ayrılamam menopoz nasıl olacak düşünemiyorum :KK200: :KK1:

Ben biliyordum regl olacağımı ama yaşayana kadar kabullenmeme huyu var maalesef :olamaz: Evlendiğim gece için de aynısı geçerliydi bende. :KK47:
Teneffüste okulda serkeş serkeş bir oyana bir buyana koşan hormonlu kızların arkasında tanımlayamadığım bir lekeydi bu başlarda sonra okula bir ped markası gelip seminerden sonra ped dağıltarak olayı tamamen kavramamı sağladı. :silah: Ben önlüklü kızlardan büyüktüm, orta okuldaydım okuldan geldim sofra hazırdı açım tabiki, karnımda belirsiz bir ağrı tuvalete gideyim dedim, pembe leke ile karşılaştık ve uzun uzun bakıştık :bicak: o an kabullendim ama aşırı agrasif olmuştum tuvaletten çıkınca :KK34: sonra okuldaki önlüklü kızlar geldi aklıma. Arkalarındaki lekeden habersiz serkeş kızlar :KK75: :KK70:O gün bu gündür pembe leke ile her ay buluşmalarımız oluyor :dondurma: Ben ondan ayrılamam menopoz nasıl olacak düşünemiyorum :KK200: :KK1:
Şimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor :KK70: sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyor

Ben 6. sınıfta 13 yaşındayken olmuştum.

Tarihi bile hatırlıyorum 3 Hazirandı :deli:

Reglden haberim tabii ki vardı ama moralim bozulmuştu.

Şimdi ben her ay böyle haşırt huşurt diye mi gezeceğim diye : (

Annem de "Oyy genç kız mı olmuşsun" falan deyip nasıl takılacağını göstermişti

Babam da gelmiş "Noldu" diyor

Yok bir şey diyorum

İnatla "Noldu söyle, söyle" :KK70:

Kötü bir şey oldu da söylemiyorum sandı o suratla görünce
Deli etmişti beni :olamaz:

Sonra gelmedi reglim uzun bir süre

Regl benim kukuyu da beğenmedi herhalde :KK70:

X