Ondan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı yahu bizden bizden ahh bacılar ahhhDimi aslında onlar için iyi bişey :) perspektif gelişiyor :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı yahu bizden bizden ahh bacılar ahhhDimi aslında onlar için iyi bişey :) perspektif gelişiyor :/
Ye kız senden kıymetli mi hamburger köpeğin olsun o köfteler sürüm sürüm sürünsün peşindenn hava da kap hiç affetme
Ondan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı yahu bizden bizden ahh bacılar ahhh
Önceden tv de bir pet reklamı çıksın nasıl utanırdım babamın yanında. Şimdi ohoooo bin tane reklamOndan sonra da vay efendim bu erkek milleti nerden öğreniyor bu kadar ayrıntıyı yahu bizden bizden ahh bacılar ahhh
Aynen kanal değirdi bizde de ,kafamız çevrilirdi şimdi yorum yapiyoruz reklamaÖnceden tv de bir pet reklamı çıksın nasıl utanırdım babamın yanında. Şimdi ohoooo bin tane reklam
Anne şefkatii ♡ :) yalnız herkes korkmuş ilk adetindenİlk regl imi 12 yaşında yaşadım annem bana hiç korkma desede insan korkuyor ve ben ilk reglden tam 10 ay sonra regl oldum o ara annem bana ped alıyor bende korkumdan saklıyorum annem bana kızacak zannetmiştim bir gün annem sakladığım ped leri buldu benim korktuğumu görünce istemsiz gülmüştü bana bunun elimde olan birşey olmadığını zamanla düzene girerecegini anlatmıştı bana anacım ❤❤❤❤
Yazık kız bize :)) küçük küçük ergenliğe girdik :) erkek arkadaşlarımız daha toy cücük kalıyordu yanımızda bizim hemen memişler çıktı bir tipimiz değişti. Ama bayılman kötü olmuş yaBen de orta 2'de olmuştum. Tuvalette görünce bayılmıştım anacım şoka girmişti
Deve gibi kalıyoduk yanlarındaYazık kız bize :)) küçük küçük ergenliğe girdik :) erkek arkadaşlarımız daha toy cücük kalıyordu yanımızda bizim hemen memişler çıktı bir tipimiz değişti. Ama bayılman kötü olmuş ya
benim ki kadar olamaz rezillik ...yazdım geri sildim ekşicilerin diline düşerse falan ... sadece şunu söyleyeyim kaymasın diye koli bandı kullandım yapıştı kaldı ilk bikini agdamı koli bandıyla yapimsligim var
Kızzz şimdi bizim eski sokak da çok oyun oynardık o ilk regli olduğum yıllar da , bi baktım yer de bir ped kullanilmis ,içimden diyorum ki utanmadan yere atmislar ,ama eve gidince bi wc ye girdim ki benim ,hiç abartmiyorum geri sokaga attim kendimi etrafa pür dikkat bakip kontrol ettikden sonra aldim çöpe attim iykkk neydi be o günlerr
Sen nasıl oldun anlatsana :))Mavi önlükteki kan lekesi seni de unutmadık.
Sen nasıl oldun anlatsana :))
Şimdi regl olunca rahatlıyor insan dimi :) bana huzur veriyor sanki tüm ay içim şişmiş şişmiş onu boşaltıyor :) ama belim ağrıyor ve ayaklarım donuyorBen biliyordum regl olacağımı ama yaşayana kadar kabullenmeme huyu var maalesef Evlendiğim gece için de aynısı geçerliydi bende.
Teneffüste okulda serkeş serkeş bir oyana bir buyana koşan hormonlu kızların arkasında tanımlayamadığım bir lekeydi bu başlarda sonra okula bir ped markası gelip seminerden sonra ped dağıltarak olayı tamamen kavramamı sağladı. Ben önlüklü kızlardan büyüktüm, orta okuldaydım okuldan geldim sofra hazırdı açım tabiki, karnımda belirsiz bir ağrı tuvalete gideyim dedim, pembe leke ile karşılaştık ve uzun uzun bakıştık o an kabullendim ama aşırı agrasif olmuştum tuvaletten çıkınca sonra okuldaki önlüklü kızlar geldi aklıma. Arkalarındaki lekeden habersiz serkeş kızlar O gün bu gündür pembe leke ile her ay buluşmalarımız oluyor Ben ondan ayrılamam menopoz nasıl olacak düşünemiyorum