- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Sen yine geç olmuşsun bacım :) iyi zamanda olmuşsun. Bak bize erkenden regl olduk. Kendi adıma konuşayım 160 kalıverdim. :)
Ben okula erken basladim canim :) simdilerin deyimiyle 70 ayliktim boyum da 1.55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine geç olmuşsun bacım :) iyi zamanda olmuşsun. Bak bize erkenden regl olduk. Kendi adıma konuşayım 160 kalıverdim. :)
Uleeee şimdi banlanirim , sayarim da bi hayli gümbürtüBana mısın dememiş bırakmş valla o kadar içi dışı bir yapamıyor samimi davranmadan 1 dk geçiremiyor bırakmş pedini
darmaduman oldu benim hayaller :)) üzüm çekirdeği kafi bulursakHer sey boncik icin boncigi bulaydik iyiydi ahahahah
Ben antika işleri severimBakır kazanlari kötü emellerime alet etmedim ki sokak herkesin
Neyi alacan kiz regli olayini soruyosan inan hic hatirlamiyorumColorayzn senden de almak istiyorum :))
Çok çetrefilliBen antika işleri severim
Reglin travması da bir değişik :) ben hiç korkmadım. Ama uzun uzuun bakıştık o lekeyle :|12 yaşında oldum, karnım mı ağrıyordu niyeyse ped takarak okula gitmeye başlamıştım, inşallah evde olurum diye dua ediyordum. Annemin anlatmasına, korkma olursan vs. demesine rağmen okulda oldum ve kanı görünce ağlamaya başladım kendimi tutamayıp, sınıf arkadaşlarım da ağladığımı gördü biraz rezillik oldu maalesef Rehberlik servisinde buldum kendimi sonra :)
İlk reglini nasil hatirlamazsınnNeyi alacan kiz regli olayini soruyosan inan hic hatirlamiyorum
Böyle saklayan ne çok arkadaş varmış ya :) resmen korku ve stres içinde yaşamışsınız yazık günah sizee :)Bizim evde ilk ablam olmuştu ondan biliyodum ama ondan tam 1 sene sonra ben regl olunca yazdı sanırım okullar tatildi utancımdan mı korkudan mı bilmiyorum kimseye söyleyemedim belki aylarca belki yılımı doldurduktan sonra
30 40 günde bir oluyodum üstelik 10 15 gün sürüyodu ilk zamanlar hastalığım var zannedip söyleyememistim daha sonra bi dizide kadın reglisinin 30 gün geçtiğinden bahsedip hamile olduğunu öğrenince bana bi korku geldi aylarca hamile olduğum korkusuyla dolaşmıstım böyle stres oldukça adetim de gelmiyordu
Ailem bilmediği için regl olunca evde ped olsa dahi sanki o pedi açarken çıkan sesten yada eksilen pedden anlarlar diye korkup iç çamaşırı peçete koyuyodum bide dışarı çıkıyosak asıl zor anlar o zaman başlıyodu
Küçükken ciddi ciddi salakmışım
Her zaman böyle kapalı kutu olma huyum o zamandan başlamış işte
Bu konuyu okuyan küçük kızlar varsa örnek alsınlar sakın saklamasinlar çok çok zor bir dönemdi saklayarak geçen aylar sonra bir gün tüm cesaretimi toplayıp söylemiştim de aydınlık günler gelmişti resmenBöyle saklayan ne çok arkadaş varmış ya :) resmen korku ve stres içinde yaşamışsınız yazık günah sizee :)
Dun yedigimi hatirlamiyorum ben baciiim :)))İlk reglini nasil hatirlamazsınn
Evet resmen aydınlanmışsın oh rahat rahat ol reglini şimdiBu konuyu okuyan küçük kızlar varsa örnek alsınlar sakın saklamasinlar çok çok zor bir dönemdi saklayarak geçen aylar sonra bir gün tüm cesaretimi toplayıp söylemiştim de aydınlık günler gelmişti resmen
Hatırlamazsın tabi aç geziyosun açDun yedigimi hatirlamiyorum ben baciiim :)))
Hiicte bile :) öyle dusunursem ac olurum asil :) sukur bunada sukurrHatırlamazsın tabi aç geziyosun aç
Ben sana didim demi uzay boşluğuna fırlatmalığız diye ne utanma ne sıkılma rahat patadan damın ortasınaBöyle saklayan ne çok arkadaş varmış ya :) resmen korku ve stres içinde yaşamışsınız yazık günah sizee :)
Reglin travması da bir değişik :) ben hiç korkmadım. Ama uzun uzuun bakıştık o lekeyle :|