Olacak dedim olduyaptım valla
Beraber fırlarız işteKız yanılmamışım sen hakkın da en az ben kadar uzay boşluğuna fırlatmalıksın
benim rezillik hafifmis. Sen dışarda bırakmışsin pediKız ben birşey anlatırım ama burda olmaz rezillik paçadan akıyor
Vayy leopar klipli hatunBen reglden önce sancıyı gördüm :)
Regl ertesi gün geldi
Sonra beğenmedi beni galiba 1 yıl gelmedi :)
Aynen canom , gel atomu parçalayalım el birliğiyleBeraber fırlarız işteoğlanı uyuttum beynim 10 a bölündü aynı anda bir çok şey yapmam lazım
Bana mısın dememiş bırakmş vallabenim rezillik hafifmis. Sen dışarda bırakmışsin pedi
Kukunun tipini beğenmedi herhalVayy leopar klipli hatunkonularıma en az bir tane senden lazım regl neyini beğenmemiş acaba
Ahaha7. sınıfa geçtiğim yaz.. olan arkadaşlarım vardı ben de bekliyodum ama tabii şok olmuştum.. annem hoşgeldin aramıza deyince de bi üzülmüştüm nedense
UpssKukunun tipini beğenmedi herhal
Ben burdan geçmem ya bu nasıl yol demiştir
Sen yine geç olmuşsun bacım :) iyi zamanda olmuşsun. Bak bize erkenden regl olduk. Kendi adıma konuşayım 160 kalıverdim. :)Ben de 8. Sinifin sömestr tatilinde ilk reglimi olmuştum hem de babaannemin evindeydimutancimdan anneme de soyleyemedim. 10 dk da bir tuvalete giderek kat kat havlu pecete koyup duruyordum. Günlerce aglamıştım büyümeyi bir türlü kabullenemedim...
Kız deliBen burdan geçmem ya bu nasıl yol demiştir
Her sey boncik icinAynen canom , gel atomu parçalayalım el birliğiyleşeysiii boncik buluruz belki
Kız delien güzel yol kova hatunu yoll
Ya bu anneler ne kadar canii (anneler melektir) kızın regl olmuş hunhaarca gülüyorsun yakızlar bende anlatıyım orta 1 e gidiyordum. sabah uyandım bi tuvalete gittim o zaman anladım :) hemen ağlayarak annemin yanına koşmuştum annemde gülüyordu
hahah ama bende olsam o halime gülerdim galibaYa bu anneler ne kadar canii (anneler melektir) kızın regl olmuş hunhaarca gülüyorsun ya
Bakır kazanlari kötü emellerime alet etmedim ki sokak herkesinbenim rezillik hafifmis. Sen dışarda bırakmışsin pedi