- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Her yere biz iz bıraktıkOlmuyor bacım kaç yere imza attık o yıllar da
Kız bol şalvar gibi bi pantolon vardi ne bilem ,kanatsız mıydı artıkO nasıl düşmüş kız ahahhahahaşort mu giydin naptın çamaşır mı giymedin sapuk
Her yere biz iz bıraktıkşimdi şairliğimizi konuştururmuşuz güzel kadın pembe etekleriylee narince oturuyor kalkıyordu. Geçtiği her yere sevdiceği için bir iz bırakıyorduu.
Bilseler ne olacak canımŞimdi bizimkiler uzun bir süre bilmedi regl olduğunu dolaşıyor Ped kulanamadim sanki sayarak anlarlar benim aldığımı bilmesinler diye...t shirtlerimi kullandım kayması diye koli bandı yapıştı kaldikullandığım t shirt parçalarını kullanıp saatlerce banyida kalip camasir suyula beyazlatip kanepe altındaki annemin bakır tencerelerinin üstlerine sererek kuruttum uzun bir süre ne iğrenç ama panik oldum bilmesinler istedim ne yapiyim
Kafa dengim olunca :)) ♡cikolataaa çok fenasın harbi harbi
Napmışın canım yaaaŞimdi bizimkiler uzun bir süre bilmedi regl olduğumu Ped kullanamadim sanki sayarak anlarlar benim aldığımı bilmesinler diye...t shirtlerimi kullandım kaymasın diye koli bandı yapıştı kaldikullandığım t shirt parçalarını kullanıp saatlerce banyoda kalip camasir suyuyla beyazlatip kanepe altındaki annemin bakır tencerelerinin üstlerine sererek kuruttum uzun bir süre ne iğrenç ama panik oldum bilmesinler istedim ne yapiyim
Aynen fena anlaşuruk biz senleKafa dengim olunca :)) ♡
AhahahahKız bol şalvar gibi bi pantolon vardi ne bilem ,kanatsız mıydı artık
manyaklik işte belkide istismar olayım var içime kapandım soylemedim..ama yemedim içmedim aylarca kimse bilmedi regl olduğumu.Bilseler ne olacak canımdalga geçerler diye mi düşündün :)) yemeyip içmeyip uğraşmışsn Allah iyiliğini versn
Anlaşuruk uzaylım benimAynen fena anlaşuruk biz senle
Anlıyorum.. istismar çok derin mevzu..manyaklik işte belkide istismar olayım var içime kapandım soylemedim..ama yemedim içmedim aylarca kimse bilmedi regl olduğumu.
yaptım vallaNapmışın canım yaaamasallah masallah
kız topiğime gelseneAnlaşuruk uzaylım benim
Pörtlek devasa hafif kalır ,diktim gözlerimi aptlara her cami didik didik edip usta el hiziyla aldim ve basketttAhahahahayy senin olduğunu çözünceki surat ifadeni çok merak ediyorum böyle hafif şaşkın gözler pörtlek
Anlaşuruk uzaylım benim
Topiğini yerim kızkız topiğime gelsene
yazdım kız :) gel istanbullu buldum sanaTopiğini yerim kızhazır gelmişken senden de alalım?