- 12 Temmuz 2006
- 55.539
- 213.122
- 52
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
O kadar cahilsinki o kadar avam.. iğrenç bir insansın ya midem bulandi senden şu üsluba bak burada özel çocuk anneleri de var ben senin adına onlardan özür dilerim böyle insan müsveddesi ile konuşmaya maruz kalıyorlar. Sana beddua etmeyeceğim Allah seni zaten insanlıktan çıkarmış normal çocuklar gibi olmayacaklarmiş? Araştır bakalım Danimarkanin otizmli bakanını araştır Down sendromlu otizmli bilim insanlarını bugün burada Celal Şengor bile otizm kırıntısı taşıyan bir birey. Bu çocuklar senin çocuklarından daha akıllı daha sağduyulu içlerinde kötülük olmayan çocuklar. Allah senin yetiştirdiğin enik yavrularından bizim çocuklarımızı korusun rast getirmesin inşallah.Kimse burdan duyar kasmasın hiç kimse evladının yanında ağzının salyası akan bağıran ayaklarını üstüne atan bi çocukla otursun istemez sağlıklı çocuğa yazık değil mi kendini derse mi versin yanındakine mi keza bu davranışlar ders anında diğer çocukların da dikkatini dağıtır çocuk bu yani tiksinir rahatsız olur kaynaştırma eğitimle bu çocuklar normal çocuklar gibi mi olacak hayır ee o zaman ??
Yalan söylüyor hanımefendi bu insan müsveddesinden mahalleye çöp tenekesi olmaz. İnşallah böylelerinin büyüttüğü çocuklara denk gelmez çocuğunuz. Ha olur bulursanız bende arkanızdayım toplumdan silinsin bu ve bunun gibilerÖzel gereksinimli bi çocuk annesi olarak, sizin kim olduğunuzu bulmak için elimden geleni yapacağım.
MEB'e ve cimer'e ulaşacağım. Tüm yazdıklarınızın ekran görüntülerini aldım, bakalım onlar özel gereksinimli çocuklar için söylediklerinizi beğenecekler mi...
Gölge öğretmen masrafı ayda 30.000 TL. Bu kadar söyleyeyim.Herkesin evladı gibi eğitim hakları var, özel okullar var diyebilirsiniz lakin her ailenin buna gücü var mı? Misal bildiğim kadarıyla bu çocuklara gölge öğretmenler rehberlik edebiliyor fakat her ailenin buna imkanı olmayabiliyor.
En son kocanı öldür diye bir tavsiye vermişti buradan birine.Özel gereksinimli bi çocuk annesi olarak, sizin kim olduğunuzu bulmak için elimden geleni yapacağım.
MEB'e ve cimer'e ulaşacağım. Tüm yazdıklarınızın ekran görüntülerini aldım, bakalım onlar özel gereksinimli çocuklar için söylediklerinizi beğenecekler mi...
İşin maddi boyutu bir yana duygusal yanını anlamak için illa özel çocuğumuz olması gerekmemeli, içimizde merhamet duygusu olması yeterli gelmeliGölge öğretmen masrafı ayda 30.000 TL. Bu kadar söyleyeyim.
Esas özel eğitim ücretlerine girmiyorum bile, bu sadece gölge öğretmen.
Hele tüm bunların duygusal yüküne, evladının her gün çocuk-yetişkin HERKES tarafından itilip kakılmasına, dışlanmasına, bunun verdiği acıya hiç girmiyorum şu an.
TamamMadur mu? Türkçede "madur" diye bir kelime yok. Türkçen senden bile kötü.
Ay saçmalamayın ya duyar kasmak için yazmayınLütfen linçlemeyin yazmışsınız da şu yazdıklarınıza ne yazılır.?
Rahatsız ediyormuş derken ne yapıyormuş mesela? Bence sırf özel öğrenci olduğundan rahatsızlık duyuyorsunuz.
Tövbe estEn son kocanı öldür diye bir tavsiye vermişti buradan birine.
İntihar süsü verirsin demişti :)) o yüzden çok sağlıklı düşünebilen biri değil bence hiç dediklerine kırılıp alınmaya gerek yokTövbe est
Ya sizin hep saçma sapan yorumlarınız var başka bir konuda da konu sahibine “kocanı öldür intihar süsü ver” yazmıştınız. Psikolojiniz hiç normal görünmüyor tuhaf bir agresifliğiniz var. Hiçbir fikriniz olmayan konulara yorum yazarken bir kez daha düşünün.Kimse burdan duyar kasmasın hiç kimse evladının yanında ağzının salyası akan bağıran ayaklarını üstüne atan bi çocukla otursun istemez sağlıklı çocuğa yazık değil mi kendini derse mi versin yanındakine mi keza bu davranışlar ders anında diğer çocukların da dikkatini dağıtır çocuk bu yani tiksinir rahatsız olur kaynaştırma eğitimle bu çocuklar normal çocuklar gibi mi olacak hayır ee o zaman ??
Sizin de çocuklarınız varmış doğuştan engelli değiller diye hiç olmayacak diye garantisi mi var bakın safiye soymanın oğluna koca adam ne hale geldiKaç tane mi gördüm özel eğitim mezunuyum sizden çok çok fazla gördüm ve eğitimlerine çok da katkım oldu 4 ayda sadece mavi rengi öğretebildim mesela bir öğrencime. Tavrım o çocuklara değil burada duyar kasanlara sizin gibi boş yorum yapanlara
Özel durumları ağır olanlar bildiğim kadarı ile kaynaştırma öğrencisi değilde engelliler okullarında eğitim görüyorÇok üzgünüm ama engel durumu sadece doğuştan değil ki hepimiz adayız aslında..Ben her iki tarafı da anlıyorum peki kaynaştırma dışında eğitim alıyor mu özel çocuklar onlara daha titizlikle davranılacak daha özenli eğitimlerine yönelik eğitim de mevcut mu
Kimse üzerine alınmasın genel bir görüş olarak kabul edilsin lütfen ama maalesef bunu anlatamıyorsunuz, engelsiz bir çocuğun eğitim giderleri dahi fahiş fiyatlara ulaşmışken özel çocukların eğitim masrafının ne kadar pahalı olduğunu düşünmüyorlar, sadece otistik çocukların gidebileceği kaç tane devlet okulu var? Bu çocukları her anaokulu bile kabul etmiyor edenler de genelde özel olanlar ve çocukla beraber gölge öğretmen istiyorlar.Kısaca paran varsa çocuğuna düzgün eğitim aldirabiliyorsun, yoksa devletin verdiği kadarı işte.
Ya yanlış anlamayın da bence bu çookk anlayışlı yorumlar bile bazen rahatsız edici. Kim ister çocuğunun öyle olmasını falan demek... Konu sahibi de gitmişken konu kapansa daha iyi bence. Ya da üyeler tartışmasa ne yapılacağı üzerine konuşulsa. Çünkü çok da kelimelerimizi düzgün seçemiyoruz.Çocuğu olmayanlar ve her şey normal seyrinde ilerlerken çocuğuyla ilgili problem yasamayanlar ne kadar güzel yorumlar yapmışlar.umarim da yaşamazlar çünkü insanın çocuğuyla sinanmasi kadar bir anneyi üzen daha kötü bir şey olamaz.kim ister çocuğunun öyle olmasini ? Özel gereksinimli çocuklari geçtim en normallerinin içinde bile acayip davranışlar gösteren var.her çocuk mum gibi olmuyor malasef...bizim çocukluğumuzda da vardı ama öğretmenmerden eşek yükü ile dayak yedikleri için mecbur bu kadar çok vaka yoktu...şuan ki devirde hem öğretmenlerin isi zor hem ailelerin çünkü her şikayet edilen çocuk psikiyatriye götürüp ilaça maruz bırakılıyor sırf toplum baskısından dolayi sırf birileri çocuğumu dışlamasim diye...çünkü her okula çocuk götüren çok bilmiş aile kendini eğitimin içine sokup ogretmene hesap soruyor ...olan gerçekten çocuklara oluyor
Üslup leş, iğrenç birisin.Kimse burdan duyar kasmasın hiç kimse evladının yanında ağzının salyası akan bağıran ayaklarını üstüne atan bi çocukla otursun istemez sağlıklı çocuğa yazık değil mi kendini derse mi versin yanındakine mi keza bu davranışlar ders anında diğer çocukların da dikkatini dağıtır çocuk bu yani tiksinir rahatsız olur kaynaştırma eğitimle bu çocuklar normal çocuklar gibi mi olacak hayır ee o zaman ??