ilk ne almalıyım :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi eft12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eft12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
52
0
6
35
İzmir
burda paylaşılanları gördüm çok özendim daha 19 yaşındayım sözlü veya nişanlı değilim ama aday var :) öğrenciyim ve 5 sene var evliliğe şimdiden yavaştan alınmalı mı ??

burda paylaşılanları gördüm çok özendim daha 19 yaşındayım sözlü veya nişanlı değilim ama aday var :) öğrenciyim ve 5 sene var evliliğe şimdiden yavaştan alınmalı mı ??
tabıkıde almamalısın san atavsıyem bekle cunku gercekten zaman gectıkce hep yenı yenı seyler meydana cıkıyor bekle daha cok var.

bende biraz daha beklemen gerektiğini düşünüyorum. hergüne yeni birşeyler çıkıyor ve 5 sene diyorsun :) kim bilir ne yeniler çıkar senin çeyizlerin için canım :)

5 sene varsa bekle derim, ben 25 yaşındayım, 7 senelik bir ilişkim var ve daha mart ayında başladım ufaktan almaya. Evlenmemize 1,5-2 sene gibi bir zaman var, şahsen kendi adıma yettiğini düşünüyorum zamanın, daha öncesinden başlamam gereksiz ve çok erken olurmuş.

bence de beklemelısın cnm benım sevgılım askerdeyken almaya basladım ben geldı nısan yaptık alıyorum hala dugunum seneye olacak. beyaz esyalrım ve yatak odam ve plastıklerım harıc hepsını aldım.) da erken ama senın ıcın:37:

Vala bendede tek kız torun evdede tek çocuk olunca bizimkiler daha küçükken heveslenmisler anneannem bile ceyiz için danteldir kanavice takımdir yaptırmış. Gecen de annemle elektrikli mutfak Aletlerimi aldik arada dışarı çıktığımız da günlük mutfaga bardak falan bakarım. Illaki düğün olmasina gerek yok bence bizde kiz tarafın ceyizi önemlidir herkes ceyize bakar:14:
Evleneceğin zaman büyük şeyleri birakabilirsin ama 12 kişilik yemek ve bardak seti vs gibi büyük önemli olan parçalar. Ivir zivirlari o zamana kadar çıkartabiliyorsan al. Yillarin blenderi yillarin tost makinesi ne degistiki ama içine sinen böyle bayıla bayıla aldığın bişi olsun alamazsan pişman olacağın tarzda ay ne çok yazdim kiz :52:

Son düzenleme:
canım 5 sene diyosan yavaş yavaş başla aynı yaştayız 2 sene var benimde ama alıyorum yani eğer herşeyini beğenerek alıcaksan zaman önemli değil çünkü ben aldığım şeylerden pişman olucağımı hiç düşünmüyorum

Bende 6 sene önce işe ilk başladığımda maaşımla çeyizime bir şeyler alayım dedim..
Jumbo çeyiz takımı aldım, çıksın aradan dedim ancak şu an o çatal kaşık takımını göresi gözüm yok..
Ne zevksizmişim diyorum..
Sana da tavsiyem çeyiz almak yerine nakit olarak biriktir..
O şekilde daha çok işine yaracak, daha içine sinen şeyler almış olacaksın..
Zaman o kadar değiştiriyor ki zevklerini pişman olma..

5 sene gibi bir zamanın varsaa almamanı tavsiye ederim sadece para biriktir. O kadar çok yeni şeyler çıkıyor ki , ilerki zamanda beğenmeyebilirsin pişman olma sonra . o yüzden para biriktirmen daha mantıklı.

Back
X