- 18 Ocak 2018
- 2.850
- 7.603
- 158
- 33
Evet böyle bir yapıya sahibim dengesiz ve tutarsizliklarim oldu özellikle bosanma konusu çok ince bir konu çok zor karar verdimDaha önce hayatınızda çok hızlı radikal kararlar aldığınız oldu mu. Bazı insanlar cok dürtüsel davranır sonuçları düşünmeden hareket ederler. Belki o yüzden acele etmemenizi söylemiştir. Boşanma kararı da enine boyuna düşünülüp alınması gereken bir karar sonuçta.
Kardeşim psikolog senin konunu sordum verdiği cevabı özel mesajla sana yolluyorum.Çok haklısınız bunun zaten sorgulamasini aylarca yaptım ben nereye koymaya çalışsam yapamadım kendimce videolar izledim nedenini bulmaya çalıştım ama yetemedim bugün de oraya gittim öyle söylemesi üzdü beni yine kendimi sorgulamaya başladım
Psikolojiyi bozan psikolog.Eşin ölse ayrılır mısın nedir?Tövbe estağfurullahHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim demek ki farklı bir bakış açısıKardeşim psikolog senin konunu sordum verdiği cevabı özel mesajla sana yolluyorum.
Sen gidip psikoloğa ne anlattın ? Sanki sen kocanı boşuyosun da adam yalvar yakar af istiyo da şehit olsa yine boşar mısın diye sormuş evet boşarım nolursa olsun diyemedin mi beni aldattı defalarca affettim lohusalığım bile burnumdan geldi sürekli benden boşanmak istiyo ben niye çözüm odaklı olayım diyemedin miHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
İnanın benim De kafamda bu cumleler dönüyor neler yaşadım ölsem bundan iyidiKocana ölüm varda sana yok mu?Adam senin psikolojini bozmuş ölürse ne olur diye saçma birşey olabilir mi? O zaman bize kötü davranan hakkımızı gasp eden, psikolojimizi bozan, anamızı ağlatan insanları ölüm var diye hoş mu görelim.
Açıkçası tecrübe edinmedim böyle olmalı mi değil mi diye yazmak istedimPsikolog veya psikiyatr size ne yapmaniz gerektigini söylemez / söylememeli
Tedavi eder ve sizde tedavi olmuş halinizle dogru kararlar vermeye çalışırsıniz.
Gittiginiz psikolog komşu teyze gibi nasihatlerde bulunmuş resmen
Ben olanları anlattım süre yetimine göreSen gidip psikoloğa ne anlattın ? Sanki sen kocanı boşuyosun da adam yalvar yakar af istiyo da şehit olsa yine boşar mısın diye sormuş evet boşarım nolursa olsun diyemedin mi beni aldattı defalarca affettim lohusalığım bile burnumdan geldi sürekli benden boşanmak istiyo ben niye çözüm odaklı olayım diyemedin mi
Bir daha gitmeyi düşünmüyorum mantigima oturmadı zatenAcilen bırak tabi bu danışmanı bana kalırsa saglık bakanlığına sıkayet etmelisiniz.
Askerse de asker ne yapalım tepemize mi çikaralım, asker diye boğazımızı mı sıktıralımölüm herkese var, ne yapalım ölücez diye insanlara rezilce mi davranalım??
Psikolog böyle yönlendirmez.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Hayır ama ayrılığı desteklemiyorPsikolog böyle yönlendirmez.
Manevi danışmana filan mı gittiniz, malum birde onlar moda oldu devlet tarafından.
Bende eşimle zor bir süreçten geçmiştim. Kimseye anlatamadım psikoloğa gittim aynı şekilde bana da soru sormuştu ancak bizimki güvenle ilgili bir durumdu benden bir borcunu saklamıştı bana parayı getirse affeder misiniz demişti bende hayır konu para değil demiştim. Ama sonunda şuan duygularınız çok yoğun sakinleyene kadar dava açmayın sakinledikten sonra karar verirsiniz demişti. Bence duygularınızdan emin misiniz diye sormuş ancak ölümle ilgili bir soru çok saçma olmuş. Kafanızın karışacağı bir durum yok bence yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz duygularınızdan eminseniz boşanınHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
E tam tersini düşünün, 3 ay sonra öleceginizi bilseniz son 3 ayinizi bu adamla gecirmek istermiydiniz ?Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi bana
Yani oda olabilir duygu durumumu ölçmek istemiş de olabilir ama yine de farklı birine gideceğimBende eşimle zor bir süreçten geçmiştim. Kimseye anlatamadım psikoloğa gittim aynı şekilde bana da soru sormuştu ancak bizimki güvenle ilgili bir durumdu benden bir borcunu saklamıştı bana parayı getirse affeder misiniz demişti bende hayır konu para değil demiştim. Ama sonunda şuan duygularınız çok yoğun sakinleyene kadar dava açmayın sakinledikten sonra karar verirsiniz demişti. Bence duygularınızdan emin misiniz diye sormuş ancak ölümle ilgili bir soru çok saçma olmuş. Kafanızın karışacağı bir durum yok bence yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz duygularınızdan eminseniz boşanın
Evet bu degisik zaten bunu esin olmasa bile vicdanen insan olarak da istemezsinE tam tersini düşünün, 3 ay sonra öleceginizi bilseniz son 3 ayinizi bu adamla gecirmek istermiydiniz ?
Ne değişık insanlar var ya şehit olacağini bilsem boşanirmiymisim kim boşanır yahu kanlı bicakli düşman olsa aman bir ay daha durayım zaten ölecek dersin.
Saçma sapan yönlendirmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?