- 14 Eylül 2024
- 219
- 669
- 18
- 20
Nereye gittiniz siz?? Böyle psikolog mu olur, kadının işi ilişki tavsiyesi vermek, boşan/boşanma demek değil ki. Kimleri koyuyorlar işe, sabah sabah sinirlendim.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Evet dava açtım diye bu ay parayi da yarıya düşürdü birde babamin evine gönderdi sonra öğrendim ki evliyken hersey iyiyken evi abisine devir etmiş e diyor senin çıkış yollarını kapatmış gitme diye ev yerine gelir diyor aile önemli diyorNereye gittiniz siz?? Böyle psikolog mu olur, kadının işi ilişki tavsiyesi vermek, boşan/boşanma demek değil ki. Kimleri koyuyorlar işe, sabah sabah sinirlendim.
Ona bakarsanız herkes gelsin ağızımıza tükürsün ama ses etmeyelim, ya yarın ölürlerse??
Eşiniz askermiş, çok görüşmüyormuşsunuz, bir kere de sizi annenizin evine yollamış, çocukları da sormuyormuş galiba. Şimdi siz bu adamı ya şehit olursa diye ömür boyu çekecek miymişsiniz? Bir daha o yere gitmeyin
Ec
Evet dava açtım diye bu ay parayi da yarıya düşürdü birde babamin evine gönderdi sonra öğrendim ki evliyken hersey iyiyken evi abisine devir etmiş e diyor senin çıkış yollarını kapatmış gitme diye ev yerine gelir diyor aile önemli diyor
Evi evlilik birliği içinde iken aldik 1 yıl dolunca devir dava acinca mal paylaşıma dahil olmuyormuş ben bunu tapu sorgulama yaptik öyle öğrendik avukatla 2 yıl önce devir işlemi olmuş sok oldum kendime gelemedim çok üzüldüm dava açtık tabikide avukatım alirsin hakkını dedi mal kaçırdığı için De tazminat istedik ben evim yurdum dediğim zaman da adam neler düşünmüş aile konutu şerhi yoktu tapudaşok oldum şu an. Psikoloğa değil de aman kimse boşanmasın, yuvalar yıkılmasın kafasında bir teyzeye gitmiş olabilir misiniz??
Bu adamın acınacak yanı yok. Şehit olsa vatana millete hayrı olmuş derdik.
O ev için de dava açın mutlaka. Ev ne zaman alındı, evlilikten önce mi sonra mı?? Aile konutunun devrinin iptali için dava açabilirsiniz bildiğim kadarıyla
Şerh olmasa da tespit davası açardınız, halledilirdi. Bu cehalet de öldürüyor beni. Malları sağa sola devredince kurtuldum zannediyorlar, aynen o kadar kolaydı. Umarım sorunsuz hallolur bir an önce. Sağdan soldan duyduğunuz saçmalıklar kafanızı karıştırmasın. Çekilecek çile değil bu adamEvi evlilik birliği içinde iken aldik 1 yıl dolunca devir dava acinca mal paylaşıma dahil olmuyormuş ben bunu tapu sorgulama yaptik öyle öğrendik avukatla 2 yıl önce devir işlemi olmuş sok oldum kendime gelemedim çok üzüldüm dava açtık tabikide avukatım alirsin hakkını dedi mal kaçırdığı için De tazminat istedik ben evim yurdum dediğim zaman da adam neler düşünmüş aile konutu şerhi yoktu tapuda
Sanırım çakallık yapmak istedi ama durumun ciddiyetini kavrayamiyor zaten askerde olduğu için mal kacirma suçŞerh olmasa da tespit davası açardınız, halledilirdi. Bu cehalet de öldürüyor beni. Malları sağa sola devredince kurtuldum zannediyorlar, aynen o kadar kolaydı. Umarım sorunsuz hallolur bir an önce. Sağdan soldan duyduğunuz saçmalıklar kafanızı karıştırmasın. Çekilecek çile değil bu adam
Ben de valla.genelde kadınlar bu tarz yönlendirmeler yapıyor.erkeklerin daha tarafsız baktığını düşünüyorum.Deprem ve boşanma sonrası bende uzun süre terapiye gittim.
Bu forumda milletin terapiye gittiği psikologları duyunca şok oluyorum.
Uzaktan eğitimle mi olmuşlar, hayret bir şey.
Psikolog durumu dramatize etmez
Ne demek şehit olsa boşanır mısın?
Al benden de 1 soru ; seneye ve sonraki seneler her yaşadığın katlanarak artacak olsa boşanır mıydın?
Tamam da kadın boşanayim mi boşanmayayim mi diye gitmemiş ki? Boşanmayı nasıl atlatabilirim diye gitmiş.Merhaba bende lisans eğitimimde 9 aylık aile danışmanlığı eğitimi aldım. Boşanma konusunda danışmanlara çiftler için boşanmanın son çare olduğu ve teşvik edilmemesi gerektiği öneriliyor. O yüzden bu şekilde yaklaşıyor olabilir
Sanki yaşlı alt komşuya kahve içmeye inmişsiniz sizi resmen başından atmış Ayşe teyzenin vereceği cevaplar bunlar. Şikayet edilmeli böylesi yata yata para kazanmak bu işteHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Bana da gelmedi o yüzden buraya yazdimYardim aldiginiz kisinin yaklasimi hic profösyenel gelmedi .
Evet haklısınız zaten ben kendimi bulmak için gittim kendi iç değerimi bulmak için ama bu sözler üzdü beniBu yorumları komşunuz anneniz boşanmaya karşı kim varsa bedavada yapar size bunun için destek almaya gitmeyin bu kişiye ben yonlendirmelerini çok baştan savma basmakalıp ve ise yaramaz buldum fikrim bu .Tabiki akıl da sizin kararda sonuçlarıda hepsi sizin
Maddi durumum yok çok o yüzden ve tavsiye üzerine gittim zaten bende gitmek istedim kendisine de söyledim ben 100 tane video izlemişimdir kendimi geliştirdim kendimin farkına vardım diye ama baştan belliydi boşanmaya karşı birisi bence zaten en büyük gitme sebebim esim oldu bosanmak istemiyor davayi uzattıkça uzatıyor bu zaman diliminde tam kendimi toplamisken kafam bulanmasin istiyorumSiz ya daha iyi gerçek liyakata sahip işinin ehli dünyayı bilen bir uzmana gidin yada kendinize kendiniz ışık olmaya gayret edin böyle anlık tüp ile nefes alınmaz böyle derin durumlarda .Size karar verme yönlendirmesi değil olayı açıklayıp kendinize göre bir seçim hakkı tanınmalı bu hayat ileride ve şu an yasayacaginiz herşey size ve bu karariniza bağlı.Önce can sonra canan
Bosanma ile başta gözümü korkuttu yalan yok başta gerçekten korktum iki cocugum vat biri bebek çok vicdani yonle baktim duruma ve bi gün öyle yettki canıma açtım davami istemiyorum seni dedim sesi içine kaçtı herkese boşanmak istemiyorum diyormuş sjmdi çocuklar üzerinden vicdan yapıyor bana ama gözüm açıldıSiz ya daha iyi gerçek liyakata sahip işinin ehli dünyayı bilen bir uzmana gidin yada kendinize kendiniz ışık olmaya gayret edin böyle anlık tüp ile nefes alınmaz böyle derin durumlarda .Size karar verme yönlendirmesi değil olayı açıklayıp kendinize göre bir seçim hakkı tanınmalı bu hayat ileride ve şu an yasayacaginiz herşey size ve bu karariniza bağlı.Önce can sonra canan
Amin inşallah Allah razı olsun belirsizlik gerçekten psikolojik şiddet en azından adını koydum dedigijiz gibiKarar almak belirsizlikten iyidir en kötü karar bile silip silip aynı şeye dönmekten iyidir bu riski almak yaşamak için karar vermektir gerisi kaderin bileceği şey emin olduğunuz gerekli kararları özellikle konu geleceğinizse kimseye sorgulatmayin en iyiyi dilerim . Acıdan kaçmanın yolu affetmek yada aynı yolu geri dönüp tekrar kat etmek değildir .İyi bir hayat dilerim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?