Ilk kez gidiyorum normal mi anlamadım

kader455

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
366
122
18
26
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler

Deprem ve boşanma sonrası bende uzun süre terapiye gittim.
Bu forumda milletin terapiye gittiği psikologları duyunca şok oluyorum.
Uzaktan eğitimle mi olmuşlar, hayret bir şey.
Psikolog durumu dramatize etmez
Ne demek şehit olsa boşanır mısın?

Al benden de 1 soru ; seneye ve sonraki seneler her yaşadığın katlanarak artacak olsa boşanır mıydın?

Eski konunun mesajını iliştireyim de.

Çocukları zaten arayıp sormuyor. Yılın kısıtlı zamanlarında sizi görüyor. Boşansanız ne değişecek çocuklar için? Ergen tripli erkekler de çekilmiyor.

Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi bana

Haklısınız benim de tuhafıma gitti zaten burda binlerce mesaj okudum kimse değişmiyor değişmez yani vicdanıma oynadi gibime geldi

Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi bana
Ya anlattığınıza göre değerlendirmiştir ya da düşünmeye zaman ayırmak için farklı bir bakış açısı sunmuştur.

Kaçıp evlenenlerden mutlu olan şu ana kadar tek bir kişi duydum. Çoğu kayınaile ile yaşayan ve boşanmayla sonuçlanan evlilikler oluyor.

Yaşadıklarımı anlattım zaman zaten belli vakite kadar yani oda gelince güler yüz bekler dedi onların psikolojisi de normal değil dedi

Haklı ve haksız bulduğu yerler oldu eşimde hep onu kotuleyerek anlatmadım net kendi suçumu zaten lohusaydim bebek te kolikti annesi babası ile yaşıyordum zaten yıllarca ilgi ve destek bekledim dedim ona hak verdi

Eski konunuzu da okudum şimdi de yani maalesef siz nedense hep söylenilenlere inanmışsınız garip
Adam aramıyor sormuyor iki gönderme yapıyor tamam sizin için hemen şüpheye düşüyorsunuz acaba öyle mi diye.
neler gelmiş başınıza çok enteresansınız ya boşanmak dünyanın sonu değil korkmayın.

Yaşadıklarımı anlattım zaman zaten belli vakite kadar yani oda gelince güler yüz bekler dedi onların psikolojisi de normal değil dedi
Psikolojisi kaldırmıyorsa askerlik yapmasın. Her şey para da değil. Muhtemelen parası için askerlik yapıyordur (konuyu hatırlayamadım).

Artık korkmuyorum evet kendimi kandırma da haklısınız ama şimdi böyle değilim kendimi toparladım az da olsa gerçekten zor zamanlardı bebek le lohusa halde baba kapısında olmak yalan değil kendime zor geliyorum

Ben de sorayım o zaman adamın ölmesine 1 ay kalmış seni arayıp sormuyor, sosyal medyada hatun kovalıyor, çocuklarını görmüyor. Sırf nasıl olsa bir ay yaşayacak diye evli kalınır mı? Ki bunları yapıyor ve ne kadar yaşayacağı da belli değil.

Psikoloğunuzun diploması sahte sanırım. Manyağa bak, psikolog ikna etmez, iç hesaplaşmana yardım eder. Kök ailem için terapi almak zorunda kaldım, strese bağlı ürtiker olmuştum antidepresanı bıraktığım anda geri geliyordu. Terapistim bana hiç annen babandır üzerinde hakları var iyi düşün demedi. Ne istediğimi bulmama yardım etti sadece

Merhaba bende lisans eğitimimde 9 aylık aile danışmanlığı eğitimi aldım. Boşanma konusunda danışmanlara çiftler için boşanmanın son çare olduğu ve teşvik edilmemesi gerektiği öneriliyor. O yüzden bu şekilde yaklaşıyor olabilir

Çok güzel bende bunu istedim işte kendimde bir sıkıntı var ve bu nereye bağlı neyden kaynaklı onu öğrenmek istiyorum yani benim sıkıntım ne neden bana zarar veren birinin hayatım da olmasını istedim beni iten o niye beni tekrar o kaldırsın istedim çözüm aradim kendim yapamadım ve gittim

Evet bende sezdim zaten belli yani istemiyordu

tamamen sacmalamis. Merhamet sahibi olmayan - hamile karisini baba evine atip aramayan, dogan bebegini bile gormek istemeyen- bebeginin annesini gayrimesru cocuk dogurmus gibi en zor aninda ortada birakan adamin kocaligindan ne olacak, neyini dusunuceksin?
şehit olsa diye dramatiklestirmek ne demek? sehit olsa daha iyi sizin acinizdan, en azindan cocugu "babam bizi terkeden pisligin tekiydi" demez, "sehit oğluyum" der gururla dolasir, siz aylığını alirsiniz falan bir seye yarar. bu haliyle komple zarar
size merhamet etmeyene siz niye merhamet edesiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…