Eski konunun mesajını iliştireyim de.Herkese iyi akşamlar bilen bilir lohusa iken kavga ettik ve esim uzman bu arada kv ve kynbb ile oturuyordum 50 günlükken babamın kapısına gönderdi şuan bebegim 9 aylık
Bu süreçte ne kendi ailesi araya girdi nede başkanı araya girdirdiler zaten ailem destek bana onlar istemiyordu bu yaptığından dolayı davayi 3 4 ay sonra açtım belki hatasını anlar bebek var fln ne diye yine sesi soluğu çıkmadı kimsenin en sonunda dayımın onu arayıp aranızı yapayım çocuklar var deyip onun istemiyorum demesi ile dava yi açtım. Sonrasinda melonkolige bağladı tiktok açmış bana gönderme yapıyor çok seviyorum unutamadım diye videolar atıyor arada beddua ediyor ruh haline göre bi gün bakıyorum pişman bi gün bakıyorum düşman. Görenler atıyor ki seni çok seviyor istiyor bam daha bana da en küçük iletişim de düşman varmış gibi yazıyor insanları inandiramiyorum bu süreçte farkındalık yaşadım ben bağımlı bir kişiliğe sahibim onda da narsistlik özellikler var manipule zekası yüksek o paylaşım yaptıkça ruh halim ona göre şekil alıyor. Davayi da Red etmişler hem çaba yok pişmanlık yok hem dava reddi kafamı iyice bulandirdilar bu süreçte kurslara gittim kendimi geliştirmek istiyorum artık ben ne zaman kendime geldim desem onla ilgili birsey oluyor her gün whatsap durumları atıyor beddualar havada beni suçlu hissetiriyor kendimi her gün sorguluyorum nasil cikarim bu girdaptan bilmiyorum. Göndermeleri sana mı yapıyor derseniz evet çünkü tek bana özel durum yapıyormuş öğrendim tiktoka da ismimi yazmış sessiz kaldıkça bisiler yapıyor surekli instangram açmış orda da kizlar eklemiş bisuru hem beni cepte tutmak istiyor hem her haltı yerim diyor dava hala devam ediyor ama nasıl kurtulurum nasıl davranılmasını bilmiyorum bu karaktere hatta hep kendim de mi sorun aceba bende ne var diye araştırma yapıyorum narsist ben miyim yada başka bir sıkıntı mı var diye kafayı yemek üzereyim toksik bir durun oldu
Evet devlete bir bağlı kurumO bahsettiğiniz kurum devlete ait bir kurum mu psikoloğa gittiğiniz?
Öyleyse boşanmayı önleyici şekilde yönlendiriyor olabilirler.
Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi banaEski konunun mesajını iliştireyim de.
Çocukları zaten arayıp sormuyor. Yılın kısıtlı zamanlarında sizi görüyor. Boşansanız ne değişecek çocuklar için? Ergen tripli erkekler de çekilmiyor.
Haklısınız benim de tuhafıma gitti zaten burda binlerce mesaj okudum kimse değişmiyor değişmez yani vicdanıma oynadi gibime geldiDeprem ve boşanma sonrası bende uzun süre terapiye gittim.
Bu forumda milletin terapiye gittiği psikologları duyunca şok oluyorum.
Uzaktan eğitimle mi olmuşlar, hayret bir şey.
Psikolog durumu dramatize etmez
Ne demek şehit olsa boşanır mısın?
Al benden de 1 soru ; seneye ve sonraki seneler her yaşadığın katlanarak artacak olsa boşanır mıydın?
Ya anlattığınıza göre değerlendirmiştir ya da düşünmeye zaman ayırmak için farklı bir bakış açısı sunmuştur.Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi bana
Yaşadıklarımı anlattım zaman zaten belli vakite kadar yani oda gelince güler yüz bekler dedi onların psikolojisi de normal değil dediYa anlattığınıza göre değerlendirmiştir ya da düşünmeye zaman ayırmak için farklı bir bakış açısı sunmuştur.
Kaçıp evlenenlerden mutlu olan şu ana kadar tek bir kişi duydum. Çoğu kayınaile ile yaşayan ve boşanmayla sonuçlanan evlilikler oluyor.
Haklı ve haksız bulduğu yerler oldu eşimde hep onu kotuleyerek anlatmadım net kendi suçumu zaten lohusaydim bebek te kolikti annesi babası ile yaşıyordum zaten yıllarca ilgi ve destek bekledim dedim ona hak verdiGarip cok garip
Psikolojisi kaldırmıyorsa askerlik yapmasın. Her şey para da değil. Muhtemelen parası için askerlik yapıyordur (konuyu hatırlayamadım).Yaşadıklarımı anlattım zaman zaten belli vakite kadar yani oda gelince güler yüz bekler dedi onların psikolojisi de normal değil dedi
Artık korkmuyorum evet kendimi kandırma da haklısınız ama şimdi böyle değilim kendimi toparladım az da olsa gerçekten zor zamanlardı bebek le lohusa halde baba kapısında olmak yalan değil kendime zor geliyorumEski konunuzu da okudum şimdi de yani maalesef siz nedense hep söylenilenlere inanmışsınız garip
Adam aramıyor sormuyor iki gönderme yapıyor tamam sizin için hemen şüpheye düşüyorsunuz acaba öyle mi diye.
neler gelmiş başınıza çok enteresansınız ya boşanmak dünyanın sonu değil korkmayın.
Ben de sorayım o zaman adamın ölmesine 1 ay kalmış seni arayıp sormuyor, sosyal medyada hatun kovalıyor, çocuklarını görmüyor. Sırf nasıl olsa bir ay yaşayacak diye evli kalınır mı? Ki bunları yapıyor ve ne kadar yaşayacağı da belli değil.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Evet paranın kölesiPsikolojisi kaldırmıyorsa askerlik yapmasın. Her şey para da değil. Muhtemelen parası için askerlik yapıyordur (konuyu hatırlayamadım).
Çok güzel bende bunu istedim işte kendimde bir sıkıntı var ve bu nereye bağlı neyden kaynaklı onu öğrenmek istiyorum yani benim sıkıntım ne neden bana zarar veren birinin hayatım da olmasını istedim beni iten o niye beni tekrar o kaldırsın istedim çözüm aradim kendim yapamadım ve gittimBen de sorayım o zaman adamın ölmesine 1 ay kalmış seni arayıp sormuyor, sosyal medyada hatun kovalıyor, çocuklarını görmüyor. Sırf nasıl olsa bir ay yaşayacak diye evli kalınır mı? Ki bunları yapıyor ve ne kadar yaşayacağı da belli değil.
Psikoloğunuzun diploması sahte sanırım. Manyağa bak, psikolog ikna etmez, iç hesaplaşmana yardım eder. Kök ailem için terapi almak zorunda kaldım, strese bağlı ürtiker olmuştum antidepresanı bıraktığım anda geri geliyordu. Terapistim bana hiç annen babandır üzerinde hakları var iyi düşün demedi. Ne istediğimi bulmama yardım etti sadece
Evet bende sezdim zaten belli yani istemiyorduMerhaba bende lisans eğitimimde 9 aylık aile danışmanlığı eğitimi aldım. Boşanma konusunda danışmanlara çiftler için boşanmanın son çare olduğu ve teşvik edilmemesi gerektiği öneriliyor. O yüzden bu şekilde yaklaşıyor olabilir
tamamen sacmalamis. Merhamet sahibi olmayan - hamile karisini baba evine atip aramayan, dogan bebegini bile gormek istemeyen- bebeginin annesini gayrimesru cocuk dogurmus gibi en zor aninda ortada birakan adamin kocaligindan ne olacak, neyini dusunuceksin?Evet bunun farkındayım zaten ama kararım kesin ama söyledikleri değişik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?