Hepimizin inş.Umarim hiç ummadigin bir anda Rabbim kucaginiz doldurur. Isteyen herkese insallah.
Asilama canim :) insallah tutmstrEvde gebelik testi yapayım mı öncesinde. Aşılamanın 13. Günü mü yoksa çatlatma iğnesinin 13. Günü mü test yapayım.
Merhaba Kizlar bende gonal f 450 kullaniyorum hergün 50 vuruyorumcarşamba günü randevum var inşallah sıkıntı cikmaz.. sorum olucak aşilama normal muhayene odasindami oluyor ? süreç nasil biri anlatabilirmi demmm
Yumrta varsa umut var unutma :)Kısmet tabii benim 2cocuğum var büyüdüler yaşımda 39 .tüp bebek süreci de zor mu ki bilmiyorum .ama Maliyet yüksek onu biliyorum oda olumsuz olursa yıkılırım . yumurta rezervi de az .offf
Bnm hocam odada yapacağını dediAmeliyat odasnda doktor azbsıkışık gitmenibistyor ,:) islem 2 dakika suryor 20 dk dinlenio gidyosunn . İslemi farketmyosun bile ..
Canım bnde ilk yaptıyorum iğnelere cumartesi başladım perşembe kontrolKizlar asilamada iliski nasil oluyor ? Islem oncesi sonrasi oneriliyor mu ? Perhiz var mi ?
Ben de persembe asilama bu gece catlatma ignesiiiCanım bnde ilk yaptıyorum iğnelere cumartesi başladım perşembe kontrol
İnşallah canım ya çok korkuyorum.Asilama canim :) insallah tutmstr
Ya süper cok sevindimAmeliyat odasnda doktor azbsıkışık gitmenibistyor ,:) islem 2 dakika suryor 20 dk dinlenio gidyosunn . İslemi farketmyosun bile ..
Ya süper cok sevindimbirde birşey sorucam öyle resmen ameliyat kiyafetinle mi giriyorsun yani her yerimiz acik mi
Bnm hocam odada yapacağını
Ya süper cok sevindimbirde birşey sorucam öyle resmen ameliyat kiyafetinle mi giriyorsun yani her yerimiz acik mi
Yumurta ne kadar olmuş kav günde kaçlık DozlaBen de persembe asilama bu gece catlatma ignesiii
Kaçlık gonal f bitti günde ne kadar vurdnzçok sağol hanımlarbirde birsey daha sorucakdim simdi ignemi kullandim (gonal f) bitti yarin kontrölüm var yumurtaliklara bakicak doktor ultrasonlami yoksa vajinal muhayene ile mi bakiyor?
10@ gunluk igne 19 m :)Yumurta ne kadar olmuş kav günde kaçlık Dozla
Evet doğru .insan kendi bu durumu yaşayınca çok zor oluyormuş .Yumrta varsa umut var unutma :)
Vajünal muhayne ile bakıyorlar canımçok sağol hanımlarbirde birsey daha sorucakdim simdi ignemi kullandim (gonal f) bitti yarin kontrölüm var yumurtaliklara bakicak doktor ultrasonlami yoksa vajinal muhayene ile mi bakiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?