İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Ben olsam şuan baya bir resti çekmiştim.
Sen ne biliyosun ki benim babamın beni çocuğumla eve almayacağını demek kendi kızı olsa git kocana diyecek.
Valla sinir oldum sabah sabah konu sahibi yine iyi sakinliğini koruyor.

Orası zaten ayrı bir konu.. Beni almamış falan.. Görümceme o sersemlik o şoklukla hallederiz ya sorun yok gibisinden konuştum ama hala başım ağrıyor.. Nasıl dedi bunu anlamıyorum halbuki çok iyiydik biz..

Orası zaten ayrı bir konu.. Beni almamış falan.. Görümceme o sersemlik o şoklukla hallederiz ya sorun yok gibisinden konuştum ama hala başım ağrıyor.. Nasıl dedi bunu anlamıyorum halbuki çok iyiydik biz..
Üstünde durma. Durma. Durma. Seni o doğurmadı, tabi kendi doğurduğunu düşünecek. Bunları kabullen. Ben kabullendim kafam rahat etti. Herkeste adalet duygusu yok işte.

Ya canım aslında dün bana saygısızlık yaptın falan dediler ya.. Ben dün kısaca özet ndnalatmaya çalıştım kv bana söylediklerini. Hep benzer şeyleri birsürü birsürü konuştu işte.. Baba evi meselesi falan yazmadıklarımdandı mesela ama daha buna benzer bir çok saçmalık anlattı bana..

Ve bence hani orada dedim ya kendi kızın için de umarım bunları düşünüyorsun diye.. Bana cevap vermediği için pişman oldu.. Benim kırıldığımı düşündü.. Çünkü diyemedi ki ben kendi kızım da aldatılıp gelse çık git kocanın evine derim diyemedi..bu yüzden kızıyla beni ayırıyor gibisinden konuştuğum için ona kırılıp küstüm sanmış bence.. Görümcem sürekli "annem o da benim kızım diyor çok yanlış konuştu beni yanlış anladı" falan gibi şeyler konuştu.

Saçma sapan bir hal aldı..

Ya işte okuyunca insan en büyük kötülüğü kadına yine kadın yapıyor demek geliyor içimden. Yani erkeklerin yaptıklarını bir şekil meşrulaştırmaya çalışan bayanlar kendi başlarına aldatma olayı gelince de oturup ağlamaktan başka birşey yapmayan herşeye katlanan generasyon. Yani erkek ne yaparsa yapsın suçlu kadın. İşte bu şekilde yetişiyor erkek evlatları..ondan sonra kadına şiddetin önüne geçemiyoruz hiç bir şekilde. Bence hiç kimse susmamalı bu tür konular karşısında...bu zihniyetten kurtulmalıyız artık.

Ne yapmayı düşünüyosun eşin ne diyor?

Bu normal ama o lafı diyebilecek bir insan değildi. Yani bilsem onu almazdım falan..o kim ki beni alıyor ya da almıyor
Hırs yapmış işte, evladını koruma sahiplenme içgüdüsü devreye girmiş. O kadar yükselmese iyiymiş. Ben olsam yine de münasip bir zamanda tekrar sorarım, kızının başına gelse aynı düşünür müsün diye.

Aslında niyetim kötü olmamaktı..gerçekten böyle kadın değildi.. Bi süre susayım diyorum sonra normal davranırım onun takındığı tavırla göre hareket ederim diyorum??

Ben şimdi ne ararım ne sorarım bi süre bi kendine gelsin, yaptığının ve söylediğinin farkına varsın.. Sonra zaten kendisi benimle konuşacaktır.. Diye düşünüyorum tabi normalde çünkü hiç konuşmayan gereksiz tavır alan ne konuştuğunu bilmeyen bir insan değildi

Zaten bana denilene bakılırsa şuan eşime küs.. Eşimle arası bozuk.. Black beni yanlış anladı ama biz yine hallederiz benim oğlum bana bunu nasıl yapar demiş. Ama anlamadım eşim de bir saygızılık yapmamış ki.. Hayret içindeyim gerçekten

Oğlu ondan taraf çıkmayınca sana saldıramadı. Kızgınlığı ona. Eğer ondan taraf çıksa kızgınlığı sana olacaktı. Bunları çokça yaşadım.

tartışmayı misafirlerin yanında uzatmak anlamsız olmuş. ben de olsam evime davet ettiğim insanların yanında ailemden biri ile laf dalaşı yaşamak istemem.
sizin fikirleriniz çok doğru ama her doğru her yerde ve her zaman söylenmez. talihsiz bir zamanlama olmuş.

Görümce aramasından sonra şok oldum
Almazdım yuva yıkar nedir Allah aşkına.. Aldatan adamı yuva yıkan olarak görmeyip aldatmayı kabul etmeyeni görmek de ne bileyim..
İşte zoruma giden o.. Bunu diyen başkası olsa banane zihniyeti bozuk işte derim.. Ama o benim eşimin annesi

Oğlu ondan taraf çıkmayınca sana saldıramadı. Kızgınlığı ona. Eğer ondan taraf çıksa kızgınlığı sana olacaktı. Bunları çokça yaşadım.
Evet yaaa belki de tek derdi bu oldu.. Halbuki o oğluşuna yol yapıyordu.. Ama eşim de bir saygısızlık yapmamış ki.. Boş boş triplere giriyor yaaa

Evet yaaa belki de tek derdi bu oldu.. Halbuki o oğluşuna yol yapıyordu.. Ama eşim de bir saygısızlık yapmamış ki.. Boş boş triplere giriyor yaaa

Eşine niye sinirliymiş seni savundu diye tabi hahahhaa senin üstüne gelemiyor ya şuan saçmalıyor iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…