- 18 Mart 2013
- 580
- 420
he bokum he
Yahu arkadaş madem kezban burdakiler :)ozaman neden konu açıyorsun :)yani anlamıyorum ,sanane millet eltisiylede kv siylede istediği şeyi yapar sidikte yarıştırır gerekirse :)sanamı kaldı ,beyenmiyorsan bu foruma girmezsinağzımı yırtarsın? ay bu nasıl bi hayal gücü. nasıl yırtacaksın acaba ?
tüm kkyı elden geçirmişBana yazmıştı o abla oglumla tanışır misin diye :)))
Lütfen daha fazla cevap vermeyinKomandoYareni Kazen'emesaj atın şahsınıza hakaret olduğunu bildirin ve bilgilerini isteyin. Sonra yapılacakları sizde biliyorsunuzdur elbet
Mrblar yaklaşık dört hafta önce bir ilişkiye başladım. Bu benim ilk sevgilim ben 25 yaşındayım bu arada. Başladık ama ben onun varlığını sık sık unutuyorum. Aramayı unutuyorum, msj yazmayı, msjına cevap yazmayı bile unutuyorum. Buluşunca filan vakit güzel geçiyor ama yanımda yokken varlığını unutuyorum. İlgisiz biri değil her sabah günaydın msjı falan atıyor. Bugüne kadar ben kendiliğimden msj attığımı hatırlamıyorum belki iki yada uç kez ben atmışımdır. Telefonla aradığı zaman uzun uzun konuşmak istiyor ama ben kısa kesmek istiyorum çünkü konuşacak bişi de bulamıyorum. Attığı adımı haber veren birisi ama ben hiç öyle değilim. Facebookumda lise döneminden arkadaşlarım var aralarında erkeklerde var ve bana onlar hakkında sorular soruyor bu kim şu kim yakın mıydınız, hala konuşuyor musunuz falan ve ben bu sorulardan sıkılıyorum... Buluşma planlarını filan hep o yapar o ayarlar o teklif eder. Bazen facede online oluyorsun bana niye yazmıyorsun dedi şaştım kaldım mesela.. Anormallik bende mi yoksa onda mı size danışmak istedim. İlişkiler böyle mi oluyor yani online oldun yazman lazım, araman lazım, cvp yazmayı unutmaman lazım falan bende bi sorun mu var yoksa sorun onda mı ?
Ay sen benim çok umrumdaydın ya hahahahahahah sevgilinle kavga et güzel cevaplar veriyorsun bence hiç de "ayyyyyyy yazamıyorum" değilsin, hadi sana iyi tavsiye kovalamalar üslubunu değiştir önce sen bence ama bak büyük tavsiye sana.
defolun gidin lan konumdan buraya konu açanda kabahat zaten nerde ağır kezban var hepsi buraya toplanmış gelmiş burda üslup dersi veriyor mahalle karısı. mahalle karılarından kezbanlardan akıl alacak olunduğu zaman buraya gelmek gerekyormuş demek bravo. hepiniz boşsunuz siz anca eltinizle kayınvalidenizle sidik yarıştırın
arkadaşlar hakaretler için özür dilerim psikolojik problemlerim var destek alıyorum öfke kontrolü sorunu yaşıyorum. anlık sinirle hakaretler ettim, hepinizden özür diliyorum. küfür ve hakaretler için pişmanım ama konu açtığım içinde pişmanım. özellikle alwayswish adlı üye konumdaki daha ilk mesajında bana çok sert çıktı, aiğır ithamlarda bulundu, ben tahrik etti. ben ona durduk yere sataşmış filan değilim. isteyen yine versin mahkemeye herkesin yasal hakkıdır ona bişi diyemem ama hakaret ve küfürlerden dolayı pişmanım. burası sanal ortam evet kimsenin küfretmeye hakkı yok ama azarlamayada hakkı yok. alwayswish benim konuma gelip yorum yapıp daha sonra da bas git bayramlık ağzımı açtırma tarzı sert söylemlerde bulundu. kendisiyle polemiğe girdik. kimse küfür ve hakaretş haketmedi ama bende çocuk gibi azarlanmayı haketmedim. dava açacak olanlara bende karşı dava açacağım. psikolojik sorunlarım var öfke kontrolü yaşıyorum ve danışmak amaçlı şuraya konu açtım, evet ağır sözler söylemek çirkin ama üyeye sataşmak da çok çirkin bunuda unutmayın.
arkadaşlar hakaretler için özür dilerim psikolojik problemlerim var destek alıyorum öfke kontrolü sorunu yaşıyorum. anlık sinirle hakaretler ettim, hepinizden özür diliyorum. küfür ve hakaretler için pişmanım ama konu açtığım içinde pişmanım. özellikle alwayswish adlı üye konumdaki daha ilk mesajında bana çok sert çıktı, aiğır ithamlarda bulundu, ben tahrik etti. ben ona durduk yere sataşmış filan değilim. isteyen yine versin mahkemeye herkesin yasal hakkıdır ona bişi diyemem ama hakaret ve küfürlerden dolayı pişmanım. burası sanal ortam evet kimsenin küfretmeye hakkı yok ama azarlamayada hakkı yok. alwayswish benim konuma gelip yorum yapıp daha sonra da bas git bayramlık ağzımı açtırma tarzı sert söylemlerde bulundu. kendisiyle polemiğe girdik. kimse küfür ve hakaretş haketmedi ama bende çocuk gibi azarlanmayı haketmedim. dava açacak olanlara bende karşı dava açacağım. psikolojik sorunlarım var öfke kontrolü yaşıyorum ve danışmak amaçlı şuraya konu açtım, evet ağır sözler söylemek çirkin ama üyeye sataşmak da çok çirkin bunuda unutmayın.
Tahmin ettim başkalarına da mı göndermiş :)tüm kkyı elden geçirmiş
çünkü şu anda sitede adminler yok.halen neden banlanmadi bu uye
bazen ciddiye alıyorum bazen almıyorum. varlığını unutuyorum derken msjına cevap yazmayı, arayışına geri dönmeyi falan unutuyorum. özellikle o esnada başka bi işle uğraşıyorsam. bi şekilde kendime hatırlatmam lazımDört haftadır sevgilisin birlikte de olmuşsun ama varlığını unutuyorsun. insan berbaberlik bile yaşadığı birini nasıl unutuyo çok ilginç