İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

ağzımı yırtarsın? ay bu nasıl bi hayal gücü. nasıl yırtacaksın acaba ?
Yahu arkadaş madem kezban burdakiler :)ozaman neden konu açıyorsun :)yani anlamıyorum ,sanane millet eltisiylede kv siylede istediği şeyi yapar sidikte yarıştırır gerekirse :)sanamı kaldı ,beyenmiyorsan bu foruma girmezsin

Tam kezbana layık bi konu avarell

Aşık değilsin kesinlikle.
Arama, konuşma ya da mesajlaşma olaylarını yorumlamıyorum.
İnsan aşık olunca, uyandığında ilk onu düşünüyor.

boşver canım k.i.b. le gitsin

Herkezin yaşayış yetişme tarzı farklıdır kimi elti kv sorunu kimi de sevgili sorunu kimi de sizin gibi farklı geniş bir hayat tarzı benimser kimse kimin ne yaşadığını aynısını yaşamadan anlayamaz . Ama saygı duymak zorundadır . size belki bir kişiyle evlenmek ve bir ömür tek erkeğe bağı kalmak aramak sormak sradan saçma gelebilir ama bazıları için bu her şeydir kalp atışları hızlanır görünce eli ayağı dolaşır vs vs .Bu konu elti kaynana değil de hayatta sıradan bir dost kendi aileniz ya da farklı birisi bir iş arkadaşı da olabilir anlaşamadığınız kişi . Burda farklı bakış açıları farklı insanlar var saygı çerçevesinde olduğu sürece her yorumu dikkate almalısınız bu yorum sadece size yönelik değil ön yargılı olmak her zaman kazandırmz

arkadaşlar hakaretler için özür dilerim psikolojik problemlerim var destek alıyorum öfke kontrolü sorunu yaşıyorum. anlık sinirle hakaretler ettim, hepinizden özür diliyorum. küfür ve hakaretler için pişmanım ama konu açtığım içinde pişmanım. özellikle alwayswish adlı üye konumdaki daha ilk mesajında bana çok sert çıktı, aiğır ithamlarda bulundu, ben tahrik etti. ben ona durduk yere sataşmış filan değilim. isteyen yine versin mahkemeye herkesin yasal hakkıdır ona bişi diyemem ama hakaret ve küfürlerden dolayı pişmanım. burası sanal ortam evet kimsenin küfretmeye hakkı yok ama azarlamayada hakkı yok. alwayswish benim konuma gelip yorum yapıp daha sonra da bas git bayramlık ağzımı açtırma tarzı sert söylemlerde bulundu. kendisiyle polemiğe girdik. kimse küfür ve hakaretş haketmedi ama bende çocuk gibi azarlanmayı haketmedim. dava açacak olanlara bende karşı dava açacağım. psikolojik sorunlarım var öfke kontrolü yaşıyorum ve danışmak amaçlı şuraya konu açtım, evet ağır sözler söylemek çirkin ama üyeye sataşmak da çok çirkin bunuda unutmayın.

Bu konunu okumamıştım kezbanlar diye actıgın konuyu okudum sadece.
Evet bu konuda tahrik edilmişsin şimdi okuyunca gördüm. Ama yine de bu sana buradaki tum uyeleri aşağılayacak sekilde konu açma hakkını vermez.
Konundan haberi dahi olmayan uyelere bile kezbanlar diyerek haklıyken haksız duruma dustun belkide...

Kaç tane konu actin
Evet tahrik edilmişsin ama yinede küfürler yazman cok ayip

diger üyeyle siteden uzaklastirma cezası alacaksın kurallara uymadiginiz için

alwayswish in işk yorumu :
Bence alışmalısın bir ilişki yaşıyorsun, yaşın da küçük değil 25. Bazı triplerinden çıkmalısın böyle ilişki kimse istemez çünkü, kaybedebilirsin.

senin de ilk cevabın :
insanın kendisi gibi davranması ne zamandan beri trip oldu ? istemeyen çeker gider sorun değil

sen hemen savunma psikolojisine giriyorsun kimseye trip atıp atmadığını ispatlamana gerek yoktu belki diğer arkadaşın da morali kötüydü vs böyle sözler döküldü birbirinizin kalbini kırmayın insanların ne büyük dertleri var sizinde psikolojik probleminiz varmış mesela o yüzden bu kadar öfkeli yorum yaptınız bunu bilseler daha yumuşak yorumlar yazarlardı belki belki normalde gayet hoşsohbet birisiniz dediğim gibi ön yargılı olmak üzücü. Burası sadece sanal bir ortam reel hayatta mutluluklar

Ben de bu konuyu görmemiştim. Hatta açan kişiye dikkat etmeden yorum yapmaya gelmiştim. Haklıyken nasıl da haksız etmişsin kendini. İnsanların burada tahrik edip, saldırıp sonra üste çıkmak çok yanlış. Ama senin küfür etmen daha da yanlış.

Konuyla ilgili olarak; bence anormal olan hiçbir şey yok. Toplumun geneli zırt pırt mesajlaşıyor diye bu seni sevgisiz ya da anormal yapmaz. Benim ablam da öyledir. Sevgilisini bırak bize bile yazmaz. Onunla paylaşmak istediği bir şeyi görünce yazar, komik bir şey olunca arar. Sevgilinin seni olduğu gibi kabul etmesi lazım, senin değişmen değil. Şimdi düşünüyorum da elinde telefonla gördüğüm zamanlar toplasan 10u geçmez. Sevmeyen sevmiyor zorla mı.

Dört haftadır sevgilisin birlikte de olmuşsun ama varlığını unutuyorsun. insan berbaberlik bile yaşadığı birini nasıl unutuyo çok ilginç
bazen ciddiye alıyorum bazen almıyorum. varlığını unutuyorum derken msjına cevap yazmayı, arayışına geri dönmeyi falan unutuyorum. özellikle o esnada başka bi işle uğraşıyorsam. bi şekilde kendime hatırlatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…