Pardon ifade edememişim adam gibi, şimdi farkettim. İlk cümlem "Ben de böyleydim ta ki şimdiki sevgilimle bir ilişkiye başlayana kadar." olmalıydı, düzeltiyorum.Ben de böyleydim şimdiki sevgilimle bir ilişkiye başlayana kadar. Pek öyle iletişim kurma gereği duymazdım, tabi varlıklarını da unutmazdım ama ne yalan söyleyeyim mesajlaşmak yerine "şimdi işim var, daha sonra yazışalım" deyip dizi film izleyip keyfime baktığım çok oldu. Ama bilmiyorum, bu hayatındaki insanı ne kadar sevdiğine bağlı bence. Ben şu an deli oluyorum mesela, mesajına cevap yazmayı unutmam ya da geri aramayı unutmam veya buluşma planlarını sürekli ondan beklemem mümkün değil. Demeye çalıştığım şey, sevgidendir bunlar bence.
Ben bu sitede neler gördüm neler bu son zamanlarda açılan konular en masumane olanları hatta. üstüne gidilince küfürler edip kezban, bokum gibi kelimeler sarfedip dava lafını duyunca ama ben tedavi görüyorum bir kk klasiğidir. İstisnasız hemde. Erdem bu değil üzgünüm..Maşallah yine yapmışsınız yapacağınızı. Fake demişsiniz, sataşmışsınız, tahrik etmişsiniz, dalga geçmişsiniz ve çıldırtmışsınız kadını. Sonra da hepinizden özür dilemiş erdemlik edip. Yaptığı şey hiç hoş değil ama üyeye yapılanlar da hoş değil. Dava lafı falan geçmiş davayı duyunca korktu demişsiniz. Davadan korksa ne olur bana dava açmayın ben hastayım falan der kendini acındırırdı ama o açın demiş yani hala daha ne istiyorsunuz ben anlamadım. Geçenlerde ben de bi konu açtım ne kadınlığımı bıraktınız ne bişeyimi be. Bana da fake denildi. Kendiniz gibi olmayan herkesi fake mi sanıyorsunuz anlamıyorum. En başından konu sahibine ayıp edilmiş bence. Ayrıca kendisi burada bipolar olduğunu söylemiş umarım bu konuda yalan söylüyordur çünkü gerçekten bu hastalığa sahip olmasını istemem. Varsın bipolar olmasın da bize yalan söylemiş olsun. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, neyse hatalı olduğu konu yönetim gereğini yapar zaten birde siz üstüne gitmeyin. İntihara çok meyilli olur bunlar hiç mi bileniniz yok. Bunlar gerçekten senin benim gibi değiller yani kadının cinselliğe bakış açısı bile belli ediyor bunu. Kadın burada ben hastayım, uçlarda yaşıyorum diyor siz burda bir kadın cinselliğe böyle bakamaz bik bik diyorsunuz. Onlar bazı dönemlerinde düşünmeden yaşarlar, ani kararlar alırlar, sonunu düşünmeden hareket ederler vs yani burda küfürler yağdırması da bunun bi kanıtı. Sağlıklı biri neden buraya gelip millete sövsün? Ama sizinki düşene bir tekme daha vurmak. Konusuna gelip de buraya kovar gibi burası senin tedavi merkezin değil demek sanki ona bir pislikmiş gibi davranmak gibi bişey. Uymuyorsa kafanıza ciddiye alıp yorum yazmayın kardeşim. Ayıp eden sizsiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Kadın dava açılmasından falan korkmuyor ki açarsanız ben de karşı dava açarım diyor ve açabilir de yani, sizin hakkınız var da onun mu yok? Bayılıyoruz biz milletçe insanları mahvetmeye.
Her psikolojisi bozuk olan kufur mu etsin o zaman?biraz sinirlerimize sahip cikmayi insanlarla insan gibi konusmayi ogrenmeliyiz bana goreMaşallah yine yapmışsınız yapacağınızı. Fake demişsiniz, sataşmışsınız, tahrik etmişsiniz, dalga geçmişsiniz ve çıldırtmışsınız kadını. Sonra da hepinizden özür dilemiş erdemlik edip. Yaptığı şey hiç hoş değil ama üyeye yapılanlar da hoş değil. Dava lafı falan geçmiş davayı duyunca korktu demişsiniz. Davadan korksa ne olur bana dava açmayın ben hastayım falan der kendini acındırırdı ama o açın demiş yani hala daha ne istiyorsunuz ben anlamadım. Geçenlerde ben de bi konu açtım ne kadınlığımı bıraktınız ne bişeyimi be. Bana da fake denildi. Kendiniz gibi olmayan herkesi fake mi sanıyorsunuz anlamıyorum. En başından konu sahibine ayıp edilmiş bence. Ayrıca kendisi burada bipolar olduğunu söylemiş umarım bu konuda yalan söylüyordur çünkü gerçekten bu hastalığa sahip olmasını istemem. Varsın bipolar olmasın da bize yalan söylemiş olsun. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, neyse hatalı olduğu konu yönetim gereğini yapar zaten birde siz üstüne gitmeyin. İntihara çok meyilli olur bunlar hiç mi bileniniz yok. Bunlar gerçekten senin benim gibi değiller yani kadının cinselliğe bakış açısı bile belli ediyor bunu. Kadın burada ben hastayım, uçlarda yaşıyorum diyor siz burda bir kadın cinselliğe böyle bakamaz bik bik diyorsunuz. Onlar bazı dönemlerinde düşünmeden yaşarlar, ani kararlar alırlar, sonunu düşünmeden hareket ederler vs yani burda küfürler yağdırması da bunun bi kanıtı. Sağlıklı biri neden buraya gelip millete sövsün? Ama sizinki düşene bir tekme daha vurmak. Konusuna gelip de buraya kovar gibi burası senin tedavi merkezin değil demek sanki ona bir pislikmiş gibi davranmak gibi bişey. Uymuyorsa kafanıza ciddiye alıp yorum yazmayın kardeşim. Ayıp eden sizsiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Kadın dava açılmasından falan korkmuyor ki açarsanız ben de karşı dava açarım diyor ve açabilir de yani, sizin hakkınız var da onun mu yok? Bayılıyoruz biz milletçe insanları mahvetmeye.
Trip tabi ya yok sormasın yok bir şey demesin yok ay sevgilim mi vardı ya unuttum, ayrıl o zaman Allah Allah, cevaba bak ya resmen çekilmezsiniz.
Sevgilisi cekiyormus, sana ne oluyor anlamadim? Nedir bu rahatsizlik?
Konuyu soyle bir okudum, konu sahibi bi sinir kriziyle uslubunu bozmus. Bunda payin cok buyuk. Fakat hakkinda yaptigi yorumlara katilacak insanlar oldugunu dusunuyorum. Kusura bakma, cok tahrik etmissin. Neyin iddiasi, neyin egosu bu?
Konuya gelince de herkesin iliskiyi yasama sekli farklidir. Bu sevmedigin anlamina gelmez, fakat alisilmisin cok disinda oldugu icin erkek arkadasin sikayet ediyordur. En guzeli konusup aciklamak.