- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
Nasıl şikayet ediliyor ki?Diyorum ya çat çat cevap veriyorDaha yeni ban'dan çıktım valla yoksa bir şeyler yazardım da Mune abla benim bileti keserdi
bu da benim bakış açım işteSen nerede saklandın bu yaşakadar arkadaş. Herşey de bir durgun bir farklı düşünüyorsun..
Nasıl şikayet ediliyor ki?
elti kayınvalide konusu açmadık diye mi bu tavır. edin şikayetinizi arkadaş konuma gelip saldıran sizsinizNasıl şikayet ediliyor ki?
sağolasın:) ben hiç ban yemedim ben ağzı gevşek öğrenciyim şikayet ederim hemenMesajın altında Kib yazan yere tıklıyorsun sanırım ama tam bilgim yok daha önce böyle saygısızlıklar görmediğim için kimseyi şikayet etme gereği duymadım ama bu hanımı bir kib'ledim yoksa ban yiyeceğim.
güle güleS
sağolasın:) ben hiç ban yemedim ben ağzı gevşek öğrenciyim şikayet ederim hemen
anlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorum
sizde burda herkese fake diyorsunuz. klasik ilişkilere alışmışsınız ne diyim. cinsellik olmazsa olmaz bişeydir benim için sevgilim yokken de cinsellik yaşadığım insanlar oldu ama onlarla sevgili olmadım. birlikte olduğum her insanın peşinde koşacak olsaydım işim çok zordu. sağol yorumlar içinYazdigim koca seyden onu mu anladin? Acikcasi fake geldi konu. 25 yasina kadar sevgilisi olmamis bi'insan daha 4 haftalik iliskisinde birlikte oluyo ama ne hikmetse adamin varligini unutuyo. Birliktelik vs hic umurumda degil kimseyi de ilgilendirmez ama taslar yerine oturmuyo konunda. Insan sevdigi adami unutmaz. En azindan ozler bi'sesini duyayim diye telefonu eline alir. Sizin iliski daha cok yanyanayken tatmin etme gibi olmus isin ozu. En azindan senin acindan oyle gozukuyor burdan bakinca.
elti kayınvalide konusu açmadık diye mi bu tavır. edin şikayetinizi arkadaş konuma gelip saldıran sizsiniz
yazdığın ilk msjdan beri bana saldıran sensin bana üslup dersi vermeye kalkman da enteresan. bas git deme hakkını nerden buluyosun da ben sana umrumda değil deyince sen kimsin ki diye atar yapıyosun. üslubu bozuk olan sensinNe alaka sen eleştiri kaldıramıyorsun bir de konundan kovuyorsun, millete "he he ya he he" diyorsun ve 25 yaşında mısın? Burdan 15 bile göstermiyorsun. Sonra senle güzel konuşma mı bekliyorsun? Elti veya kayınvalide şikayeti eden insanlar seni ne ilgilendiriyor en azından SAYGI duyuyorlar insanların fikirlerine. Bu üslupla asıl sen yakın senelerde elti, kayınvalide konusu açarsın çok.
sizde burda herkese fake diyorsunuz. klasik ilişkilere alışmışsınız ne diyim. cinsellik olmazsa olmaz bişeydir benim için sevgilim yokken de cinsellik yaşadığım insanlar oldu ama onlarla sevgili olmadım. birlikte olduğum her insanın peşinde koşacak olsaydım işim çok zordu. sağol yorumlar için
Size göre değilse one night stand'a devam edin ozaman ne diyelim. Dediklerimizde size uygun gelmiyor eleştiriyorsunuz? Anlaşılan sevgiliye ihtiyacınız yok kendinizle mutlusunuz ee seks ihtiyacınızıda günübirlik görüyormuşsunuz daha ne ???sizde burda herkese fake diyorsunuz. klasik ilişkilere alışmışsınız ne diyim. cinsellik olmazsa olmaz bişeydir benim için sevgilim yokken de cinsellik yaşadığım insanlar oldu ama onlarla sevgili olmadım. birlikte olduğum her insanın peşinde koşacak olsaydım işim çok zordu. sağol yorumlar için
kıız kimle mesajlaşıyon sen bakiimvalla bız ergenuslar gıbı catır catır mesajlasıyoruz bence sız onu pek sevmıyorsunuz
he canım heSize göre değilse one night stand'a devam edin ozaman ne diyelim. Dediklerimizde size uygun gelmiyor eleştiriyorsunuz? Anlaşılan sevgiliye ihtiyacınız yok kendinizle mutlusunuz ee seks ihtiyacınızıda günübirlik görüyormuşsunuz daha ne ???