İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

yazdığın ilk msjdan beri bana saldıran sensin bana üslup dersi vermeye kalkman da enteresan. bas git deme hakkını nerden buluyosun da ben sana umrumda değil deyince sen kimsin ki diye atar yapıyosun. üslubu bozuk olan sensin

Ya he he demişsin dua et başka bir şey demedim "bas git mas git" diyen de sensin neyse senle gerçekten uğraşamam git başkasından bul beni bulaştırma

Ya he he demişsin dua et başka bir şey demedim "bas git mas git" diyen de sensin neyse senle gerçekten uğraşamam git başkasından bul beni bulaştırma
bas giti ben mi dedim ? kör olduğunu söyleseydin hiç muhatap olmazdım allahın kezbanı
git milletle sidik yarıştır sen dağlı

profiline bi baktım aman allahım tam bi mahalle karısı cazgır! resimdeki sen misin? ne çirkinbişeysin

Sen resmini koymaya cürret et önce be, seni sahibin sevsin inşallah kapıya koyar seni bir an önce yazık çocuğa.

defolun gidin lan konumdan buraya konu açanda kabahat zaten nerde ağır kezban var hepsi buraya toplanmış gelmiş burda üslup dersi veriyor mahalle karısı. mahalle karılarından kezbanlardan akıl alacak olunduğu zaman buraya gelmek gerekyormuş demek bravo. hepiniz boşsunuz siz anca eltinizle kayınvalidenizle sidik yarıştırın
Ne acıttı senin canını bu kadar söyle bakıyım canım. Kendi varoşluğunun farkında da değilsin sen, kıyamaam. Üslubunuda al git bir mahalleye orda başla - senin ağzını yırtarım - laflarına.

Ne acıttı senin canını bu kadar söyle bakıyım canım. Kendi varoşluğunun farkında da değilsin sen, kıyamaam. Üslubunuda al git bir mahalleye orda başla - senin ağzını yırtarım - laflarına.
ağzımı yırtarsın? ay bu nasıl bi hayal gücü. nasıl yırtacaksın acaba ?

Ya hadi defolup gideceksin şimdi sen rahat ol. Seviyene düşmek için senden çok yüksekteyim inemem oralara. Haydi ye kendini sevgilin şutlar seni yakında, hadi.
sevgilinin bokunu da yiyo musun lan sen? armut ? bu ne kıroluk lan? kızın da kırosu çekilmez oluyor. .... çocuğu seni

Ya hadi defolup gideceksin şimdi sen rahat ol. Seviyene düşmek için senden çok yüksekteyim inemem oralara. Haydi ye kendini sevgilin şutlar seni yakında, hadi.

sevgilinin bokunu da yiyo musun lan sen? armut ? bu ne kıroluk lan? kızın da kırosu çekilmez oluyor. .... çocuğu seni
Lütfen daha fazla cevap vermeyin KomandoYareni KomandoYareni Kazen'emesaj atın şahsınıza hakaret olduğunu bildirin ve bilgilerini isteyin. Sonra yapılacakları sizde biliyorsunuzdur elbet :KK15:

X