- 18 Mart 2013
- 3.767
- 12.151
teşekkür ederim. belkide dışlanmaya çok alıştığım için onun hayatımda olmasına hala alışamadım. hakkımdaki gerçekleri öğrense beni bırakır zaten. evet pek sevmiyorum öyle msjlaşmayı falan.Ben de bu konuyu görmemiştim. Hatta açan kişiye dikkat etmeden yorum yapmaya gelmiştim. Haklıyken nasıl da haksız etmişsin kendini. İnsanların burada tahrik edip, saldırıp sonra üste çıkmak çok yanlış. Ama senin küfür etmen daha da yanlış.
Konuyla ilgili olarak; bence anormal olan hiçbir şey yok. Toplumun geneli zırt pırt mesajlaşıyor diye bu seni sevgisiz ya da anormal yapmaz. Benim ablam da öyledir. Sevgilisini bırak bize bile yazmaz. Onunla paylaşmak istediği bir şeyi görünce yazar, komik bir şey olunca arar. Sevgilinin seni olduğu gibi kabul etmesi lazım, senin değişmen değil. Şimdi düşünüyorum da elinde telefonla gördüğüm zamanlar toplasan 10u geçmez. Sevmeyen sevmiyor zorla mı.
merak etmiyor musun yahuMrblar yaklaşık dört hafta önce bir ilişkiye başladım. Bu benim ilk sevgilim ben 25 yaşındayım bu arada. Başladık ama ben onun varlığını sık sık unutuyorum. Aramayı unutuyorum, msj yazmayı, msjına cevap yazmayı bile unutuyorum. Buluşunca filan vakit güzel geçiyor ama yanımda yokken varlığını unutuyorum. İlgisiz biri değil her sabah günaydın msjı falan atıyor. Bugüne kadar ben kendiliğimden msj attığımı hatırlamıyorum belki iki yada uç kez ben atmışımdır. Telefonla aradığı zaman uzun uzun konuşmak istiyor ama ben kısa kesmek istiyorum çünkü konuşacak bişi de bulamıyorum. Attığı adımı haber veren birisi ama ben hiç öyle değilim. Facebookumda lise döneminden arkadaşlarım var aralarında erkeklerde var ve bana onlar hakkında sorular soruyor bu kim şu kim yakın mıydınız, hala konuşuyor musunuz falan ve ben bu sorulardan sıkılıyorum... Buluşma planlarını filan hep o yapar o ayarlar o teklif eder. Bazen facede online oluyorsun bana niye yazmıyorsun dedi şaştım kaldım mesela.. Anormallik bende mi yoksa onda mı size danışmak istedim. İlişkiler böyle mi oluyor yani online oldun yazman lazım, araman lazım, cvp yazmayı unutmaman lazım falan bende bi sorun mu var yoksa sorun onda mı ?
teşekkür ederim sağolun desteğiniz için. evet çok ayıp ettim tekrar özür dilerim onun için. ben ona sonra konuşalım dediğim zamanda ya işte olmuş oluyorum yada bi iş üstünde oluyorum. keyfimden değil bu ama bozuluyor işteKezban filan demesi AŞIRI DERECEDE AYIP DA
Ben bu kızın derdine hak verdim. Eskiden insanlar mektup yazarmış, sevgililer de yüz yüze buluşurmuş. Ne zaman cep telefonu çıktı mertlik bozuldu habire telefona cevap vermek zorundayız. Benim sevgilim de ben bir gün Küçük Sırlar izlerken aramış ama yani sevmediğimden ilgimi kaybettiğimden filan değil sadece canım telefonda konuşmak istemiyor anladın mı depresif bir moddayım Küçük Sırlar izliyorum ötesi yok. Dedim aşkım sonra konuşalım ya dedi neden dedim Küçük Sırlar izliyorum. Çocuk benimle küstü. İçe kapanık insanlar bazen enerji depolamak için dünyadan iletişimi kesmek lazım geliyor bizi anlamıyorlar.
pek fırsat vermiyor açıkçası bana çünkü genelde msj atıyor her gün sık sıkmerak etmiyor musun yahu
biz ulaşamasak birbirimize hemen panik oluyoruz
teşekkür ederim sağolun haklısınızCanım bence sende sorun yok sen biraz kendi dünyandasın o çocuk da aşırı ilgili bence sen ona açıkla kendini mesajlaşmayı sevmediğini yüz yüze daha çok eğlendiğini, ailenleyken cevap veremediğini filan bence burda senin tek yapman gereken evde boş oturduğun günler üşenmeyip yüz yüze görüşmeniz hem için de açılır.
teşekkür ederim. belkide dışlanmaya çok alıştığım için onun hayatımda olmasına hala alışamadım. hakkımdaki gerçekleri öğrense beni bırakır zaten. evet pek sevmiyorum öyle msjlaşmayı falan.
e tabiki başlarda öyle olur sürekli böyleyse onlar sorunlugördüm attıkları her adımı haber veriyorlar, iki laflarından birisi sevgili kişisi, elleri sürekli telefonda, kendi hayatlarını unutuyorlar.
anemanlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorum
hayatım boyunca hep dışlandım hala da dışlanıyorum. alıştım artık. öyle alıştımki hayatımda beni seven biri olması bana tuhaf geliyor. bazen çok mutluyum bazen çok üzgün. bazen her şey çok güzel bazen her şey çok kötü. terapi alıyorum ama ALLAHım benim gibi insanları neden hala dünyada tutuyor anlam veremiyorum. sağolun.
arkadaş konuyu yeni okudum da cidden niye tahrik ettiniz bu kadar yaa, bi fake modası başladı bizim gibi yaşamayan herkes fake, bazı arkadaşlar bildiğin dedektiflik yapıyo, konu sahibi terbiyesiz geldi ise kib var ya da ben göz ardı et diyin
belki hakkınızdaki gerçekleri öğrense bile sizden vazgeçmez böyle sevgiler var keninize haksızlık etmeyin hem bende hep unuturum o an bir işim olur biri çağırır unuturum bu sevgisizlik değil ben çok unutkanımdır .
konuyla ilgili yorumuma gelince, bence mıç mıç mesaj atma işi 17 18 yaş işi, 25 yaşında insanın iş hayatı olur sevgilisinden bağımsız hobisi alışkanlıkları olur, yüz yüze görüşüp vakit geçirmek aksamları konuşmak kafi bence
Şakamısın sen bide girmiş herkese sallamış ruh hali dengesiz
e tabiki başlarda öyle olur sürekli böyleyse onlar sorunlu
ama yani tamamen de ilgisiz kalmak duygu eksikliği bence
insan merak eder ya bir gün içerisinde bir kere en azından muhakkak iletişim kurulmalı bence
Eneemm erkek gibi
Biz genelde erkeklerin bu huylarindan yakiniriz
Ben de ilişkilerimde böyle rahat olmak isterdim.
Aynı kafadan istiyoruuummm
anem
insan sevgilim yatakta nasıl diyemi yaşar ilişkisini:)
buram buram erkek kokusu alınıyor kusura bakma da
hiç bi kız bence böyle düşünerek yaşamaz ilişki
biz daha duygusalız şekerim haha
Buraya yazdığın kadar sevgiline yazdaydın bunların hiçbiri olmazdı inan..:))
konu sahibinin kadın olduğunu düşünmüyorum.nasılsa kazen çözer.
bu detayı söylemeyecektim aslında ama belki daha iyi anlaşılması için söylemem gerek yada en başından söylemem gerekiyordu sanırım konu açarken ama ciddiye alınmam diye endişe ettiğim için yazmadım. bipolar bozukluk var bende. hayatı uçlarda yaşar bu insanlar. mantıksızlığın yada çelişkinin sebebi belkide budur. ben hayatımın belli dönemlerinde çok iyiyim çok mutluyum çok sosyalim. insan içine girerim türlü çılgınlıklardan zevk alıp hayatımı yaşarım ama bazı dönemlerde içime kapanıyorum. aylarca evden çıkmadığım zamanlar oluyor. bir hafta öncesine kadar kendimi harika hissediyordum ama son bir haftadır hayattan nefret eder hale geldim. bana inanmayan var burda blmyorum ama böyle dengesizlikleri kişiliğinde bir arada taşımak tuhaf. her zaman depresif yada her zaman çok iyi değilim. dışlanıyorum sonra biraz kendimde enerji bulunca yeni arkadaşlar buluyorum.nasıl yani? kafam karıştı..
sen şimdi konunun başlarında bu yaşa kadar sevgilisi olmamış,fakat kimseye hesap vermeden gayet arkadaşlarıyla takılıp istediğini yapmış ,F*** body müesseseleri falan, bir imaj çizmiştin.doğum günü partilerine katılıp,gezecek kadar özgür bir kadın(!) vardı karşımızda fakat tek sorunu ilk sevgilisinin varlığını unutup duruyordu.
hayatı boyunca dışlanan?hayatı boyunca dışlanan hala da dışlanmakta olan kadın böyle şeyler yaşayamaz ki? kendini evden dışarı çıkartmaz ,içine kapanır insanlarla bir araya gelemez? kaldı ki sen sevgili olmayıp fakat one night stand yaşayacak kadar gayet özgür yapıda bir insansın.hatta bir yerlerde cinsellik benim için olmazsa olmaz diye yazmışsın.(kınamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın,çizilen portreler arasındaki mantıksızlıktan bahsetmeye çalışıyorum)
hiç mantıklı değil.