İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

AnnSophie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
81
12
34
Mrblar yaklaşık dört hafta önce bir ilişkiye başladım. Bu benim ilk sevgilim ben 25 yaşındayım bu arada. Başladık ama ben onun varlığını sık sık unutuyorum. Aramayı unutuyorum, msj yazmayı, msjına cevap yazmayı bile unutuyorum. Buluşunca filan vakit güzel geçiyor ama yanımda yokken varlığını unutuyorum. İlgisiz biri değil her sabah günaydın msjı falan atıyor. Bugüne kadar ben kendiliğimden msj attığımı hatırlamıyorum belki iki yada uç kez ben atmışımdır. Telefonla aradığı zaman uzun uzun konuşmak istiyor ama ben kısa kesmek istiyorum çünkü konuşacak bişi de bulamıyorum. Attığı adımı haber veren birisi ama ben hiç öyle değilim. Facebookumda lise döneminden arkadaşlarım var aralarında erkeklerde var ve bana onlar hakkında sorular soruyor bu kim şu kim yakın mıydınız, hala konuşuyor musunuz falan ve ben bu sorulardan sıkılıyorum... Buluşma planlarını filan hep o yapar o ayarlar o teklif eder. Bazen facede online oluyorsun bana niye yazmıyorsun dedi şaştım kaldım mesela.. Anormallik bende mi yoksa onda mı size danışmak istedim. İlişkiler böyle mi oluyor yani online oldun yazman lazım, araman lazım, cvp yazmayı unutmaman lazım falan bende bi sorun mu var yoksa sorun onda mı ?

Yani işte günde bir konuşmak mesajlaşmak iyidir. Ama olmasa da olur. Sizde terslik yok bence. Ama onu pek özlemiyor gibisiniz.

Sevmiyorum yada özlemiyorum diyemem kendisiyle birlikte de olduk beni çok mutlu etti beraberken zaman güzel geçiyor ama böyle de bi durum var işte
Yani işte günde bir konuşmak mesajlaşmak iyidir. Ama olmasa da olur. Sizde terslik yok bence. Ama onu pek özlemiyor gibisiniz.

Biraz sıkıcı bı tip gibi geldin bana
Yada sevmıyorsun

Bence ilişki demek özledigin zaman arayacaksin yok o aradı yok ben aradım gibi hesaplar dönüyorsa o ilişki uzun sürmez

Beraber de olduk herşey yan yanayken çok güzel beni mutlu ediyor ama bi ilişkide daha be yapmalıyım ki daha ne olmalı
unutuyorum diyorsun herşeyden önce nasıl unutabiliyorsun onu ben anlamadım insan sevgilisini unutur mu? ilişkiniz heyecanını yitirir sen böyle yaparsan oda bunalır bir süre sonra...

Ben kocamla çıktığımız zaman gece yarılarına kadar mesaj çeker aradık ve bikmazdık sonunda evlendik çok mutluyuz

bizim ki kırkına geldi ama hala arar sorar sen ondan betersin vallahi demek ki hayatında ki insanla mutlu değilsin,aşk sevgi yok,konuşmalarınızdan sıkılıyorsan demek ki sevgin yok.hele ki ilişkinin başlarında böyleysen o da sonunda sevilmediğini düşünür gider zaten terkedilirsin.bir süre sonra zaten eskisi kadar çok arama mesajlaşma olmuyor ama biz mesela sabaha kadar otururduk.akşam 9 dan gece 3 e kadar konuştuğumuzu bilirim.bir ilişkiye başlıyorsan sorumluluk alıyorsun demektir tabi ki sorma hakkına sahip bir şeyleri.keza sende sorabilirsin.bu umursamazlıkla çocuk fazla durmaz benden demesi

ne gibi şeyleri sorma hakkına sahip mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…