- 2 Temmuz 2013
- 3.997
- 8.513
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet yani muhtemelen adam rezil oldu, bu rezillikle devam edemicem sıfırdan beni bilmeyen biriyle yeni sayfa açayım dedi. Bu salaklar yüzünden aha şöyle yapıyor bir sürü kadın;Konu sahibi merak ediyorum, kaç dakika sürdü? Muhtemelen erken boşalan birisine üzülüyorsunuz.
Bu yazdıklarına göre galiba ilişki sonrası kendinde büyük bir sorumluluk hissedip böyle davrandı. Kimisi böyle durumlarda " hemen evlenelim" der ama seninkisi tırt çıkmış. Başka bir sebep bulamadım.Bir süre bekledim sonucu yazmak için. Çok hızlı oldu her şey aslında. Önce mesaj ile konuştuk ve beni anladığını, asla beni kullanma-elde etme gibi bi düşüncesi olmadığını vs. Söyledi başta. Ki ben onu bu konuda suçlamamıştım aslında kendi kendine söyledi. Kötü düşünmemem gerektiğini bu ilgi konusunda kendini düzelteceğini söyledi. Ben de tabi güzellikle yaklaştım normalde gemileri yakmayı tercih ederdim ama ne bileyim hassas bir konu benim için de. Dürüstlük istedim ama abarttığımı da söyledi bu konu için. Ben kendimi güzel bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum. Böyle demesine de inandım başta.
Sonra olan ise şu, aynı şeyler devam etti. Başta konuşmayan insan, benim zorlamamla konuşmaya-görüşmeye yanaştı ama konuşma fırsatımız olduğunda da basbaya benimle kötü ve kırıcı konuşuyordu bakın ben de kaldıramadım kavga gürültü sonrası ayrıldık. Kendisi de zaten artık darlanmaya gelemeyeceğini ayrılmak istediğini filan söyledi nasıl bir darlandıysa bilmiyorum. Yüzyüze de görüştük bu arada yanıma geldi ama yine benzer şeyler yaşandı.
İyi veya kötü toparlanmaya çalışıyorum. Bugün çok üzüldüm ağladım bir ara ona yalvardım resmen beni bırakma diye ama kimseyi hiçbir şey için zorlayamam ki. Sadece duygularımı boşalttım küçük mü düştüm bilmiyorum kendimden de beklemiyordum hiç böyle biri değildim aslında dik dururdum ancak ben insanım bu durumdan çok fazla etkilendim. Oldu bitti bundan sonrasında toparlanacağımı biliyorum. Akışına bırakmak en iyisi bikaç gün daha ağlar kendime gelirim ben , umarım :)
Buradaki görüşler doğrultusunda en kısa sürede terapi de almak için adım atacağım. Bu süreci en doğru şekilde atlatmak istiyorum elimden geleni yapacağım yeterince ağladım üzüldüm zırladım bu arada ama şimdi toparlanma zamanı diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum o yüzden burada da buna inanarak yazıyorum.
Ama ne yazıkki ben bu konudaki duruma ve soruya da bir cevap alamadım alsam burada da yazacaktım. Artık bu cevabın bir önemi yok benim için sanırım. Yani evet bir kaç şey söyledi ama bahane bunlar. Ben sana layık değilim daha iyilerini hakediyorsun filan dedi şaka gibi :) ilişkide üstün taraf bendim bu arada yetersiz mi hissetti bilmiyorum yani üstünlük derken kimse kimseden üstün olamaz tabi ama kariyer, maddi durum, eğitim düzeyi gibi konulardan bahsediyorum.
Burada ilk konumdu hiç düşünmemiştim buradaki insanların bana bu kadar destek olacağını bana da bu kadar bana iyi geleceğini. Çok farklı bir yermiş gerçekten tüm kadınlar iyi ki varsınız
Sizin adınıza üzücü bi durum bence bi hekime gidin gerçekten zevk almıyosanız. İlişkide eşimi 3-1,2-1 mağlup ettiğim olmuştur gayette çok zevkliFrijitlik bir durum yok. Kadınların penetratif seksten zevk almaması evrensel bir durumdur
Beni aşağılamaya çalışmanız, yazdıklarımdan provake olduğunuz anlamına gelir. Bu da benim haklılığımı tasdiklerSizin adınıza üzücü bi durum bence bi hekime gidin gerçekten zevk almıyosanız. İlişkide eşimi 3-1,2-1 mağlup ettiğim olmuştur gayette çok zevkli![]()
Sizi neden aşağılayım ne saçma, normalde ilişkide her iki tarafın zevk alması beklenir aksi durumda sorun var demektir hekim değerlendirir. Fıtrat budur. Siz kadınlar zevk almaz zannediyosunuz.Beni aşağılamaya çalışmanız, yazdıklarımdan provake olduğunuz anlamına gelir. Bu da benim haklılığımı tasdikler
Ya velev ki penetrasyon zevksiz, afedersin bu kadar takma y.ragi kim satın alıyorSizi neden aşağılayım ne saçma, normalde ilişkide her iki tarafın zevk alması beklenir aksi durumda sorun var demektir hekim değerlendirir. Fıtrat budur. Siz kadınlar zevk almaz zannediyosunuz.
Fıtrat sadece erkek zevki ve üreme üzerine olsaydı, yaradan kadın bedenine klitoris koymazdı, vajen girişi erkeğede doğumada yeterdi.
Tamamen kendi sorununuzdan yola çıkıp çıkarım yapıyorsunuz![]()
Tamamen kendisi üzerinden yapılan çıkarımlar. Mesela gelişmemiş bir kabile sırf kadınlar zevk almasın diye klitorisi kesip kadınları sünnet ediyor, kocalarına sadık olsun diye. Yani en gelişmemiş kabileler bile kadınların cinsel hazzının farkında hatta korkutucu buluyorYa velev ki penetrasyon zevksiz, afedersin bu kadar takma y.ragi kim satın alıyorAmsterdamda neler neler gördü bu gözler
![]()
Sana ulaşıp devam etmek isteyecek diye düşünüyorum ama bence dönmemelisin. Bu kadar özel bi şey sonrası yaptıkları ve hissettirdikleri korkunç ve iğrenç ötesi, üstelik dört yıllık ilişki, ne kadar güvenilmez biriymiş. Üzülmen çok normal ama geçecek. Neyse ki evlenmeden gördün gerçek yüzünü. Dilerim çok mutlu olursun.Cinsellik yaşayan kişilere laf attığını duymadım hiç. Ama evlenince olur zaten diye de derdi bana hep. Sonra başka zaman gelir derdi ki artık olsun istiyorum sen de istiyorsan yapalım. Kendi içinde de bi çelişkisi vardı yani
Ah canım üzüldüm zevk alamıyorsan doktora git demek aşağılamaktır. Penetre edilmekten çok zevk alan bir kadın, alamayan bir kadını neden aşağılamak ihtiyacı hisseder? Hiç olgun olmayan ve saldırgan bir davranış. Benim söylediklerim sizi rahatsız etti ki saldırma ihtiyacı hissetiniz.Sizi neden aşağılayım ne saçma, normalde ilişkide her iki tarafın zevk alması beklenir aksi durumda sorun var demektir hekim değerlendirir. Fıtrat budur. Siz kadınlar zevk almaz zannediyosunuz.
Fıtrat sadece erkek zevki ve üreme üzerine olsaydı, yaradan kadın bedenine klitoris koymazdı, vajen girişi erkeğede doğumada yeterdi.
Tamamen kendi sorununuzdan yola çıkıp çıkarım yapıyorsunuz![]()
hanımefendi penetrasyondan zevk almıyor ve orgazm olamıyorsanız artık doktor mu olur, başka partner mi olur, seks oyuncağı mı olur ne olur bilemem ama buna bir çözüm denemenizin tavsiye edilmesi sizi aşağlamak veya size saldırmak değildirAh canım üzüldüm zevk alamıyorsan doktora git demek aşağılamaktır. Penetre edilmekten çok zevk alan bir kadın, alamayan bir kadını neden aşağılamak ihtiyacı hisseder? Hiç olgun olmayan ve saldırgan bir davranış. Benim söylediklerim sizi rahatsız etti ki saldırma ihtiyacı hissetiniz.
Kastınız klitoris ise, ben orda sizden daha âlâ zevk aldığımı idda edebilirim mesela. O konuda benden daha şanslı değilsiniz yani
Ben herhangi bir zevk kaçırmadığımdan eminimhanımefendi penetrasyondan zevk almıyor ve orgazm olamıyorsanız artık doktor mu olur, başka partner mi olur, seks oyuncağı mı olur ne olur bilemem ama buna bir çözüm denemenizin tavsiye edilmesi sizi aşağlamak veya size saldırmak değildir
durumunuzdan memnunsunuzdur, kadınları zevk almıyor sanıyorsunuzdur, olabilir. ama yanlış biliyorsunuz. kesinlikle büyük bir keyfi kaçırıyorsunuz, haberiniz olsun deniyor size, bu ne aşağılamak ne saldırı...
konu dağılıyor konu sahibine ayıp diye susayım dedim ama siz millete evrensel deneyim falan diye kişisel fikrinizi dayatıyorsunuz. şuan konudaki kadına ne kadar zarar verebileceğinizi bile görmüyorsunuz. bi yerden hatırlıyorum dedim geçmiş mesajlarımı kurcaladım, siz bana başka bir başlıkta erkeklerin %80'inin kaba saba ve çirkin olduğunu, bazen kadınlarla birlikte olmayı düşündüğünüzü çünkü kadınların narin olduklarını ama nazlarını çekip çekemeyeceğinizden emin olamadığınızı falan yazmışsınız. o başlıkta da size fiziksel şiddet içeren lezbiyen ilişkiler gördüğümü, bütün erkeklerin kaba saba, tüm kadınların da narin ve nazlı olmadığını yazmışım. ona rağmen erkekler futbol seviyor, küfür ediyor, bizden farklılar falan demişsiniz, lezbiyen ilişkide de şiddet olabiliyor dememi falan da umursamamışsınız. farklı olan %20'lik kısıma denk gelmenizi dilemişim en son kibarca. isterseniz konuşmamızı buraya da atarım. neden kişisel deneyimlerinizi ısrarla başkalarına dayatıyorsunuz? neden herkes adına genelleme yapıyorsunuz? erkeklerle olmak istemiyorsanız olmayın.Ah canım üzüldüm zevk alamıyorsan doktora git demek aşağılamaktır. Penetre edilmekten çok zevk alan bir kadın, alamayan bir kadını neden aşağılamak ihtiyacı hisseder? Hiç olgun olmayan ve saldırgan bir davranış. Benim söylediklerim sizi rahatsız etti ki saldırma ihtiyacı hissetiniz.
Kastınız klitoris ise, ben orda sizden daha âlâ zevk aldığımı idda edebilirim mesela. O konuda benden daha şanslı değilsiniz yani
Penetratif seksin kadınlara zarar verdiğini düşünüyorum. Vajina kanalının içinde sinirden zengin bir doku yok, yani zevk alınacak bir şey yok. Zaten erkekler sık sık bunu salt kötü niyetli bir şekilde yapıyor. Aynı bu başlıktaki erkeğin yaptığı gibi.konu dağılıyor konu sahibine ayıp diye susayım dedim ama siz millete evrensel deneyim falan diye kişisel fikrinizi dayatıyorsunuz. şuan konudaki kadına ne kadar zarar verebileceğinizi bile görmüyorsunuz. bi yerden hatırlıyorum dedim geçmiş mesajlarımı kurcaladım, siz bana başka bir başlıkta erkeklerin %80'inin kaba saba ve çirkin olduğunu, bazen kadınlarla birlikte olmayı düşündüğünüzü çünkü kadınların narin olduklarını ama nazlarını çekip çekemeyeceğinizden emin olamadığınızı falan yazmışsınız. o başlıkta da size fiziksel şiddet içeren lezbiyen ilişkiler gördüğümü, bütün erkeklerin kaba saba, tüm kadınların da narin ve nazlı olmadığını yazmışım. ona rağmen erkekler futbol seviyor, küfür ediyor, bizden farklılar falan demişsiniz, lezbiyen ilişkide de şiddet olabiliyor dememi falan da umursamamışsınız. farklı olan %20'lik kısıma denk gelmenizi dilemişim en son kibarca. isterseniz konuşmamızı buraya da atarım. neden kişisel deneyimlerinizi ısrarla başkalarına dayatıyorsunuz? neden herkes adına genelleme yapıyorsunuz? erkeklerle olmak istemiyorsanız olmayın.
Acaba son durum nedirMuhtesem seks beklentisi mi bilmiyorum ama o kadar cok ihtimal var ki ten uyumu olmamis olabilir. Ten uyumu olsa seksin ilkinde muhtesem pozisyonlarda olmasi gerekmez.
Erkek çıktım iyi mi gece gece pffEğer kadınsanız, siz de benim durumumdasınız
Sexi sadece üremek için mi yapıyorsun sen?Siz benden farklı bir şekilde mi ürüyorsunuz?