İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Evet görmüştü hatta önceleri hiç problem yoktu hatta kendisi fırsat yaratmaya çalışırdı kendisi isterdi cinsellik yaşamayı
Ya gerçekten bu konu beni çok sinirlendirdi çok üzdü anlamaya çalışıyorum ama yok yani..
Tek açıklaması karaktersiz birinden kurtulmuş olduğun..
Beni bırakma demen falan bunlar ilk etapta çok normal ama tamam bundan sonrası olmasın kendi içinde yaşa ona bir şey aksettirme..
Bir de benden daha iyilerine layıksın diyormuş çok şey söylenir de söylemicem..

Evet görmüştü hatta önceleri hiç problem yoktu hatta kendisi fırsat yaratmaya çalışırdı kendisi isterdi cinsellik yaşamayı
Belki de bu olay olmadan önce de sevgisi azalmıştı. O kafasında neler düşündü niye böyle saçma bir hale geldi bilemeyiz ama sorun asla sende değil. Kendini asla suçlu hissetme. Yıllardır hayatında olup ilk deneyiminde sana böyle hissettirmek onun karaktersizliği.

Ya okurken kanım dondu yazık cidden. O kafası kim bilir nasıl çalıştı da sana böyle davrandı. Hayır bir de uzun ilişki, ne düşündü de bir anda her şeyi kestirip attı. Cinsellik yaşayan kişilere laf atan biri miydi peki bunun konusu açıldığında neler söylüyordu?
Cinsellik yaşayan kişilere laf attığını duymadım hiç. Ama evlenince olur zaten diye de derdi bana hep. Sonra başka zaman gelir derdi ki artık olsun istiyorum sen de istiyorsan yapalım. Kendi içinde de bi çelişkisi vardı yani

Bir süre bekledim sonucu yazmak için. Çok hızlı oldu her şey aslında. Önce mesaj ile konuştuk ve beni anladığını, asla beni kullanma-elde etme gibi bi düşüncesi olmadığını vs. Söyledi başta. Ki ben onu bu konuda suçlamamıştım aslında kendi kendine söyledi. Kötü düşünmemem gerektiğini bu ilgi konusunda kendini düzelteceğini söyledi. Ben de tabi güzellikle yaklaştım normalde gemileri yakmayı tercih ederdim ama ne bileyim hassas bir konu benim için de. Dürüstlük istedim ama abarttığımı da söyledi bu konu için. Ben kendimi güzel bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum. Böyle demesine de inandım başta.

Sonra olan ise şu, aynı şeyler devam etti. Başta konuşmayan insan, benim zorlamamla konuşmaya-görüşmeye yanaştı ama konuşma fırsatımız olduğunda da basbaya benimle kötü ve kırıcı konuşuyordu bakın ben de kaldıramadım kavga gürültü sonrası ayrıldık. Kendisi de zaten artık darlanmaya gelemeyeceğini ayrılmak istediğini filan söyledi nasıl bir darlandıysa bilmiyorum. Yüzyüze de görüştük bu arada yanıma geldi ama yine benzer şeyler yaşandı.

İyi veya kötü toparlanmaya çalışıyorum. Bugün çok üzüldüm ağladım bir ara ona yalvardım resmen beni bırakma diye ama kimseyi hiçbir şey için zorlayamam ki. Sadece duygularımı boşalttım küçük mü düştüm bilmiyorum kendimden de beklemiyordum hiç böyle biri değildim aslında dik dururdum ancak ben insanım bu durumdan çok fazla etkilendim. Oldu bitti bundan sonrasında toparlanacağımı biliyorum. Akışına bırakmak en iyisi bikaç gün daha ağlar kendime gelirim ben , umarım :)

Buradaki görüşler doğrultusunda en kısa sürede terapi de almak için adım atacağım. Bu süreci en doğru şekilde atlatmak istiyorum elimden geleni yapacağım yeterince ağladım üzüldüm zırladım bu arada ama şimdi toparlanma zamanı diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum o yüzden burada da buna inanarak yazıyorum.

Ama ne yazıkki ben bu konudaki duruma ve soruya da bir cevap alamadım alsam burada da yazacaktım. Artık bu cevabın bir önemi yok benim için sanırım. Yani evet bir kaç şey söyledi ama bahane bunlar. Ben sana layık değilim daha iyilerini hakediyorsun filan dedi şaka gibi :) ilişkide üstün taraf bendim bu arada yetersiz mi hissetti bilmiyorum yani üstünlük derken kimse kimseden üstün olamaz tabi ama kariyer, maddi durum, eğitim düzeyi gibi konulardan bahsediyorum.

Burada ilk konumdu hiç düşünmemiştim buradaki insanların bana bu kadar destek olacağını bana da bu kadar bana iyi geleceğini. Çok farklı bir yermiş gerçekten tüm kadınlar iyi ki varsınız
Boş ver, doğru olanı yapmışsın. Yaşadıkların için de sakın üzülme, gençlik dönemlerin. Ben gençliğimde yaşamadığım herşey için bin pişmanım, keşke yapsaydım diyorum. O yüzden kendine fazla yüklenme, bu gün üzülüyorsundur ama 5 sene sonra bu halini hatırlayınca belki de güleceksin. Bazı yaşanmışlıklar iyidir, hepimiz insanız, inişli çıkışlı zamanlarımız oluyor, zaten hayatın tadı tuzu da bunlar. Geriye baktığımızda yaşanmışlıkları hatırlamak, gülümsemek, ne günlerdi be diyebilmek. Ot gibi yaşamak en kötüsü.

Yahu ilk cinsel deneyimde ne uyumu ne teni. Neyi ne kadar becerdi acaba da uyum yakalayacak. Kız ilkini yaşıyor ne bekliyordu acaba. Ha devam eder 3-5 ay sevismeleri ve bir türlü uyum yakalayamazlar anlarim. Sonuçta tecrubeli degil ki ilkten hersey mükemmel ilerlesin. Yürüsün gitsin. Sebebi ne bilemem ama zerre de önemli değil bu durumda. İçinde katıksız bir şerefsiz yatıyormuş başka birsey degil.
konudan bağımsız, ten uyumu ilk yada 5. ilişkiyle alakalı bi durum değil. cok cinsellik yaşadıkca ten uyumu sağlanır gibi bir şey yok. kızın ilkini yaşaması yada ilişikinin cok mükemmel geçmesi gibi bir şey de değil. sorun budur demiyorum ama ten uyumu farklı bir şey. kıza bunu yaşatma hakkını verir mi vermez mi o tartışılır, ama ten uyumu ilk yada 50. ilişkide gelişecek bir durum değil.

hiç bi şey anlamadım ki şimdi niye ayrıldı
yetersiz mi hissetmiş kendini
ha sen zaten ayrıl ayrı konu ama onun bahanesi ne

Cinsellik yaşayan kişilere laf attığını duymadım hiç. Ama evlenince olur zaten diye de derdi bana hep. Sonra başka zaman gelir derdi ki artık olsun istiyorum sen de istiyorsan yapalım. Kendi içinde de bi çelişkisi vardı yani
at fava bekle geri gelir. o zaman söylesin bakalım sebebi neymiş. senin bir hatan olmamış ki.
geçmiş olsun.

onun dışında cinsellik en önceliğin olan şey değilse affedersin kaba dille cayır cayır bir ten uyumu yoksa dahi o insanı tanıdıkça, sevdikçe, özellikle bir kadın olarak onunla birlikte kendini güvende hissettikçe, birbirinin bedenini öğrendikçe gayet doyuma ulaşılan bir cinselik yaşanabilir. çünkü o cayır cayır ten uyumun olan insanla berbat bir ilişki de yaşayabiliyorsun açıkçası. berbat karakterde olan birine de cinsel olarak çekilebilirsin, özellikle genç yaşta. ilişkide önceliğinin ne olduğuna bağlı. ten uyumu yok demek bu insana dokunmak istemiyorum, içim almıyor hatta ve hatta iğreniyorum gibi şeyler demek. çünkü feromonlarla alakalı bu durum ve bedenin birilerini sana uyumlu olarak seçiyor. ama maymun beynimizle yaşamamalıyız hayatı da, öncelik bunu yaparsak kötü deneyimler yaşamak da olası. sevgi denilen şey ten uyumuyla ilgili değil ezcümle. e sizin aranızda daha önce de cinsellik yaşanmış. 4 senedir birliktesiniz, öpüşüp koklaşma olmuş. dolayısıyla sizin için ten uyumu yok diye bir durum söz konusu değil. ha erkek arkadaşın başka arayışlara girmiş olabilir..

Son düzenleme:
Ahlaksız herif, pislik. Sakın bir daha yazma, ağla, acını yaşa ama ona yazma. Birkaç ay dayan, sonra bu bamyadan kurtulduğuna şükredeceksin.

Adam resmen travma yasamis, butün büyü bozulmus. Bu kafalardan cok var.

Bu tiple evlensen bile onun ici rahat etmez basina bile kalkar daima yasanani.
Madwm niye yapmis pislik

Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.

Çok karaktersizmiş ama Allah belasını verecek sakın üzülmeyin . Geri dönsede her yerden engelleyin. Ben ilişkiden sonra soğuduğunu düşünüyorum ama 4 yıllık bir ilişki de var ortada ona şaşırıyorum nasıl olur diye. Ama siz aklı başında birine benziyorsunuz sakın bu olayı düşünüpte yıllarınızı mahvetmeyin. Karşınıza kalbi güzel merhametli insanlar çıkacaktır eminim 🙏🏻

Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.
bu şekilde genelleme yapmanız çok yanlış. bu dediğiniz ancak belirli tipteki erkekler için geçerli olur, o tiplerden de uzak durulmalı zira kendini yetiştirmemiş, belirli öğretilerle beyni yıkanmış ve bunun dışına çıkamayacak acziyet ve cahillikte, potansiyel kriminal ya da psikolojik hasta tiplerdir. ayrıca kadınlar seks oyuncağı olarak mı dizayn edilmiş allah aşkına niye kadınlara faydası olmasın? sadece erkek zevk alıyor olmasına rağmen biz buna katlanıyoruz ha bi de bu yolla çocuk doğuyor, bu mu yani? bazı şeyleri yanlış ifade ettiğinizi düşünüyorum.
kadınlar cinselliği erkekleri kendilerine bağlamak için kullanır, cinsellik kadını aşağılayıcı bir şeydir falan gibi şeyler desem hoş veya doğru olur mu? zira dedikleriniz bunlara da çıkabilir. çok çok yanlış. cinselliği hakaret olarak gören erkekle aynı bakış açısını paylaşmayalım rica ederim.

bu şekilde genelleme yapmanız çok yanlış. bu dediğiniz ancak belirli tipteki erkekler için geçerli olur, o tiplerden de uzak durulmalı zira kendini yetiştirmemiş, belirli öğretilerle beyni yıkanmış ve bunun dışına çıkamayacak acziyet ve cahillikte, potansiyel kriminal ya da psikolojik hasta tiplerdir. ayrıca kadınlar seks oyuncağı olarak mı dizayn edilmiş allah aşkına niye kadınlara faydası olmasın? sadece erkek zevk alıyor olmasına rağmen biz buna katlanıyoruz ha bi de bu yolla çocuk doğuyor, bu mu yani? bazı şeyleri yanlış ifade ettiğinizi düşünüyorum.
kadınlar cinselliği erkekleri kendilerine bağlamak için kullanır, cinsellik kadını aşağılayıcı bir şeydir falan gibi şeyler desem hoş veya doğru olur mu? zira dedikleriniz bunlara da çıkabilir. çok çok yanlış. cinselliği hakaret olarak gören erkekle aynı bakış açısını paylaşmayalım rica ederim.
Penetratif seks sadece erkeklerin zevk alması için dizayn edilmiş bir şeydir. Sadece kadınların zevk alması öncelenmiş olsa, çok daha farklı bir seks anlayışımız olurdu. Sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada penetratif seks, en yaygın kullanılan küfürdür. Ben bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. Bence erkekler bunun neden küfür olduğunu biliyor, ama kadınlar bilmiyor veya düşünmek istemiyor.

Penetratif seks sadece erkeklerin zevk alması için dizayn edilmiş bir şeydir. Sadece kadınların zevk alması öncelenmiş olsa, çok daha farklı bir seks anlayışımız olurdu. Sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada penetratif seks, en yaygın kullanılan küfürdür. Ben bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. Bence erkekler bunun neden küfür olduğunu biliyor, ama kadınlar bilmiyor veya düşünmek istemiyor.
ben cinsiyetçi dil muhabbetlerine direkt zıt giden bir insanım. o konuda hiç tartışmasak daha iyi galiba. küfürün tabu olan yerden çıktığını düşünüyorum sadece.
penetratif seks yoluyla aşağılandığımı kabul etmiyorum. zevkli olmadığını da söyleyemem. yaradılışımızın böyle olduğunu düşünmek benim sistem algıma göre ultra manasız. sadece penetratif seks için de dizayn edilmemişiz zaten, üreme şeklimiz bu.

Bir süre bekledim sonucu yazmak için. Çok hızlı oldu her şey aslında. Önce mesaj ile konuştuk ve beni anladığını, asla beni kullanma-elde etme gibi bi düşüncesi olmadığını vs. Söyledi başta. Ki ben onu bu konuda suçlamamıştım aslında kendi kendine söyledi. Kötü düşünmemem gerektiğini bu ilgi konusunda kendini düzelteceğini söyledi. Ben de tabi güzellikle yaklaştım normalde gemileri yakmayı tercih ederdim ama ne bileyim hassas bir konu benim için de. Dürüstlük istedim ama abarttığımı da söyledi bu konu için. Ben kendimi güzel bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum. Böyle demesine de inandım başta.

Sonra olan ise şu, aynı şeyler devam etti. Başta konuşmayan insan, benim zorlamamla konuşmaya-görüşmeye yanaştı ama konuşma fırsatımız olduğunda da basbaya benimle kötü ve kırıcı konuşuyordu bakın ben de kaldıramadım kavga gürültü sonrası ayrıldık. Kendisi de zaten artık darlanmaya gelemeyeceğini ayrılmak istediğini filan söyledi nasıl bir darlandıysa bilmiyorum. Yüzyüze de görüştük bu arada yanıma geldi ama yine benzer şeyler yaşandı.

İyi veya kötü toparlanmaya çalışıyorum. Bugün çok üzüldüm ağladım bir ara ona yalvardım resmen beni bırakma diye ama kimseyi hiçbir şey için zorlayamam ki. Sadece duygularımı boşalttım küçük mü düştüm bilmiyorum kendimden de beklemiyordum hiç böyle biri değildim aslında dik dururdum ancak ben insanım bu durumdan çok fazla etkilendim. Oldu bitti bundan sonrasında toparlanacağımı biliyorum. Akışına bırakmak en iyisi bikaç gün daha ağlar kendime gelirim ben , umarım :)

Buradaki görüşler doğrultusunda en kısa sürede terapi de almak için adım atacağım. Bu süreci en doğru şekilde atlatmak istiyorum elimden geleni yapacağım yeterince ağladım üzüldüm zırladım bu arada ama şimdi toparlanma zamanı diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum o yüzden burada da buna inanarak yazıyorum.

Ama ne yazıkki ben bu konudaki duruma ve soruya da bir cevap alamadım alsam burada da yazacaktım. Artık bu cevabın bir önemi yok benim için sanırım. Yani evet bir kaç şey söyledi ama bahane bunlar. Ben sana layık değilim daha iyilerini hakediyorsun filan dedi şaka gibi :) ilişkide üstün taraf bendim bu arada yetersiz mi hissetti bilmiyorum yani üstünlük derken kimse kimseden üstün olamaz tabi ama kariyer, maddi durum, eğitim düzeyi gibi konulardan bahsediyorum.

Burada ilk konumdu hiç düşünmemiştim buradaki insanların bana bu kadar destek olacağını bana da bu kadar bana iyi geleceğini. Çok farklı bir yermiş gerçekten tüm kadınlar iyi ki varsınız
Karakter yoksunu çok net.
Ama benim aklıma farklı bir şey geldi, ben nedense farklı biri olduğunu düşünüyorum. Dört yıldır cinsel ilişki yaşamadan durmayıp farklı girişimleri olduysa şimdi belki artık seninle de bu seviyeye gelince bişeyler haksızlık gibi mi geldi tam da açıklayamıyorum demek istediklerimi. Ama ben farklı bir gizli hayatı olduğunu düşünüyorum

ben cinsiyetçi dil muhabbetlerine direkt zıt giden bir insanım. o konuda hiç tartışmasak daha iyi galiba. küfürün tabu olan yerden çıktığını düşünüyorum sadece.
penetratif seks yoluyla aşağılandığımı kabul etmiyorum. zevkli olmadığını da söyleyemem. yaradılışımızın böyle olduğunu düşünmek benim sistem algıma göre ultra manasız. sadece penetratif seks için de dizayn edilmemişiz zaten, üreme şeklimiz bu.
Üreme olayında yükü taşıyan, bedel ödeyen ve acı çeken taraf kadınlardır zaten. Büyük ihtimalle penetratif seks de ödenen bedelin bir parçası.

Back
X