- 21 Kasım 2017
- 28.513
- 123.620
- 598
Ben kadın değilmişim herhalde.Kadınların bu işten hiç hoşlanmadığını anlayıp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kadın değilmişim herhalde.Kadınların bu işten hiç hoşlanmadığını anlayıp
bisey dicem olmayacak...Yanlış hatırlamıyorsam youtubeda izlediğim bir hekim giriş kısmında sinirler olduğundan hatta bu yüzden penis boyunun çok da önemli olmadığından zaten sevk alınan kısmın giriş ve birkaç cm ilerisi olduğundan bahsetmişti.
Erkeklerin ne hissettiğini biliyor musunuz peki? Sünnetli veya sünnetsiz aldığı zevk değişiyor, bazıları penetrasyon olmadan doyuma ulaşıyor, bazıları da penetrasyonsuz yapamıyor. Karşılıklı tatmin önemli oluyor, erkeklerde karşı cins tatmin olmadığı zaman tatmin olmuş gibi hissetmiyorlar. Size gerçekten üzülüyorum. Sizin realiteniz herkesin realitesi değil malesef. Hayata at gözlüğüyle bakmayın, çıkarın o gözlükleri.Benim söylediğim şey bir düşünce değil, realite. Erkek olsam çocuk sahibi olmayı çok isterdim mesela, ama kadın olduğum için cesaret edemiyorum. Çünkü çocuk sahibi olma şartlarımız eşit değil. Seks yaparken de yaşanan hadise eşit değil.
Ablacım kimsenin bir şey dayattığı yok kadın da istiyor. İstemeyen olabilir o ayrı.Bakın, penetrasyon overrated birşeydir. Özü itibariyle şiddet içerir ve seks yapmanın tek yolu bu değildir. Kadınlara zorla penetrasyon dayatan bütün erkeklerin kötü niyetli ve bencil olduğunu düşünüyorum
Kız biz de istiyoz biiiiiz hep mi mazoşistiz aaaBakın, penetrasyon overrated birşeydir. Özü itibariyle şiddet içerir ve seks yapmanın tek yolu bu değildir. Kadınlara zorla penetrasyon dayatan bütün erkeklerin kötü niyetli ve bencil olduğunu düşünüyorum
Bana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorumErkeklerin ne hissettiğini biliyor musunuz peki? Sünnetli veya sünnetsiz aldığı zevk değişiyor, bazıları penetrasyon olmadan doyuma ulaşıyor, bazıları da penetrasyonsuz yapamıyor. Karşılıklı tatmin önemli oluyor, erkeklerde karşı cins tatmin olmadığı zaman tatmin olmuş gibi hissetmiyorlar. Size gerçekten üzülüyorum. Sizin realiteniz herkesin realitesi değil malesef. Hayata at gözlüğüyle bakmayın, çıkarın o gözlükleri.
Ben baardım tşkAblacım kimsenin bir şey dayattığı yok kadın da istiyor. İstemeyen olabilir o ayrı.
Ama isteyen istiyor ok.
Şimdi ortaya çıkıp bağırıcam valla istiyoruz kimsenin zorla bir şey yaptığı yok diye ahshsh.
Neyse sonum bibi gibi olacak ben gidiyorum. Sana katılıyorumbisey dicem olmayacak...
eger gercekten standartin üstünde biriyle bir defa iliskiye girse kadinlar kimse bu erkek kandiran safsataya inanmaz
tamam zevk giristen de alinir ama hasmetli bir organ ve isini bilen biriyle o zevkin cok daha üstüne çıkılır.
ama bizim ulkemizde olabildigi kadar az kisiyle iliskiye girmek normal karsilandigi, hatta diger türlüsü cok ayiplandigi icin cok kisinin konu hakkında bir fikri yok malesef
Siz zevk almıyorsunuz diye diğer kadınların da zevk almadığını nereden çıkardınız? Yazık size.. Tedavi olun bence.Frijitlik bir durum yok. Kadınların penetratif seksten zevk almaması evrensel bir durumdur
Ne saçmalıyorsun ya Allah aşkına? Seks en güzel ve zevk veren ihtiyaçlardan birisi. Ayrıca konu sahibi için empati kurmak bu kadar mı zor? Kızın konusuna yazıp iyice psikolojisini bozmayı mı hedefliyorsun amaç ne?Bakın, penetrasyon overrated birşeydir. Özü itibariyle şiddet içerir ve seks yapmanın tek yolu bu değildir. Kadınlara zorla penetrasyon dayatan bütün erkeklerin kötü niyetli ve bencil olduğunu düşünüyorum
Biz kabul ediyoruz şekerim. Çok da güzel oluyor. Çok da tatmin edici değilmiş ki burada kaba tabirle ...... yemekten zevk alanları gömmüşsünüz ama siz o zevki alamadığınız için bir doktora görünün normal değilsiniz.Bana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorum
Afiyet olsunBiz kabul ediyoruz şekerim. Çok da güzel oluyor. Çok da tatmin edici değilmiş ki burada kaba tabirle ...... yemekten zevk alanları gömmüşsünüz ama siz o zevki alamadığınız için bir doktora görünün normal değilsiniz.
Nanişim gel biz gidelim makarna falan yapalım. Tehlikeli buralar.G noktası iç kısımda zaten sinir ve başka ismini hatırlamadığım zevk noktaları da var
Teşekkürler. Size de geçmiş olsun.Afiyet olsun
hanımefendi ben Türk'ümKadınların bu işten hiç hoşlanmadığını anlayıp non-penetratif ilişki arayan erkekler var zaten. Hatta dating siteleri bile var. Ama yabancı
konu dağılıyor konu sahibine ayıp diye susayım dedim ama siz millete evrensel deneyim falan diye kişisel fikrinizi dayatıyorsunuz. şuan konudaki kadına ne kadar zarar verebileceğinizi bile görmüyorsunuz. bi yerden hatırlıyorum dedim geçmiş mesajlarımı kurcaladım, siz bana başka bir başlıkta erkeklerin %80'inin kaba saba ve çirkin olduğunu, bazen kadınlarla birlikte olmayı düşündüğünüzü çünkü kadınların narin olduklarını ama nazlarını çekip çekemeyeceğinizden emin olamadığınızı falan yazmışsınız. o başlıkta da size fiziksel şiddet içeren lezbiyen ilişkiler gördüğümü, bütün erkeklerin kaba saba, tüm kadınların da narin ve nazlı olmadığını yazmışım. ona rağmen erkekler futbol seviyor, küfür ediyor, bizden farklılar falan demişsiniz, lezbiyen ilişkide de şiddet olabiliyor dememi falan da umursamamışsınız. farklı olan %20'lik kısıma denk gelmenizi dilemişim en son kibarca. isterseniz konuşmamızı buraya da atarım. neden kişisel deneyimlerinizi ısrarla başkalarına dayatıyorsunuz? neden herkes adına genelleme yapıyorsunuz? erkeklerle olmak istemiyorsanız olmayın.
Pıttık mi yiyorsun skskdkdkfghkfBana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorum
Seni seksin penetrasyonundan vazgeçmek zorunda bırakan "küçük" bir problem mi oldu?Afiyet olsun
Pıttığını yediriyormuş.Pıttık mi yiyorsun skskdkdkfghkf