Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanın çok istyrm ve eltim ikinciye hamile ona bakınca ağlıyorum
Ya aynı dert bende de var eltim 3. yü doğurdu herkes benden beklerken o hamile kaldı ve beni arayıp düşsün istiyorum istemiyorum falan diye benden onu avutmami istedi. Şimdi kv bana diyor sen niye çocuğu sevmiyorsun uzak duruyorsun. sevemiyorum ne yapayım bebekle alakalı değil annesiyle alakalı ve sanki onu sevsem bana acıyarak bakacaklarmis gibi geliyor.

Şey yapma sev sende seninde olur inşallah

Kasıklarda iğne gibi batmalar olmuştu planli gebelik olduğu için test yapmıştım adet günü geçince

Merhaba arkadslar tüm msjlari okudum bir yandan çok üzüldüm hepimize bir yandan da yalnız olmadığımı hatirlayarak güç topladım . Ben geçen ay hem klomen kullandim hemde hsg çektirdim. Bu ay için etrwfim benden umutluydu son iki gün kaldı ama ben galiba adet olacagim öyle ağrılar hissediyorum ki evde ovalasyon testi vardı kalkıp yaptım nette yazıyordu son iki üç gün ovalasyon da cikabiliyormus diye bende negatif çıktı. Muhtemelen adet olacagim çünkü her ay yaşadığım şeyleri tekrar yasiyorum. Dua edelim inslalah herşey iyi olur, inşallah rabbim hepimizin kucağını güzel sağlıklı bebeklerle doldurur.

İnsallah canım birbirimize iyi haber verceğimiz günler gelir umarım. İnsan çocuk düşünmüyorken ya da bekarken sanıyorki pat diye olacak hiç öyle değilmiş

benim bu hayatta herseyim çok zor oldu hep Allah'a dua ederdim bu istediğim de hemen olsun diye inslalah daha fazla beklemeyiz
İnsallah canımm Allah kucağımızı boş bırakmasın aminn Benim ilk deneme oldu bu ay 23 yasındayım yeni basladık hayırlısıyla olur insallah ya hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin bize Allahım adetime son 7 gün

Ayy tamam canım nasıl sabredicez yaa böyle böyle geççek günler insallahh pozitifi görürüz amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…