Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hissettin mi belirti vs ne kdrdır istiyordubuz bide Hayırlı olsun sağ salim kavuş bebişinee ❤
Amin inşallah biz 3 aydır istiyorduk çok şükür 3. Ayımızda oldu. Adete 5 gün kala öğrendim baya kasık ağrılarım oldu, adet günümden bi gün önce kan verdim değerim 518 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Adet ağrısı gibi mi iğne batması tarzı mıydı canım son sorum amin canım benim darısı tüm isteyenlerin başına

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Anladığım tek şey yerleşme kanamasi oda deniliyor ya adetten önce gelir diye benimki adetin gecikiminden 3 gün sonra gördüm

Anladığım tek şey yerleşme kanamasi oda deniliyor ya adetten önce gelir diye benimki adetin gecikiminden 3 gün sonra gördüm
Allah allah ilk kez duydum yazdığın çok iyi oldu adet oldum bile sanılabilir yani. Eşim hamile kadınlar hissediyormuş herhalde diyor kimisi hiç aklına bile gelmiyor da hamile kalıyor valla ben de bi kaç belirti var ama regl belirtisi de olabilir yani çünkü aynı şeyler o zaman da oluyor

Merhabaa şubat 2de doğum kontrol hapını bıraktım. İlk ay 35 gün sonra adet gördüm. Sonraki ay 26 ondan sonraki ay 23. En son 2 mayısta adet oldum. Bugün 40. Gün ne adet oldum ne testlerim pozitif çıktı. En son geçtiğimiz cuma kan vermiştim. Şaşkınım. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti olamadığım için gidemedim de ultrasonla baktı sorun yok dedi. Bilmiyorum sonuç ne olur? Yorumlarınızı bekliyorum var mı benim gibi? Mide ekşimesi uyku hali şişkinlik gaz var

Tekrar bi dr a gözükun bakalım ne diyecekler

6 kere gebelik gecirdim her birindede farkli belirtiler yaşadim yani biraz daha sabir edin ve bekleyin relax olun Allah büyüktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 6kere kürtaj oldum minik kalpleri durdugu icin belirtiler şunlardi...
Girip gibi burun akintisi
Su icme istegi
Sık tualete cikma
Tek tarafli kasik batmasi bel agrisi ve
Koku hasasiyeti, uyku hali. Ama herkesde ayni olcak diye birşey yok tabi benimde şu an adetime 5gün var bel ve kasik agrisi var ya adet yada bebektir nasip ve hayirlisi.

Inşallah sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…