- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
-
- Konu Sahibi lavinya5367
Yapmıym diye almadım adete iki gün kala erken test yapıcam inşTest var elimde canim, yaparım birer gün arayla filan
Ya bende ovulasyon kiti alırken yanında gelmiştiYapmıym diye almadım adete iki gün kala erken test yapıcam inş
Kuzum hissettin mi belirti vs ne kdrdır istiyordubuz bide Hayırlı olsun sağ salim kavuş bebişineeKızlar merhaba ben bugün Kan testi yaptırdım hcg değerim 518 çıktı çok şüküristeyen herkese Rabbim nasip etsin darısı sizlere olsun
Amin inşallahKuzum hissettin mi belirti vs ne kdrdır istiyordubuz bide Hayırlı olsun sağ salim kavuş bebişinee ❤
Adet ağrısı gibi mi iğne batması tarzı mıydı canım son sorumAmin inşallahbiz 3 aydır istiyorduk çok şükür 3. Ayımızda oldu. Adete 5 gün kala öğrendim baya kasık ağrılarım oldu, adet günümden bi gün önce kan verdim değerim 518 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin
Anladığım tek şey yerleşme kanamasi oda deniliyor ya adetten önce gelir diye benimki adetin gecikiminden 3 gün sonra gördümGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Allah allah ilk kez duydum yazdığın çok iyi oldu adet oldum bile sanılabilir yani. Eşim hamile kadınlar hissediyormuş herhalde diyorAnladığım tek şey yerleşme kanamasi oda deniliyor ya adetten önce gelir diye benimki adetin gecikiminden 3 gün sonra gördüm
Kızlar merhaba ben bugün Kan testi yaptırdım hcg değerim 518 çıktı çok şüküristeyen herkese Rabbim nasip etsin darısı sizlere olsun
Canım hayırlı olsun.Kızlar merhaba ben bugün Kan testi yaptırdım hcg değerim 518 çıktı çok şüküristeyen herkese Rabbim nasip etsin darısı sizlere olsun
Bir yılı geçtim canım inşallah hepimiz yavrularımızı hayırlısı ile kucagimiza alırızBende yarın adet günüm bugün test sipariş verdimumudum azaldı ama gelince yapmak istiyorum yinede. Ne zamandır istiyorsun canm.
Belki de bugün adet günüm ama hala olmadimSanırım en iyisi gününün geçmesini beklemek erken yapınca kötü oluyor. Hani adet günün geldiğinde olursan en azından daha fazla üzülmezsin belki
Benimde bu ayy vajinada sızlama var inşallah hamişizdir beş yıldır bekliyoruzSonunda buldum yorumuuu
Aynen benimde vajinamda enteresan sekilde bi sancımsı rahatsızlık var.
Hiç biyerde görmemiştim bu belirtiyi ya. Umarım hamişlik belirtisidir kuzuminşallah yavrularımız bizledir
bende de 4 gün önceden adet sancısı basladı hayret tam gününde gelirdi bi gün önce baslardı ağrısı ama stresten erken gelcek sanırım gelmezse test yaparım bat günümdeBelki de bugün adet günüm ama hala olmadim
Tekrar bi dr a gözükun bakalım ne diyeceklerMerhabaa şubat 2de doğum kontrol hapını bıraktım. İlk ay 35 gün sonra adet gördüm. Sonraki ay 26 ondan sonraki ay 23. En son 2 mayısta adet oldum. Bugün 40. Gün ne adet oldum ne testlerim pozitif çıktı. En son geçtiğimiz cuma kan vermiştim. Şaşkınım. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti olamadığım için gidemedim de ultrasonla baktı sorun yok dedi. Bilmiyorum sonuç ne olur? Yorumlarınızı bekliyorum var mı benim gibi? Mide ekşimesi uyku hali şişkinlik gaz var
AminCanım hayırlı olsun.kaç gün geçince test yaptirdin
Inşallah sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda6 kere gebelik gecirdim her birindede farkli belirtiler yaşadim yani biraz daha sabir edin ve bekleyin relax olun Allah büyüktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 6kere kürtaj oldum minik kalpleri durdugu icin belirtiler şunlardi...
Girip gibi burun akintisi
Su icme istegi
Sık tualete cikma
Tek tarafli kasik batmasi bel agrisi ve
Koku hasasiyeti, uyku hali. Ama herkesde ayni olcak diye birşey yok tabi benimde şu an adetime 5gün var bel ve kasik agrisi var ya adet yada bebektir nasip ve hayirlisi.