- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.584
-
- Konu Sahibi lavinya5367
ama daha erken bence o testlere de çok güvenmemek gerek. Ben reglimin geçmesini bekliycem siz yine de canınızı sıkmayın belki test yanılttı...5 gün canım..
Erken gebelik testi yaptım 6 günde çıkan.
Çıktı mı pekiHayır canm5 gün var ama erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden çıkaran
Niye of dedin canım
aynı anda öğrenicez o zaman durumuSon 9 gün canim, insallah❤
Geçen ayda aynısı oldu ya Erken gebelik testi yapmıştım yine böyle negatif çıkmıştı.ama daha erken bence o testlere de çok güvenmemek gerek. Ben reglimin geçmesini bekliycem siz yine de canınızı sıkmayın belki test yanılttı...
Canım evlendgmden beri istyrz bir buçuk senelik evliyim mol gebelik geçirdim bir sene önce korunun dedi doktorlar bir sene 3 aydır korunmyrz bu ay bu ay diye umutlanyrz işte kahverengi leke geldi dun ilişkiye girince sonra gelmedi adet olcm yine sanirsamRabbim nasip etsin inşaalllahh Bu ay yüzünüz gülsünNe zamandır istiyorsunuz
Hayır sonuç negatifÇıktı mı peki
inşaallaahh gebesindir dua edicemGeçen ayda aynısı oldu ya Erken gebelik testi yapmıştım yine böyle negatif çıkmıştı.
Çok teşekkür ederim yine de doğru söylüyorsun
İnşallah çok çok çok teşekkür ederim her şey gönlünce olsuninşaallaahh gebesindir dua edicem
Aaa bekle biraz dahaHayır sonuç negatif
leke hep geliyor mu benim okuduğum kadarıyla kahve lekeler hamilelik belirtisi bile olabiliyormuşşCanım evlendgmden beri istyrz bir buçuk senelik evliyim mol gebelik geçirdim bir sene önce korunun dedi doktorlar bir sene 3 aydır korunmyrz bu ay bu ay diye umutlanyrz işte kahverengi leke geldi dun ilişkiye girince sonra gelmedi adet olcm yine sanirsam
Canım geçen ayda aynısı olduğu için diyorum hani beş gün altı gün önceden denediğim erken gebelik testlerin hepsi negatiftiAaa bekle biraz daha
İnşallah vardır bende beklyrm kahverengi leke geldi dun çok az ilişkiye girince geldi dun sonra gelmedi bel ağrım halsizlik baş dönmesi felan var ama adet olcm sanirimCanım geçen ayda aynısı olduğu için diyorum hani beş gün altı gün önceden denediğim erken gebelik testlerin hepsi negatifti
İnan canım adetime bir gün kala mutlaka kahverengi leke gelir bende sonra da kırmızı kanı görüp adet oluyorum ama yerleşme kanaması da olablyrms bende anlamdm ya daha var adetime bel ağrısı baş dönmesi oluyr adet olcm yine sanrsamleke hep geliyor mu benim okuduğum kadarıyla kahve lekeler hamilelik belirtisi bile olabiliyormuşş
İnşaalllahhh gebesindirİnan canım adetime bir gün kala mutlaka kahverengi leke gelir bende sonra da kırmızı kanı görüp adet oluyorum ama yerleşme kanaması da olablyrms bende anlamdm ya daha var adetime bel ağrısı baş dönmesi oluyr adet olcm yine sanrsam
Belirtiler adet öncesiyle çok benzeşiyor yaa off yani insan boşuna umutlanıyoNiye of dedin canım
Aynen ben hep boşuna umutlanyrmBelirtiler adet öncesiyle çok benzeşiyor yaa off yani insan boşuna umutlanıyo
İnşallah ama hiç sanmyrm umudum hiç yok yine adet olcmİnşaalllahhh gebesindir
Ben de öyle düşünüyorum artık amaan göğüslerimde hiç bi belirti yok arada kasık ağrısı o da regl öncesi oldugundandırAynen ben hep boşuna umutlanyrm
Ya belli olmaz canim geç döllenme.olur, olur da olur, dua edelim inşallah hayırlı vakitte olsun sagliklaHayır canm5 gün var ama erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden çıkaran