Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama daha erken bence o testlere de çok güvenmemek gerek. Ben reglimin geçmesini bekliycem siz yine de canınızı sıkmayın belki test yanılttı...
Geçen ayda aynısı oldu ya Erken gebelik testi yapmıştım yine böyle negatif çıkmıştı.
Çok teşekkür ederim yine de doğru söylüyorsun

Rabbim nasip etsin inşaalllahh Bu ay yüzünüz gülsün Ne zamandır istiyorsunuz
Canım evlendgmden beri istyrz bir buçuk senelik evliyim mol gebelik geçirdim bir sene önce korunun dedi doktorlar bir sene 3 aydır korunmyrz bu ay bu ay diye umutlanyrz işte kahverengi leke geldi dun ilişkiye girince sonra gelmedi adet olcm yine sanirsam

leke hep geliyor mu benim okuduğum kadarıyla kahve lekeler hamilelik belirtisi bile olabiliyormuşş

Canım geçen ayda aynısı olduğu için diyorum hani beş gün altı gün önceden denediğim erken gebelik testlerin hepsi negatifti
İnşallah vardır bende beklyrm kahverengi leke geldi dun çok az ilişkiye girince geldi dun sonra gelmedi bel ağrım halsizlik baş dönmesi felan var ama adet olcm sanirim

leke hep geliyor mu benim okuduğum kadarıyla kahve lekeler hamilelik belirtisi bile olabiliyormuşş
İnan canım adetime bir gün kala mutlaka kahverengi leke gelir bende sonra da kırmızı kanı görüp adet oluyorum ama yerleşme kanaması da olablyrms bende anlamdm ya daha var adetime bel ağrısı baş dönmesi oluyr adet olcm yine sanrsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…