- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
-
- Konu Sahibi lavinya5367
Biz her şeyi belirtiye yoruyoruz bence ya bu sabah biraz umudum kırılmış olarak uyandımHayirlisiyla insallah sağlikli bir gebelik vardir cnm bende bu ay degerledirdim adete son 13 gun var benimde gogsumde dolgunluk cok az hasasiyet fazla uyku ve kabizlik arada bir mide bulantim oluyor ama folik asit kulanmaya basladim 10 gun oldu belki onun yan etkisiolabilir diye de dusundugum icin umutlanmak istemiyorum
Dur dur kuzu çıkmayan candan umut kesilmez, erken gebelik testi var mi elinde, son 4 gün kala bak sen de❤kız sanki ben adet olcakmışım gibi hissediyorum psikolojik miydi o yasadıgım belirtiler acaba
Evet o da var sürekli bi okuma araştırma, Allah sonumuzu hayır etsinBiz her şeyi belirtiye yoruyoruz bence ya bu sabah biraz umudum kırılmış olarak uyandımcok sey okuyoruz ya ondan bence
Adet sancısı gibi sancı olur yumurtlamanı ikinci haftası bcsbı. Adet olana kadar umut varYani kuzum psikolojik değilse gaz sancısı ve kasık ağrım vardı adet olacakmış gibi ama işte adet öncesi kasılmalarsa bilemiyorum
Bilerek hiç test almadm bakmamak içinDur dur kuzu çıkmayan candan umut kesilmez, erken gebelik testi var mi elinde, son 4 gün kala bak sen de❤
Kendimi şimdiden hazırlayım diyorum üzülmemek içinAdet sancısı gibi sancı olur yumurtlamanı ikinci haftası bcsbı. Adet olana kadar umut var
Erkenden belli oldu ya ne bileyim hala inanamıyorum sorun çıkacak sanıyorum, bugün test yapmadım yarın yaparım hem 2 gün kalmış olur daha net çıkar belkiNeden kimyasal diyorsun ,
Neden kimyasal diyorsun, hamilesin işte kuzum, bugün testi tekrarla, hatta normal test de yap onda da bazen gösteriyormuş
Yanı işte hepimiz için hem olasılık var hem herşeyden bi anlam cikariyiruz, zamam bize de geçmiyor, bi oluruna bıraksak super.olacak ama nerdeekızlar benim de regl dönemime 10 gün kaldı. yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye...
Belirtiler hafif kasık ağrısı ama ara ara oluyor aşırı halsizlik göğsümde hafif o da dokununca olan bi acı var.. Bugün de cildim zaten kuru ama burnumun kenarları ve yanaklarım pul pul dökülüyor kaşınıyor aşırı kuru... Belirti olabilir mi bilmiyorum kendimi çok dinliyorum başım hafif dönüyor arada ama acaba diyorum dönmedi ben mi yaptımkafayı yicem düşünmekten ilk denemede böyleyse varya sürekli bi belirtikolluyorum 10 gün bana nasıl geçecek yüzümde de hafif lekeler çıkmaya başladı .Heh bir de midem de asla olmayan ama son zamanlar da olan ara ara yanma var.
çok teşekkür ederimmm. Lütfen yapma test olmuşsa bile daha erken negatif çıkar boşa üzülmüş olursunYanı işte hepimiz için hem olasılık var hem herşeyden bi anlam cikariyiruz, zamam bize de geçmiyor, bi oluruna bıraksak super.olacak ama nerdeetest yapmamak için zor tutuyorum kendimi, inşallah gebesindir canim❤
inşlllaaahh sende gebesindir canımYanı işte hepimiz için hem olasılık var hem herşeyden bi anlam cikariyiruz, zamam bize de geçmiyor, bi oluruna bıraksak super.olacak ama nerdeetest yapmamak için zor tutuyorum kendimi, inşallah gebesindir canim❤
aaa bir de saniyelik süren sabah metrobüste burnuma erik kokusu aldım.. Off ben normalde de pis boğazım ama öyle olunca yine beynimde şimşekler çaktı acabaa mı diyekızlar benim de regl dönemime 10 gün hatta bugünü saymazsam 9 gün kaldı. (15 haziran) yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye...
Belirtiler hafif kasık ağrısı ama ara ara oluyor aşırı halsizlik göğsümde hafif o da dokununca olan bi acı var.. Bugün de cildim zaten kuru ama burnumun kenarları ve yanaklarım pul pul dökülüyor kaşınıyor aşırı kuru... Belirti olabilir mi bilmiyorum kendimi çok dinliyorum başım hafif dönüyor arada ama acaba diyorum dönmedi ben mi yaptımkafayı yicem düşünmekten ilk denemede böyleyse varya sürekli bi belirtikolluyorum 10 gün bana nasıl geçecek yüzümde de hafif lekeler çıkmaya başladı .Heh bir de midem de asla olmayan ama son zamanlar da olan ara ara yanma var.
regline kaç gün var canım?Rüyada positiv test gördükten sonra bi umutlaa yapılan testin negatif çıkması
Çok üzgünüm...
inşlllaaahh sende gebesindir canım
Adetimiz gecikti mıydı?Rüyada positiv test gördükten sonra bi umutlaa yapılan testin negatif çıkması
Çok üzgünüm...
5 gün canım..regline kaç gün var canım?
Hayır canm5 gün var ama erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden çıkaranAdetimiz gecikti mıydı?
Canım inşallah ya inşallahRabbim tez zaman da nasip etsin inşallah birbirimize bu güzel haberi bu ay veririz burada ❤