Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy tamam canım nasıl sabredicez yaa böyle böyle geççek günler insallahh pozitifi görürüz amiiin 💕

Valla öyle kuzumm, off inşallah olumlu olsunda, son 2 aydır adet olunca baya üzülmüştüm. Aslında kendim kafama takmamda surekli millet soruyor, bunalıyorum 😥 boyke olunca aklim hep bebekte

Biz her şeyi belirtiye yoruyoruz bence ya bu sabah biraz umudum kırılmış olarak uyandım 🙄 cok sey okuyoruz ya ondan bence
Ben ilk hamileligmde aynilarini yasadim (malesef kürtaj oldum) tipa tip ayni belirtileri yaşiyorum dün de tum gum bir bel agrisi arada bi kasik agrim oldu da bakalim ya umutlanmak istemiyorum uzelecegim hisediyorum ama belirtiler piskolojikte olabilir

Ben ilk hamileligmde aynilarini yasadim (malesef kürtaj oldum) tipa tip ayni belirtileri yaşiyorum dün de tum gum bir bel agrisi arada bi kasik agrim oldu da bakalim ya umutlanmak istemiyorum uzelecegim hisediyorum ama belirtiler piskolojikte olabilir
Düşünmemeye çalışmak en güzel tabi başarabilene 😒🙁

Düşünmemeye çalışmak en güzel tabi başarabilene 😒🙁
Ben takmiyorum cok aslinda sadece iste agir kaldirmamaya hani hareket yapmamaya calisiyorum belki var dusuncesiyle .
Gerçekten düşünmemeye çalışın çünkü ben bunu yaşadım 3 yıldır her ay bekliyorum sorunum yok olmuyor.tam takipi braktım neyse dedim şmdi sırası degil işime odaklandım aklımdan çıkmıştı oyle bir çikti ki tam adetten 6 gün geçti oyle fark ettim 1 buçuk aylık hamile olduğumu ogrendım ama malesef kisa surdu. Herşey piskolojik ben buna inanıyorum

Ben takmiyorum cok aslinda sadece iste agir kaldirmamaya hani hareket yapmamaya calisiyorum belki var dusuncesiyle .
Gerçekten düşünmemeye çalışın çünkü ben bunu yaşadım 3 yıldır her ay bekliyorum sorunum yok olmuyor.tam takipi braktım neyse dedim şmdi sırası degil işime odaklandım aklımdan çıkmıştı oyle bir çikti ki tam adetten 6 gün geçti oyle fark ettim 1 buçuk aylık hamile olduğumu ogrendım ama malesef kisa surdu. Herşey piskolojik ben buna inanıyorum
İnsallah bu sefer kucağına alırsın canım 💕 doğru söylüyorsun da ilk ay ya sanırım onun da heyecanıyla meraklanıyorum 😊

Son bir gün kala erken gebelik testini aldım çünkü kalbim bu sefer tamam diyordu. Sonuç mu ? yine tek çizgi çok yoruldum yaaa gercekten 😔

Ben dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım, adete 6 gün var, sonuç tabiki çıkmadı😥.. sanki bütün belirtiler psiklojokti pofff
Bitane daha erken gebelik var onu da cuma yapayım son 3 gün kalmış olur hem😂

Ben dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım, adete 6 gün var, sonuç tabiki çıkmadı😥.. sanki bütün belirtiler psiklojokti pofff
Bitane daha erken gebelik var onu da cuma yapayım son 3 gün kalmış olur hem😂

Eklentiler

• 20200609_094417.jpg
    20200609_094417.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 579
X