Orantılı kilo alıyorsan sanırım spor yapıyorsun ve selulitlerin cıkmıyorsa ee iyiymişş
yoooo ben yedikten sonra iştahm gelmiyor tam tersine yıkanıyorum.
hayatm sende pek naz yapıosun yaw :) ben ilk baslarda görsen nerdeyse aglayarak yiyordum zorlaya zorlaya :) baska caresi yok kilo almak istiosan ugrasıcaksın we yapıcaksın
kızlaaarrrr sonunda ilk hedefime ulaştım biraz önce tartıldım veee 50 kilo çıktımmmmm
şimdi 3-4 kilo daha kaldı.hayatımın en yüksek kilosuna ulaştım yaa çok mutluyum
inşallah sizde en kısa zamanda alırsınızzyemeye devam
ouwwwwwwwwwwwwww!! tebrikler hayatımmmm :))) Hadi bakalım yemeye devammm
kızlaaarrrr sonunda ilk hedefime ulaştım biraz önce tartıldım veee 50 kilo çıktımmmmm
şimdi 3-4 kilo daha kaldı.hayatımın en yüksek kilosuna ulaştım yaa çok mutluyum
inşallah sizde en kısa zamanda alırsınızzyemeye devam
teşekkür ederim tatlım darısı senin başına inşallahh :))
balla ye tatlım bide tok karına ye o zaman kilo aldırırmış. benim bu aktardan aldığım toz işe yaradı galiba baksana 1 kilo aldım bile :))inşallah tatlım yaa.. :) bişe sorcam simdi ben polen aldım sade polen yani yeni toplanmıs işte tadı iğrenç çilekle balla muzla falan beraber yiyorum ama dayanamıyormm berbat tadı var ,, çiğnemeden yutmaya başladım bişe olur mu veya işe yarar mı bu sekilde ?
balla ye tatlım bide tok karına ye o zaman kilo aldırırmış. benim bu aktardan aldığım toz işe yaradı galiba baksana 1 kilo aldım bile :))
Çiğnemek zorundamıyım??
inş öyle olur dayanamıyorum ya tadına direk yutuyorum hap gibi..yok ya sanmıyorum bişey farkedeceğini balla karıştır yut işte
inş öyle olur dayanamıyorum ya tadına direk yutuyorum hap gibi..
Sporda yapmıyorum. ben 2 sene öncesine kadar normal kilomdaydım yani 58-60 arasındaydım boyum 1.78 bu arada sora rahatsızlık gecirdim 20 kilo kadar werdim. Werdigim kiloları tekrar almaya ugrasıorum.Bi ara sporu düsündüm ama doktorum dedi ki senin önceden belli bi wucut yapın war wucudun ona göre ayarlar kendini dedi.Belki benim zayıflıgım dogustan olmadıgı icin orantılı alıo olabilirim
Ahhh bide ben olabilsemmmmerilyn bende geçenlerde yeni 50 kilo oldumartık kilo alma yarışına birlikte devam edebiliriz bu aradabi kavanozun içinde ballı polenli ve ginsengli bir karışım bende görmüştüm senin kullandığında öyle bişey sanırım değilmi?
devam edelim canım :)) benim onu alıcaktım ama adam o çok kilo aldırmaz dedi başka bişey verdi.birsürü bitkinin karışımı toz şeklinde.onu balla karıştırıp yiyorum.merilyn bende geçenlerde yeni 50 kilo oldumartık kilo alma yarışına birlikte devam edebiliriz bu aradabi kavanozun içinde ballı polenli ve ginsengli bir karışım bende görmüştüm senin kullandığında öyle bişey sanırım değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?