• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

Orantılı kilo alıyorsan sanırım spor yapıyorsun ve selulitlerin cıkmıyorsa ee iyiymişş

Sporda yapmıyorum. ben 2 sene öncesine kadar normal kilomdaydım yani 58-60 arasındaydım boyum 1.78 bu arada sora rahatsızlık gecirdim 20 kilo kadar werdim. Werdigim kiloları tekrar almaya ugrasıorum.Bi ara sporu düsündüm ama doktorum dedi ki senin önceden belli bi wucut yapın war wucudun ona göre ayarlar kendini dedi.Belki benim zayıflıgım dogustan olmadıgı icin orantılı alıo olabilirim

kızlaaarrrr sonunda ilk hedefime ulaştım biraz önce tartıldım veee 50 kilo çıktımmmmm :64::66::62:
şimdi 3-4 kilo daha kaldı.hayatımın en yüksek kilosuna ulaştım yaa çok mutluyum :D
inşallah sizde en kısa zamanda alırsınızz :52: yemeye devam :56:

kızlaaarrrr sonunda ilk hedefime ulaştım biraz önce tartıldım veee 50 kilo çıktımmmmm :64::66::62:
şimdi 3-4 kilo daha kaldı.hayatımın en yüksek kilosuna ulaştım yaa çok mutluyum :D

ouwwwwwwwwwwwwww!! tebrikler hayatımmmm :))) Hadi bakalım yemeye devammm :9:

tebrik ederim cnm dewamı da gelir insallah senin adına cookk sewindimm:nazar::1:

teşekkür ederim tatlım darısı senin başına inşallahh :))

inşallah tatlım yaa.. :) bişe sorcam simdi ben polen aldım sade polen yani yeni toplanmıs işte tadı iğrenç çilekle balla muzla falan beraber yiyorum ama dayanamıyormm berbat tadı var ,, çiğnemeden yutmaya başladım bişe olur mu veya işe yarar mı bu sekilde ?

Kızlar yemek yemeden kilo almanın bir formülü yokmu protein tozu falan gibi mesela? Ben son bir kaç aydır bu kadar zayıfladım diyet yapıyordum kendimi engelleyemedim miğdem ufacık kaldı artık yemek görsem miğdem bulanıyor bugün zar zor gördüğüm şeyi yiyorum ama çatlamak üzereyim :( 43 kilo olsam yeter zaten zayıf görünmeyi seviyorum ama 39,5 kiloyum bu kadarı sağlıksız

inşallah tatlım yaa.. :) bişe sorcam simdi ben polen aldım sade polen yani yeni toplanmıs işte tadı iğrenç çilekle balla muzla falan beraber yiyorum ama dayanamıyormm berbat tadı var ,, çiğnemeden yutmaya başladım bişe olur mu veya işe yarar mı bu sekilde ?
balla ye tatlım bide tok karına ye o zaman kilo aldırırmış. benim bu aktardan aldığım toz işe yaradı galiba baksana 1 kilo aldım bile :))

Sporda yapmıyorum. ben 2 sene öncesine kadar normal kilomdaydım yani 58-60 arasındaydım boyum 1.78 bu arada sora rahatsızlık gecirdim 20 kilo kadar werdim. Werdigim kiloları tekrar almaya ugrasıorum.Bi ara sporu düsündüm ama doktorum dedi ki senin önceden belli bi wucut yapın war wucudun ona göre ayarlar kendini dedi.Belki benim zayıflıgım dogustan olmadıgı icin orantılı alıo olabilirim

Bende orantılı kilo alırım benim vucut zaten orantılı ben zaten 167 boy 61 kiloyum hani abur cubur diyince sen pek sağlıklı gelmediğinden soruyorum öyle.

merilyn bende geçenlerde yeni 50 kilo oldum:nazar: artık kilo alma yarışına birlikte devam edebiliriz :56:bu aradabi kavanozun içinde ballı polenli ve ginsengli bir karışım bende görmüştüm senin kullandığında öyle bişey sanırım değilmi?

merilyn bende geçenlerde yeni 50 kilo oldum:nazar: artık kilo alma yarışına birlikte devam edebiliriz :56:bu aradabi kavanozun içinde ballı polenli ve ginsengli bir karışım bende görmüştüm senin kullandığında öyle bişey sanırım değilmi?
Ahhh bide ben olabilsemmm

devam edelim canım :)) benim onu alıcaktım ama adam o çok kilo aldırmaz dedi başka bişey verdi.birsürü bitkinin karışımı toz şeklinde.onu balla karıştırıp yiyorum.

pessimist aslında insan hep ben bu kadar yiyemem ben çok yiyemem sanıyor bende hep öyle sanıyordum ama şimdi yemek yemek bana çok zevkli geliyor yerken tadına vararak zevkle yersen bence yemek senin içinde sıkıntı olmayacak. yada yanında çok yiyen bir arkadaşın varsa sende onunla alışabilirsin bana yemek yemeyi arkadaşım sevdirdi diyebilirim:56:

Back