• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

kızlarr bende sizdenim boyum 1.53 kilom 47 arkadaşlar boyuna göre kilon iyi falan diyolar ama 50 olsam fena olmaz bende size katılım dedim neler yapıyosunuz kilo almak için?? bu arada yaşımda 19 :) [kısaımda azıcık :D ]

kızlarr bende sizdenim boyum 1.53 kilom 47 arkadaşlar boyuna göre kilon iyi falan diyolar ama 50 olsam fena olmaz bende size katılım dedim neler yapıyosunuz kilo almak için?? bu arada yaşımda 19 :) [kısaımda azıcık :D ]
Tatlım kilo almak için bi çok öneriler var . sayfayı basından bi gözden geçir yapmadıkların vardır muhakkak . dene olmazsa beraber ağlarız :D

başta maydanoz yemeyelimm sonra ton balıklar, wafflee sonra kuru yemişler kii soslu mısır ,özellikle kaju ((çok yag var içinde )), bebe bsküvisi bunları yiyince kaş yaparken göz cıkarmayalım da :)) ha bölgesel kilo almaktan bahsediyorsakk :)) herkesin bi yapısı var mesela bn ilk basenden alırım sonra göbek falan ,, ince ayrıntılra girersek basen için bağdaş kurarak oturun diyorlar ne kadar doğruysa artık ,, göğüs bölgesi için çörek otu yagı ile ovun diyorlar .. benm bacaklar çok ince onlar için ne olcak bilmiyorum ya :)

Son düzenleme:
başta maydanoz yemeyelimm sonra ton balıklar, wafflee sonra kuru yemişler kii soslu mısır ,özellikle kaju ((çok yag var içinde )), bebe bsküvisi bunları yiyince kaş yaparken göz cıkarmayalım da :)) ha bölgesel kilo almaktan bahsediyorsakk :)) herkesin bi yapısı var mesela bn ilk basenden alırım sonra göbek falan ,, ince ayrıntılra girersek basen için bağdaş kurarak oturun diyorlar ne kadar doğruysa artık ,, göğüs bölgesi için çörek otu yagı ile ovun diyorlar .. benm bacaklar çok ince onlar için ne olcak bilmiyorum ya :)
benim de bacaklarım çok ince yaa göğüs falan çok iyi de bacaklarım kalınlaşsın istiyorum birazcıkk.bide basen olmasın arkaya doğru çıkık popo olsun :1::1:

kızlar bundan 3 ay önce bi aktardan şurup aldım kilo aldırıcı....
adam başladı içinde dünyanın otu var kesin alırsın 1 ayda kilo vs konusup durdu...

eve gitti kapağı bir açtım allahım nasıl bir koku ya rabbim resmen çıkarıcaktım olduğum yere yani....

sonra zar zor mecburrrrrrrrrrrr içtim kapadım gözümü burnumu artık yeter kılo almk istiyorum dedim içtimm

hiiiiiiiiiç biir işe yaramadı :@
aktarmış otmuş böcekmiş dikkat sağlığınızdan olmayın kilo alıcam diye....:S

ben hala almak istiyorum 1.68 boy 43 kilo....:(

kızlar bundan 3 ay önce bi aktardan şurup aldım kilo aldırıcı....
adam başladı içinde dünyanın otu var kesin alırsın 1 ayda kilo vs konusup durdu...

eve gitti kapağı bir açtım allahım nasıl bir koku ya rabbim resmen çıkarıcaktım olduğum yere yani....

sonra zar zor mecburrrrrrrrrrrr içtim kapadım gözümü burnumu artık yeter kılo almk istiyorum dedim içtimm

hiiiiiiiiiç biir işe yaramadı :@
aktarmış otmuş böcekmiş dikkat sağlığınızdan olmayın kilo alıcam diye....:S

ben hala almak istiyorum 1.68 boy 43 kilo....:(
ıyyyyyy :) e napalım bak sende bizdensin ne dusundugumuzu anlarsın ne yapalım ne diyelim yani ?

Kizlar dediklerimi yapin bir haftada 4 kilo almazsaniz gelin beni bulun :12::12:

ne dedinki sen??? hemen anlatttt :1:

Bak bir hafta boyunca sabah kalk muntazam bir kahwalti
bal, kaymak, sucuklu yumurta, patates kizartmasi, peynir, zeytin , pogacalar , pideler yeee yiyebildigin kadar ...

Oglen ve aksam icin duruma gore, durum, doner, lahmacun, pizza ic yaninda ayran kola
yaninda patates kizartmasi

Aksam icin tatlilar, baklava, vezir parmagi, sutlac, gullac artik ne yersen ye

bir hafta boyle devam edin akliniza ne gelirse
patates salatasi, kisir, peynirli yumurtali sucuklu pideler yiyin
bir haftanin sonunda sonucu goreceksiniz...

bunlara ilaveten cips cikulata, cekirdek, jelibonlar, bonibon, biskuviler, yas pastalar, kurabiyeler bunlar hic unutulur mu :d

Son düzenleme:
bal, kaymak, sucuklu yumurta, patates kizartmasi, peynir, zeytin , pogacalar , pideler yeee yiyebildigin kadar ...

Oglen ve aksam icin duruma gore, durum, doner, lahmacun, pizza ic yaninda ayran kola

bunlara ilaveten cips cikulata, cekirdek, jelibonlar, bonibon, biskuviler, yas pastalar, kurabiyeler bunlar hic unutulur mu :d

Harbi insana kriz geçirtirsin :1: Zaten biz bunları 1 gün içinde yiyebilsek öküz gibi oluruz :)) bizim mideler küçük almaz :9:

Bunları yiyen sana dua eder bir süre sonra orantısız kilo almış ve selülitlerini görünce sana ne eder orasınıda sen düşün çokmu sert oldu:47:

Bunları yiyen sana dua eder bir süre sonra orantısız kilo almış ve selülitlerini görünce sana ne eder orasınıda sen düşün çokmu sert oldu:47:

ben diyetisyene gidiorum burdaki cogu seyi diyetisyen yememi tawsiye edio we orantılı kilo alıorum tabi dengelemek lazım

yavrum zaten biz bunları yiyebilsek bu kulüpte olmazdık baska yollardan almaya calısıyoruz :):56:

bende yiyemiodum ama zorlayınca oluo yani yedikce yiyesin gelio istahın artıo :DD bebegim zaten ben yukardaki arkadasa dedim yok selülit falan filan demiş de ona diyorum o kadar da büyütülmemeli bence :)

bende yiyemiodum ama zorlayınca oluo yani yedikce yiyesin gelio istahın artıo :DD bebegim zaten ben yukardaki arkadasa dedim yok selülit falan filan demiş de ona diyorum o kadar da büyütülmemeli bence :)

Orantılı kilo alıyorsan sanırım spor yapıyorsun ve selulitlerin cıkmıyorsa ee iyiymişş

Back