Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de var o sesler çözemedim nedenini
hiç zor deme önce alıcam diye kendini inandır hakkaten çok etkiliyor psikoloji de çok önemli. herkes ayy ne kadar zayıfsın derdi ağlayasım gelirdi ama şu anda çok mutluyum sen de alırsın inşallah :))
ya bende yaklasık 9 aydan beri karnımdan garip garip sesler geliyor çok acayip ya bildiğin gurulduyor ama ackendee tokkende ablam geceleri hayret içinde kalıyormuş sesler yüzünden . bastırınca da ses çıkıyor . bu avtivia işe yarar mı acepp yoksa daha mı kötü yapar ? yoksa butun zayıflığım bundan mı ?
bebe bisküvisinden midem bulandı artık başka bişey yapıyım 2 kilocuk daha alıyım :))
evet ya biraz da nesquik yiyim :) senin nasıl gidiyor aldın mı daha?sütle mısır gevreği ye mesela nesquik :)) yada cayın yanına kek bisküvi falan :) her gün farklı bişey ye sürekli aynısını yersen sıkılırsın
evet ya biraz da nesquik yiyim :) senin nasıl gidiyor aldın mı daha?
maşallah böyle devam et :)walla benim süper gidiyor her sey istahım falan masallah cok yerinde :) 3 ay olmasına az kaldı diyetisyene baslayalı.. Diyetisyene basladıgımda 37.7 düm gecen hafta tartıldıgımda 42 geldim :)
Üzülme canım yaa bence sen yaşından dolayı alamıyorsun metabolizman çok hızlı.Ben hala aynıyımmmmmmmmmmmm
başka öneri veren de yokki bebe bisküvisi gibi.iştah şurubuna devam ediyormusun?
başka öneri veren de yokki bebe bisküvisi gibi.iştah şurubuna devam ediyormusun?
bu aralar bıraktım dersler yuzunden yoğunlasamıyorum dikkat dagınıklığı yapıyor .. gözüm oyle dalıyor ki bi yere kendime gelemiyorum
evet ama benim bünyem alıştı sanırım etkilemiyor artık
artık hepsinin küçük bedeni var canım yaa bozma moralini.millet 0 beden olmak için aç kalıyor bide öyle düşünkafama takmak istemiyorum ama vitrinde boyle yazlık şıkır şıkır şeyler görünce canım sıkılıyor