- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
yani günlük yediğimiz yemekleri biraz daha arttırarak kilo almaktan bahsediyoruz.böyle sağlıklı ve kalıcı olur diye düşünüyorum.
Günlük yediğimiz yiyecekler.
Olmuyo bu sefer midem agrıyo fazla yuklenince dun yemekten sonra gece ton balığı yicem diye ayırdım mideme agrı girdi gttm yattm cici bebede yemedm
gördüğünüz gibi. normal yollardan kilo almak diyerek yediğiniz iktarı fazlalaştırdığınızda miğde ağrıları ortaya çıkıyo. ne kadar normal değil mi :)
sen bence bi diyetisyene git, bazı bünye hemen yakar yediklerini, bazıları da depolar. diyetisyene gittin mi bilmiyorum, eğer gitmediysen bir de bunu dene. öyle her şeyi yeme kilo alcam diye.
bende kilo almaya çalışanlardanım..yatmadan yemek yiyip yatıyordum ama son birkaçgündür öyle yapamıyorum..mideme ağrılar girdi..midemin içi cayı cayır yandı resmen..bi yolu olmalı belkide diyetisyene gitmek çözüm.ama kimimiz çalışıyor diyetisyenin verdiği programa çok uyumayız heralde:44:
haklısın aslında sağlıklı olan diyetisyene gitmek ama ben 3 farklı diyetisyene gittim.o kadar çok yemek veriyorlarki yiyemiyorum yani mümkün değil.o kadar yiyince alırsın zaten ama yiyemedim verdiklerinibunu gitmeden bilemezsin canım. en azından fikir edinirsin. diyetisyenler de padişah yemeği verecek halleri yok ya, çalıştığını söylersin, ona göre bi program hazırlar elbet:)
ayrıca yatmadan önce yemek yemek çoook zararlı. biliyorsunuz vücutta akşama doğru metabolizma hızı düşer, uykuya hazırlanır. siz bu düşük metabolizmaya, uykuya hazırlanan vücuda işkence çektirip uyuyorsunuz bir de. vücut hangisini yapsın? seni mi rahatlatsın mideni mi?
bunu gitmeden bilemezsin canım. en azından fikir edinirsin. diyetisyenler de padişah yemeği verecek halleri yok ya, çalıştığını söylersin, ona göre bi program hazırlar elbet:)
ayrıca yatmadan önce yemek yemek çoook zararlı. biliyorsunuz vücutta akşama doğru metabolizma hızı düşer, uykuya hazırlanır. siz bu düşük metabolizmaya, uykuya hazırlanan vücuda işkence çektirip uyuyorsunuz bir de. vücut hangisini yapsın? seni mi rahatlatsın mideni mi?
ben diyetisyene gidiorum we cok memnunum size özel program hazırlanıo zaten. Bir bucuk ay oldu baslayalı boyum 1.78 37.7 ile basladım suan kilom 41.3. eski kiloma yani 58-60 olana kadar devam edecegim tavsiye ederm
hmmm. anladım..
ben ilk başta herbaalife dedim ama tepki gösterdiniz bana.
öyle bi ürünü var ki, öğün yerine aldığında kilo veriyosun, yemekten sonra aldığında kilo alıyosun.
eşim herbalife ile haftada 2 kilo aldı, gayte de sağlıklı. çok yemesine de gerek kalmadı.
yanlış anlamayın, size zorla herbalife diretmek değil amacım, sadece gördüm ve diğer bir alternatif sunuyorum.tabi ki ne yapacağınıza siz kara verirsiniz.
peki canım programında biraz bahsedermisin..genel olarak hangi besinler var programında
Merhaba kızlar,
Ben de buradaki kilo almaya çalışan azınlığın içindeyim.Boyum 164 kilom 45.Tam 4 yıldır aynı kilodayım ve artık bu durumdan kurtulmaya karar verdim.Hergün 3 öğün yemeğimi yiyorum onun dışında akşam yemekten sonra tatlı,çikolata gibi şeyler yiyorum.Gece yatmadan önce de süt ve bebe bisküvisi yiyorum.Bunu 10 gündür yapıyorum ve 700 gr aldım.Zaten haftada 300-600 gr almak ideal olanmış.Siz de kilo almaya çalışırken yaptıklarınızı burada paylaşırsanız sevinirm
İlk hedefim 50 kilo olmak.Kilo aldıkça da yazıcam buraya
Yok yaa çok zayıf gözüküyorum.Ama aldım 49,5 kiloyum şu anda bu bile az :) 52-53 olmak istiyorum.Kalçam falan hiç yoktu 87 cm di 92 olmuş çok mutlu oldumBoy kilo durumun gayet iyi canım... Henüz 20 yaşında evlenmemiş,çocuk doğurmamış gencecik bir genç kız için gayet ideal kilodasın....Boş yere moralini bozma kilo alıcam diye....
Yok yaa çok zayıf gözüküyorum.Ama aldım 49,5 kiloyum şu anda bu bile az :) 52-53 olmak istiyorum.Kalçam falan hiç yoktu 87 cm di 92 olmuş çok mutlu oldum
ya kızlarr cuma gunu saglık ocagında tartıldım 48.1 cıktı..:2::2:deliricem yaa sigarayı bıraktım .hergun makarna pilav tarzı şeyler yiyorum yemek harıcınde...ama alamıyorum yaa.. dugune kadar 50 olurum en azından dıyrdum ıkı ay kaldı bende tık yok daha yaa..:S kemiklerim bana batıyor artıkkk ..
biraz daha alıyım sonra paylaşalım bebeğimoh oh ohhaccık bana ver fazla alırsaaaan :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?