• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

bu arada kızlar burda boşuna gereksiz insanlarla tartışmaya girmeyin. Arkadaş hafif sorunlu galiba şikayet ettim mesajını modlar sağolsun gerekeni yapmışlar. Siz de şikayet tuşunu kullanın rahat edin=)

:D defalarca ettim zaten. Psikolojık sıkıntılı :D

ben de zayıfım ama yediği halde kilo alamayanlara gerçekten şaşıyorum. ben normalden de daha inceyim yediğim kadar kilo alırım. metabolizmam düşüktür. siz metabolizmanızı ölçtürdünüz mü.

ben de zayıfım ama yediği halde kilo alamayanlara gerçekten şaşıyorum. ben normalden de daha inceyim yediğim kadar kilo alırım. metabolizmam düşüktür. siz metabolizmanızı ölçtürdünüz mü.
ölçtürmedim de iştahımız olmadığı için kilo alamıyoruz.iştahımızı açmaya çalışıyoruz biz de

Başlığı görünce sandım ki biri 50 kiloya zayıflamak istiyor. Aman tanrım dedim nasıl olur. Sonra baktım ki kilo almak istiyormuşsun. Hah oldu şimdi dedim rahatladım. Ben 163üm ve 53 civarında geziyorum. 6-7 yıl öncesine kadar bana hep zayıfsın derlerdi. 48-49 civarındaydım lisedeyken. Hep zayıflık psikolojisiyle kilomu hiç beğenmedim. 50 isem 51 olmak 51sem 52 olmak istedim. Şimdi de 53üm ama bazen 52 olduğumu görünce moralim bozuluyor. En ufak bi can sıkıntısında iştahtan kesiliyorum ve hemen birkaç kilo kaybediyorum. Bu yüzden hep alma eğilimindeyim ki verdiğimde canım sıkılmasın diye. Çok araştırdım nasıl beslenmeliyim falan diye. Ama önerilen programlara uymak çok zor. Tahin pekmez, nutella, fındık fıstık sağlıklı şekilde kilo aldırır diye yüklendim ama nereye kadar. Bu tip besinleri sürekli yiyemiyorsunuz ve ne kadar yiyebilirsiniz ki. Ben kilomun şöyle zamanlarda düştüğünü farkediyorum: Uyandıktan sonra yemek yemek için uzun süre beklediğimde ve aç yattığımda. Aç derken mesela 8de akşam yemeği yiyorsam 1de yemediğim dönemlerde kilo veriyorum. Bir başka konu, mesela gündüz kahvaltı yapmadan dışarı çıktığımda akşama kadar aç dayanabildiğim oluyor. Ama yemek yeyip çıktığımda çok daha çabuk acıkıyor ve dayanamıyorum. Garip ama midenin gıdaya alışkanlığıyla alakalı bence. Bu yüzden en önem verdiğim şey uyanır uyanmaz iyice bir doyunmak, aşkam yemeğinden sonra bir öğün daha dolu dolu yemek. Zayıf olmak her zaman daha sağlıklı, zayıf insanlar daha uzun yaşıyor ama insanın psikolojisini etkiliyor. Vücudunuzdaki yağlardan rahatsız değilseniz kaybettiğiniz her kilo sinir bozuyor. Önerimi değerlendirin bence. Umarım kilocukları alırsınız. Ben de 55 olayım diyorum :p 55 olursam spora yükleneceğim. Kilo almadan spor yapmak da ürkütüyor. Bir iki kilo versem süzülüyorum. Ya sporla kilo verirsem diye hantallık da hantallık...

ben daha yeni 49 oldum.53-54 olursam spora başlıycam ben de.şimdi korkuyorum veririm diye :))
öneriler için de teşekkürler :)

ben daha yeni 49 oldum.53-54 olursam spora başlıycam ben de.şimdi korkuyorum veririm diye :))
öneriler için de teşekkürler :)
Ben arada bi yaparım o da kol ve bacak kası için zayıflar ya :32: ama sen daha fazlasını yapıyorsun yok göbek yok boyle yok söyle eritcem diye kilolardan olma .:30:

arkadaşlar daha önce de yazmıştım.23 martta 54,5 kilo ile süt cicbebeye başladım.58 kilo olmak istiyorum.daha öncleri 48-49 gezerdim.bu diyetle epey kilo aldım.bügün tartıldım ve 56,5 olmuşum.hem de sabah aç karnına.13 günde 2 kilo aldım.bence vazgeçmeden bu diyeti yapın.benim kilom şu an için yeterli ama çok kolay kilo veriyorum.2 günde 2 kilo verebiliyorum.onun için 58 olmak istiyorum.ve 15 gün sonra inşallah telrar yazacğım.

Back