- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
tamam bebeğim sorun değil :))
Günaydın bebeğim çok erkencisin yaaGünaydıııııııııııııııııın :)
Günaydın bebeğim çok erkencisin yaa
canım çok sevindim senin adına ve özendim :):)ben daha yeni 49 oldum.53-54 olursam spora başlıycam ben de.şimdi korkuyorum veririm diye :))
öneriler için de teşekkürler :)
tebrik ederimmarkadaşlar daha önce de yazmıştım.23 martta 54,5 kilo ile süt cicbebeye başladım.58 kilo olmak istiyorum.daha öncleri 48-49 gezerdim.bu diyetle epey kilo aldım.bügün tartıldım ve 56,5 olmuşum.hem de sabah aç karnına.13 günde 2 kilo aldım.bence vazgeçmeden bu diyeti yapın.benim kilom şu an için yeterli ama çok kolay kilo veriyorum.2 günde 2 kilo verebiliyorum.onun için 58 olmak istiyorum.ve 15 gün sonra inşallah telrar yazacğım.
ben de zayıfım ama yediği halde kilo alamayanlara gerçekten şaşıyorum. ben normalden de daha inceyim yediğim kadar kilo alırım. metabolizmam düşüktür. siz metabolizmanızı ölçtürdünüz mü.
cadica teşekkür ederim sen de alırsın inş. :) düzenli yap bırakma.geçen gün başka bi sitede gördüm ensure ile 3 ayda 9 kilo almış birisi
canım almıştır ama şöyle almıştır ensurenin 1 bardağı 200 kalori yani bundan günde 5 bardak içersem direk 1000 kalori bu şekilde tüketirsen tabiki kilo aldırır ama bu mamanın kutusu 25 lira ve 1 bardak hazırlamak için 6 ölçek koymak zorundasın yani 1 kutu en fazla 3 gün gider bu şekilde tüketirsen oda benim bütçemi aşıyor maalesef
hiç konusmayın valla yametabolizma ölçtürmeme hiiiç gerek yok tavan yapıcagını biliyorumm cnküü :)))
aynen aynen benimki tawan yapmıs :) işin garibi cok yemek yedikce iyice hızlanıo metabolizmam hey Allahm yaa
ahahahahhhallahımm yaaaaaaa nerden anlıyorsun yemek yedikçe hızlandığını kiii?
diyetisyene gidiorum ya kilo kontrolüne sürekli ordan biliorum.. Her gittiğimde ölcülüo kilom,kasım,yagım,metabolizmam falan. Her gidisimde liste cogalarak dönüyorum eve:) mesela elindeki listeyle bi kaç kilo alıosun sonra o listedekiler seni aynı kilonda tutuo e kilo almak icinde eklemeler yapmak gerekio yani yedikce metabolizmam hızlanıo
bugün aktara gittim.arı sütü bal polen karışımını sordum.tok karına kullanırsanız kilo aldırır dedi.hem de çok faydalıymış. alsam mı acaba? kullanan var mı?
o sadece polen yiyodu yararlı diye.bunun içinde bal arı sütü polen ginseng var.hem enerji de veriyomuş.tam bana göre gibi gözüküyor yani :)) macun şeklindeydi bir kavonozu 22 liraymışhaftaya bende alıcam işe yarayanlar varmıs ama senin bi akraban kullanmış diyordun yaa ondan pek umudum yok ama denicem :)
o sadece polen yiyodu yararlı diye.bunun içinde bal arı sütü polen ginseng var.hem enerji de veriyomuş.tam bana göre gibi gözüküyor yani :)) macun şeklindeydi bir kavonozu 22 liraymış
aktarlarda var canımanladım canım daa ben bunu nerden bulucam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?