• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

kesinlikle bebe bisküvisi aldırıyor.ben 4 kilo aldım.49 kiloyum şu anda :32:

dene ama 1 haftada bırakma 1-2 ay devam et.

kızlar saçma saçma konuşmayın allsen..

bebe bisküvisi enkadar kılo aldıra bılır aldırsa bıle selilüt alır başını gısder anacım.. arkdaşım sanada dıyor kes abur cubur anca bacakalrına basen ve selilüt yaparsın.. kilo ALMAK İSTİYORSAN NE YİYORSAN 2 KAŞIK FAZLA YEE.. BEN SABAH KAHVALTI ÖĞLENE KADAR MEYVE ARADA BIR TANE SNICKERS YİYORUM SADECE ÇAY İÇİYORUM ÖĞLEN BİR KELLE PAÇA ÇORBA ÜSTÜNE ADANA YADA EVDE 1TABAK DOLU DOLU MAKARNA EVDEDE HERHANGİ BİR ÇORBA VE MAKARNA YADA MENEMEN YADA TAVUK SOTE TARZI ŞEYLER YİYEBİLRSİN.. AKŞAMA KADAR MEYVE YE BOLL BOL SU İÇ. AKŞAMA ÇOK YUKLENME AMA AKŞAM ÇOK TATLI YE PATLAYANA KADAR AKŞAM YEDİĞİN TATLI KILO YAPARSADECE BUNU UNUTMAYIN .. GERİ YAPTIGINIZ ŞIAMRKLIK OLUR BENCE

uyuz oldum mesj kutun dolu mesajımı kopyala yapıstr yapyrm:9: ben balık hapı içiyorum etkisi var mıdır kilo almama bilmiyorum ama.[/QUOTE]
ben balık yagını kutu kutu bıtırdim canım bi etkisini goremedim boş ya :) denerim onuda ben yemeğe gdiyorum tatlım görüsürüz.. :54:

bebe bisküvisi enkadar kılo aldıra bılır aldırsa bıle selilüt alır başını gısder anacım.. arkdaşım sanada dıyor kes abur cubur anca bacakalrına basen ve selilüt yaparsın.. kilo ALMAK İSTİYORSAN NE YİYORSAN 2 KAŞIK FAZLA YEE.. BEN SABAH KAHVALTI ÖĞLENE KADAR MEYVE ARADA BIR TANE SNICKERS YİYORUM SADECE ÇAY İÇİYORUM ÖĞLEN BİR KELLE PAÇA ÇORBA ÜSTÜNE ADANA YADA EVDE 1TABAK DOLU DOLU MAKARNA EVDEDE HERHANGİ BİR ÇORBA VE MAKARNA YADA MENEMEN YADA TAVUK SOTE TARZI ŞEYLER YİYEBİLRSİN.. AKŞAMA KADAR MEYVE YE BOLL BOL SU İÇ. AKŞAMA ÇOK YUKLENME AMA AKŞAM ÇOK TATLI YE PATLAYANA KADAR AKŞAM YEDİĞİN TATLI KILO YAPARSADECE BUNU UNUTMAYIN .. GERİ YAPTIGINIZ ŞIAMRKLIK OLUR BENCE
bunu söyleyen bir tek ben değilim.yediklerimi arttırabilsem ben de alırım zaten de yiyemiyorum arkadaşım.zaten kilo almaya çalışanların çoğu böyle.iştahımız yok.sporu da denedim ama hiç almadım verdim.bebe bisküvisi kesinlikle aldırıyor.kilo almaya çalışan herkes denemeli!!!
patlayana kadar falan yiyemiyoruz yesek alırız zaten

ay çok biliyorsun sen .. Biz zaten 3-4 snedir bosuna uğrasıyoruz .. Çok mu basit sanıyorsun bi nefeste anlatıyorsun. anlıyoruz anlatmak istediğini ama sen bizi anlamak istemiyorsun . gerçi ne anlarsın bizim psikolojımızden .. Şımarıklıkmış asıl senin bu konuya girip dalga gecer gibi bunları yazman şımarıklık.

Son düzenleme:
Yukardaki arkadasın dediği bi newi mantıklı ama zaten burdaki cogu kişi normal yemek yese sorun olmaz.Bebe bisküvisi yemek yiyemenler icin. Yani yemek yerine yiyor cogu. Allahtan ben öyle bisküviye falan muhtac değilim şükürler olsun yemeğimi cok cok yiyorum artık

ay çok biliyorsun sen .. Biz zaten 3-4 snedir bosuna uğrasıyoruz .. Çok mu basit sanıyorsun bi nefeste anlatıyorsun. anlıyoruz anlatmak istediğini ama sen bizi anlamak istemiyorsun . gerçi ne anlarsın bizim psikolojımızden .. Şımarıklıkmış asıl senin bu konuya girip dalga gecer gibi bunları yazman şımarıklık.

ben sımarıklı yapsam senide ezerım canım.. zayıfsan benım sucummu yeseydınn ..

yediğimin bi kaşık fazlasını yiyebilsem neden zayıf olmaktan yakınayım.
bebe bisküvisi neden selülit yapsın ki. yapsa da o kadar kızartma falan yiyoruz onun kadar yapmaz herhalde.
neyse beğenmeyen denemez zaten..

şimdi benim sorum bu bebe bisküvisini her gün mü yicez. bi de öyle süt karışımlı gibi mi?
1 ayda ne kadar kilo alabilirim acaba düzenli yesem

yediğimin bi kaşık fazlasını yiyebilsem neden zayıf olmaktan yakınayım.
bebe bisküvisi neden selülit yapsın ki. yapsa da o kadar kızartma falan yiyoruz onun kadar yapmaz herhalde.
neyse beğenmeyen denemez zaten..

şimdi benim sorum bu bebe bisküvisini her gün mü yicez. bi de öyle süt karışımlı gibi mi?
1 ayda ne kadar kilo alabilirim acaba düzenli yesem

canım ben 1 ayda 4 kilo aldım selülit falan da yok merak etme.hergün 2 kez ye.
bir kaseye 15-20 tane bebe bisküvisi koy üzerine süt dök mama gibi ye.istersen bal da katabilirsin.
ben iştahsız olduğum için böyle yapıyorum iştahım olsa çok yiyerek alırım zaten.dene ve sonuçlarını paylaş canım :))
bu arada her gün tartılma 10 günde bir falan tartıl.

canım ben 1 ayda 4 kilo aldım selülit falan da yok merak etme.hergün 2 kez ye.
bir kaseye 15-20 tane bebe bisküvisi koy üzerine süt dök mama gibi ye.istersen bal da katabilirsin.
ben iştahsız olduğum için böyle yapıyorum iştahım olsa çok yiyerek alırım zaten.dene ve sonuçlarını paylaş canım :))
bu arada her gün tartılma 10 günde bir falan tartıl.

tamam denicem canım, 1 ayda baya kilo almışsın bakalım bende işe yarıcak mı:))

bu arada kızlar burda boşuna gereksiz insanlarla tartışmaya girmeyin. Arkadaş hafif sorunlu galiba şikayet ettim mesajını modlar sağolsun gerekeni yapmışlar. Siz de şikayet tuşunu kullanın rahat edin=)

Back