- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
bu arada kızlar burda boşuna gereksiz insanlarla tartışmaya girmeyin. Arkadaş hafif sorunlu galiba şikayet ettim mesajını modlar sağolsun gerekeni yapmışlar. Siz de şikayet tuşunu kullanın rahat edin=)
neyse daha fazla arkasından konuşmayalım bizi de atıcaklar yoksadefalarca ettim zaten. Psikolojık sıkıntılı
neyse daha fazla arkasından konuşmayalım bizi de atıcaklar yoksa
keşke öyle olsaabi 100 mesaj daha yazsak bu 10 dk bekleme biter mi acepp ??
keşke öyle olsaa
Ayyysacma sapan bişe uydurmuslar halaa devam ediyor 10 dk ne abi ya??? 1 yap 2 yap 3 yap hadi 5 yapta 10 dk reva mı Tanrımmmmmmm
dimi yaa yöneticilerr duyun sesimiziiiii
duyunn leeeeeeeeennnnnnnnnnizle izleee bu çocuk bile kullanyosaaaa ben sanaaa ödev var dediiim mi hacıı ?? Haciiiii!! Ben sana ödev var dedim mi haciii!? - YouTube
ben de zayıfım ama yediği halde kilo alamayanlara gerçekten şaşıyorum. ben normalden de daha inceyim yediğim kadar kilo alırım. metabolizmam düşüktür. siz metabolizmanızı ölçtürdünüz mü.
ölçtürmedim de iştahımız olmadığı için kilo alamıyoruz.iştahımızı açmaya çalışıyoruz biz deben de zayıfım ama yediği halde kilo alamayanlara gerçekten şaşıyorum. ben normalden de daha inceyim yediğim kadar kilo alırım. metabolizmam düşüktür. siz metabolizmanızı ölçtürdünüz mü.
benn kaçtım canlarımmm :)) görüşürükk byyy
Ben arada bi yaparım o da kol ve bacak kası için zayıflar yaben daha yeni 49 oldum.53-54 olursam spora başlıycam ben de.şimdi korkuyorum veririm diye :))
öneriler için de teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?