• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

yani günlük yediğimiz yemekleri biraz daha arttırarak kilo almaktan bahsediyoruz.böyle sağlıklı ve kalıcı olur diye düşünüyorum.

Olmuyo bu sefer midem agrıyo fazla yuklenince dun yemekten sonra gece ton balığı yicem diye ayırdım mideme agrı girdi gttm yattm cici bebede yemedm :(
moralini bozma tatlım çok kalori yakıyosun heralde.yavaş yavaş alırsın inş. ben de bugün tartılıcam yemek yiyim de fazla çıkıyım biraz

Ayyy inanmıyoruuumm biraz önce tartıldım veeee 49.1 kilo çıktım :53: :52::52:
Bu kadar kısa sürede nasıl aldım hayretler içindeyim aman maşallah diyim :nazar:
Darısı Simay'ımın ve bütün alamayan kızların başınaa :109::109:
Hedefim ilk olarak 50ydi.50yi bi göreyim sonra 53-54 devam edicem inşalaah :56::32::32:

Bu kadar kısa sürede nasıl aldım hayretler içindeyim aman maşallah diyim :nazar:
Hedefim ilk olarak 50ydi.50yi bi göreyim sonra 53-54 devam edicem inşalaah :56::32::32:

masallah cnmmm kutluyorum senii:16:

ayyyyyy .. devam et bebeğim boyleeeeee :16::16: çok sevindim . oh ne güzel iştee :46: tebrikleeeeeer .

merhabalarr :3:

ben 1 gunde 2kılo alabilen 1gunde 3 kılo verebılen bir insanım bunu nnasıl yaptıgımı bılmıyorum tek bır sebebı var oda spor yaptım senelrde 8 yaşından 16 yaşıma kadar sporr.. atletızımdı senelce koştum maraton baktım kemıkleşiyorum bide sigraa felan bıraktım sprou. istersem kılo aldım ıstedıgıde verdım tabı bır kaç ergenlık çatlagı oldu bu uzden ama dert degıl yanı sana demk ıstedıgınm bence ılk önce spora başla bu kanıtlan mış bırşey spor apıp hayvan gıbı yersen ama çok yaglı olmadan kılo alırsın.. kılo almak ıcın ne yıyorsan 2 kaşık fazla ye .. köfte 5 tane yıyrsan 7tane ye çom çok abanırsan selilüt çatlak meme sarkması alır başını gider :) hadi öptumm:16:

benım yaşım 18 kılom 52-53- 53bucuk gidip gelıyor... bende 57 -58 ıstıyorum ama anlatıgım gıbı bu yapıma ragmen 2 kıldan fazla alamıyrum.. ama şoyle birşey ebn aldıgımı 1bucuk kılo hı bır hareket yapmadna evde oturruken yaktıgımı farkketım metabolızmam cok hızlı bu bır ıyı bırde kotuu.. işyte bende 57- 58 kılo olcam inşallah hadi bakalım sanada ha gayret gerçketen ıstersen yaparsınnn :32::32::32::32:

kilo almak ne kadar zorr:(
boyum 1.63 kilom sanırım 43 olmuştur. geçen sene bu zamanlar 48-49 kiloydum. benim ideal kilom.
ama şimdi stres falan derken zayıfladım. bir de ben basen bacak bölgesinden zayıflarım hiç bir pantolonum olmuyor moralim bozuluyor gerçekten.
çikolata abur cubur çok yiyorum ama bu zamana kadar kilo aldırdığını görmedim.
bebe bisküvisi işe yarıyor mu başlasam mı acaba.

kilo almak ne kadar zorr:(
boyum 1.63 kilom sanırım 43 olmuştur. geçen sene bu zamanlar 48-49 kiloydum. benim ideal kilom.
ama şimdi stres falan derken zayıfladım. bir de ben basen bacak bölgesinden zayıflarım hiç bir pantolonum olmuyor moralim bozuluyor gerçekten.
çikolata abur cubur çok yiyorum ama bu zamana kadar kilo aldırdığını görmedim.
bebe bisküvisi işe yarıyor mu başlasam mı acaba.
kesinlikle bebe bisküvisi aldırıyor.ben 4 kilo aldım.49 kiloyum şu anda :32:

dene ama 1 haftada bırakma 1-2 ay devam et.

Back