• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sanki :19:

Değil zaten :)) taner kaya nın sarkısı :DDD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))

Değil zaten :)) taner kaya nın sarkısı :DDD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızz :D:D hee iyi iyi severim ferhatı hiç yakışmamış diyodum :9:

ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli :1::1:

ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli :1::1:

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR!!! Hadi bende kaçıyorum kapat sende bilg. sonra bnm gibi olma :D yazılı kazığı yeme :)) ii geceler:1:

Back