- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
benden daha kotu olamazsın dayanamıyorum yaa içince içim öyle bi rahatlyor kiiii ... ilk bardak 2 dikişte bitiyor yanii.. susamıs gibii![]()
bırakmalıyız bu kolayı
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden daha kotu olamazsın dayanamıyorum yaa içince içim öyle bi rahatlyor kiiii ... ilk bardak 2 dikişte bitiyor yanii.. susamıs gibii![]()
bırakmalıyız bu kolayıbu arada son gönderdiğin mesajı tekrar yollar mısın silindi yaa
ee bırakamıyrm kiii .)) ben bıraksam o beni bırakmaz bi kereee![]()
dur söyliyim de bıraksın seni"hey lanet olasıca pislik kola hemen simayımı rahat bırak"
![]()
Şu an tek söylediği sarkı ....^'' AYRILSAK ÖLÜRÜKKK BİZZZ ^'' ahahahhahhhahahhhahahh![]()
![]()
hahahahaaahhh![]()
bu şarkı da cuk oturdu
![]()
hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sankidemiii![]()
uydurack bi yer buldum sonunda su sarkıyııı
hihihhihhi
![]()
hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sanki![]()
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızzDeğil zaten :)) taner kaya nın sarkısıDD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızzhee iyi iyi severim ferhatı hiç yakışmamış diyodum
![]()
ferhat iyi söyleyemiyor bu sarkıyı daha bi slowlastrmısss ..sahibi daha iyi soyluyooo vurguları yapamıyor ferooo
![]()
neyse bu seferlik çekmiyim kulağını bidaha yapmaz![]()
ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli![]()
DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR!!! Hadi bende kaçıyorum kapat sende bilg. sonra bnm gibi olmayazılı kazığı yeme :)) ii geceler
![]()