• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

en son 2,2 kilo kalmıştı ama buraya yazdığımdan beri tartılmadım.biraz daha geç tartılıcam :))

iyiymiş :)) hiç tartılmayı bile dusunmuyorum sahsennn :DD çnkü ne zaman boyumun uzaması durur o zaman düzenli sekilde kilo alırım .. :21:şansımı zorluyormm:43:

ya ben bu kalori sepetini nasıl kullanacm çok karışık :(( üye oldum daa kullanmasını bilmiyorum canım ya:18:

orda bilgi güncelleme seçeneği var canım önce oraya şimdiki kilonu hedef kilonu ve ne kadar sürede almak istediğini yazıyosun.ama mantıklı bişey olsun 1 ayda 10 kilo gibi değil :))
sonra sana günlük alman gereken kalori miktarı kalorimetre yazan çubukta kırmızı çizgiyle belirtilecek. sen kalorimetreye tıklayarak ne yediğini yaz adetini de yaz ekle. bütün markalar falan herşey var.isme göre ekleye tıklayıp mesela simit yazarsan orda seçenekler yazıyor zaten. bir bak tekrar sorarsın anlamadığın yeri

orda bilgi güncelleme seçeneği var canım önce oraya şimdiki kilonu hedef kilonu ve ne kadar sürede almak istediğini yazıyosun.ama mantıklı bişey olsun 1 ayda 10 kilo gibi değil :))
sonra sana günlük alman gereken kalori miktarı kalorimetre yazan çubukta kırmızı çizgiyle belirtilecek. sen kalorimetreye tıklayarak ne yediğini yaz adetini de yaz ekle. bütün markalar falan herşey var.isme göre ekleye tıklayıp mesela simit yazarsan orda seçenekler yazıyor zaten. bir bak tekrar sorarsın anlamadığın yeri

aaa :D oldu :D ayy tamam saolll :)) su falan içine girmiyo dimi :D:D:D:D::D:D::D:1::1:

Bugünlük hedef kalorinizi aştınız.* Günlük kalori ihtiyacınızı aştınız. Ayyyy sevdim bu cümleleriiiii :32:

Harbi mi :) su bile yarıyo sözü yalan oldu bayanlar dağılııııııııınnnnnnnnnnn :D

evett kesinlikle öylee :D bu arada kilo almak için vücudumuzun düzene girmesi gerekiyor bunun için de günde en az 2 litre su içmemiz gerekiyormuş. ben hiç içmem ya en fazla 1 bardak :2:

evett kesinlikle öylee :D bu arada kilo almak için vücudumuzun düzene girmesi gerekiyor bunun için de günde en az 2 litre su içmemiz gerekiyormuş. ben hiç içmem ya en fazla 1 bardak :2:

aynı benn :))) ama yerini KOLA yla dolduruyorum ... o da aklıma gelirse su içerim .. :44:

Back