- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
boyun uzasın biraz da kilo al aynı manken gibi olursun valla :))
aman bana manken demeee :2: önüme gelen manken diyorr uyuz olmaya basladım ama fena fikir de değil hani
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun uzasın biraz da kilo al aynı manken gibi olursun valla :))
bak bak hem uyuz oluyorum diyor hem de fena fikir değil diyor istemem yan cebime koyaman bana manken demeee :2: önüme gelen manken diyorr uyuz olmaya basladım ama fena fikir de değil hani![]()
bak bak hem uyuz oluyorum diyor hem de fena fikir değil diyor istemem yan cebime koy![]()
sen kilo al ben yine söyliyicemyok demelerine uyuz oluyorm.. kilo alınca desinler anammmne kastm varr
DDDDDD
![]()
sen kilo al ben yine söyliyicem![]()
oy canımm benimmm :))) sana her turlusu serbesttD senin 50 kiloya kaç kaldı ?
en son 2,2 kilo kalmıştı ama buraya yazdığımdan beri tartılmadım.biraz daha geç tartılıcam :))
iyiymiş :)) hiç tartılmayı bile dusunmuyorum sahsennnD çnkü ne zaman boyumun uzaması durur o zaman düzenli sekilde kilo alırım ..
şansımı zorluyormm
![]()
500 gr bile alsam iyi benim için.yavaş da olsa sorun değil alıyım yeter :))
saglıklı olsun daa :)) hiç problem yok .
aynen canım :))
ya ben bu kalori sepetini nasıl kullanacm çok karışık( üye oldum daa kullanmasını bilmiyorum canım ya:18:
orda bilgi güncelleme seçeneği var canım önce oraya şimdiki kilonu hedef kilonu ve ne kadar sürede almak istediğini yazıyosun.ama mantıklı bişey olsun 1 ayda 10 kilo gibi değil :))
sonra sana günlük alman gereken kalori miktarı kalorimetre yazan çubukta kırmızı çizgiyle belirtilecek. sen kalorimetreye tıklayarak ne yediğini yaz adetini de yaz ekle. bütün markalar falan herşey var.isme göre ekleye tıklayıp mesela simit yazarsan orda seçenekler yazıyor zaten. bir bak tekrar sorarsın anlamadığın yeri
aaaoldu
ayy tamam saolll :)) su falan içine girmiyo dimi
:
:
![]()
suyun kalorisi sıfır zaten.girmene gerek yok yani :))
Harbi mi :) su bile yarıyo sözü yalan oldu bayanlar dağılııııııııınnnnnnnnnnn![]()
evett kesinlikle öyleebu arada kilo almak için vücudumuzun düzene girmesi gerekiyor bunun için de günde en az 2 litre su içmemiz gerekiyormuş. ben hiç içmem ya en fazla 1 bardak :2:
aynı benn :))) ama yerini KOLA yla dolduruyorum ... o da aklıma gelirse su içerim .. :44:
bu ara pek kola içmemeye çalışıyorum ama çok canım istiyor yaa bağımlı gibiyim resmen![]()