ilk gece..

düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vs
hangi parfümü süreceğime bile karar veremiyorum

düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vs
hangi parfümü süreceğime bile karar veremiyorum

Bunun bir tarfi yokki canim,rahat olman ve rahat edebilecegin seyler giymen ve etrafa cok aldirmadan en enerjik sekilde tamamlamalisin geceyi..sonucta basbasa kalacak olan sizssiniz,insanlar eglenir oynar ziplar evine gider..
Kadin olmanin keyfini yasa derim ben.,

sürekli saçmasapan hikayelerle insanları korkutan kadınları saygıyla anıyorum burdan insanın belki de hayatında yaşayacagı en özel zamanlardan biri olan bu gece hep korkular yüzünden bence arka plana itiliyor benimde agustosta düğünüm var çok severek ve isteyerek evleniyorum bir yanım boşver dinleme derken diger yanım ilginç bir panik içinde napıcagmı sasırmış haldeyim aslında düşüncesi bile çok hoş ama bir yandan da bir korku var sanki bu korkuyu nasıl yenicez

Çok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle.
Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.

bence önce duş sonra namaz daha uygun olur dinimizce sonuçta herkes duşunu alır namazını kılar hazırlanır sonra buluşurlar Ama bende düğünümde regl olucam ve ne yapıcagmı bilmiyorum düğünde çok zor

Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.
aynenn ama yeni evlenenler bilgi verebilir yanii

Haykirarak güldüm ama hayırlı olsun ne diyelim. Başka meraklilar öğrenmiş oldu

5 aylık degl 5 haftalık demiş sanırım ama her kosulda olan olmus dediginiz gibi

Selam Kizlar.
Bende cok okudum ilk geceden korkanlari vs. ve benim dügünüm 25 temmuzda, cok az kaldi Askima kavusmama :)
Bende sizler gibi nasil olacagini bilmiyorum, fakat benim kafamda sorun olanda namaz, galiba okuduguma gore iki rekat namaz kilinacakmis o gece. Bence en uygunu, dus altikdan sonra namaz kilinir - once temizlenmek lazim demi ama :)
Allah hepimizin yüzünü güldürür Insallah :)

amin insallah Allah hepimize mutlu huzurlu bir aile kurmamızı nAsip etsin bende nasıl olcak merak ediyorum namaz bencede duştan sonra kılınır sonuçta temizlenmemiz lazım nasıl korunmayı düşünüyosun peki

gecen sene evlenmeden once sorup soruturdugumda bana soyle anlatılmıstı bılenler tarafından. dınımız geregı kıyılan ımam nıkahından sonra sukretmek amaclı kılındıgı ıcın mazan dugun gecesı degıl de ımam nıkahından sonra da kılınabılıyormus. tabı ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem bılenlerın yalancısıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…