- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi NaifBegonya
-
düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vszaten kizlar millet sizi rahat birakana kadar enerjiniz bitmis olacak.)bide sactaki tokalar mevzuu var,otur ayiklat once tek tek.))sonra dus falan yaparsiniz,dus cikisi kacis yok zaten,gecelik falan dert etmeyin..gelinligin altina guzel bi ic camasiri olayi kurtarir..kolay gelee.))
düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vs
hangi parfümü süreceğime bile karar veremiyorum
Sevdiceğimle evlenmeme çoook az kaldı ve benim aklımda olan ama tam olarak karar veremediğim konu şu ki,
ilk gece nasıl geçmeli?? canımmm yarime nasıl hazırlanmalıyımmmm?? öğrendiğim kadarıyla psikolojik olarak ilk gece eşlerin evliliğini etkiliyormuş.. elimden gelebilecek her şekilde hazır olmak istiyorum sevdiğim için, zaten bende korkuda var psikolojik olarak yenmeye çalışıyorum aylardır ki çoğunlukla yendiğimi de düşünüyorumm
okuyup yardımcı olan tüm kk üyelerine şimdiden teşekkürlerrrr[/QUOTES]
Bak canim o gunun heyecani bambaskadir ben anlatayim nasil yaptigimi eve girdik kucaginda yatak odasina goturdu beni gelinligimi cikarmadan bi saate yakin onun kolunda yattim o ara ara opucukler komdurdu yanagima alnima ben gelinligin siktgini soyledim gelinligimin arkasini acti tabi sinirlendi 41 tane dugum vardi gelinligin ipinde :) neyse acti omuzumdan opucuk kondurdu ve disari cikti ben cikardim gelinligi dusa girdim o hic gelmedi oturma odasinda oturdu dustan ciktim beyaz saten dizime kadar ama derin yirtmacli ve bel dekoltesi olan gecelik giydim ustune sabahlik giydim hafif makyaj yaptim bu arada oda dusa girmis pijamalarini giymis odanin kapısını tiklatti gelebilirmiyim diye gel dedim yatagin ustunde oturuyodoturuyorumdm col hosuna gitmisti sonrasidq malum zaten :)
Ya ben böle güzel bi koku sürmek istiyorum ya böle saf temiz bi koku-
Kimse namaz kılmayı planlamıyor galiba :) hemen soyun duş yataktabi inanç meselesi.
slm canım namaz kılınıyor diye biliyorum ama ne zaman onu bilmiyorum. yani ewe gelince önce namaz sonra mı duş yoksa ??
aynennÇok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle.
Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.
Çok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle.
Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.
önce namazdır duştan sonra namazı kim bekler
buarada ilk gece heycanı ve korkusudan regi olabilir kaç tanıdığım öyle oldu
hadi yaa stresten işte
Haykirarak güldüm amaÇok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle.
5 aylık degl 5 haftalık demiş sanırım ama her kosulda olan olmus dediginiz gibiÇok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?