• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece..

zaten kizlar millet sizi rahat birakana kadar enerjiniz bitmis olacak.)bide sactaki tokalar mevzuu var,otur ayiklat once tek tek.))sonra dus falan yaparsiniz,dus cikisi kacis yok zaten,gecelik falan dert etmeyin..gelinligin altina guzel bi ic camasiri olayi kurtarir..kolay gelee.))
düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vs
hangi parfümü süreceğime bile karar veremiyorum :1:

düğün günü yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor ama nasıl olucak ne giysem nasıl davransam.. vs
hangi parfümü süreceğime bile karar veremiyorum :1:

Bunun bir tarfi yokki canim,rahat olman ve rahat edebilecegin seyler giymen ve etrafa cok aldirmadan en enerjik sekilde tamamlamalisin geceyi..sonucta basbasa kalacak olan sizssiniz,insanlar eglenir oynar ziplar evine gider..
Kadin olmanin keyfini yasa derim ben.,:-)

Sevdiceğimle evlenmeme çoook az kaldı ve benim aklımda olan ama tam olarak karar veremediğim konu şu ki,
ilk gece nasıl geçmeli?? canımmm yarime nasıl hazırlanmalıyımmmm?? öğrendiğim kadarıyla psikolojik olarak ilk gece eşlerin evliliğini etkiliyormuş.. elimden gelebilecek her şekilde hazır olmak istiyorum sevdiğim için, zaten bende korkuda var psikolojik olarak yenmeye çalışıyorum aylardır ki çoğunlukla yendiğimi de düşünüyorumm:KK17:
okuyup yardımcı olan tüm kk üyelerine şimdiden teşekkürlerrrr :KK31:
[/QUOTES]

Bak canim o gunun heyecani bambaskadir ben anlatayim nasil yaptigimi eve girdik kucaginda yatak odasina goturdu beni gelinligimi cikarmadan bi saate yakin onun kolunda yattim o ara ara opucukler komdurdu yanagima alnima ben gelinligin siktgini soyledim gelinligimin arkasini acti tabi sinirlendi 41 tane dugum vardi gelinligin ipinde :) neyse acti omuzumdan opucuk kondurdu ve disari cikti ben cikardim gelinligi dusa girdim o hic gelmedi oturma odasinda oturdu dustan ciktim beyaz saten dizime kadar ama derin yirtmacli ve bel dekoltesi olan gecelik giydim ustune sabahlik giydim hafif makyaj yaptim bu arada oda dusa girmis pijamalarini giymis odanin kapısını tiklatti gelebilirmiyim diye gel dedim yatagin ustunde oturuyodoturuyorumdm col hosuna gitmisti sonrasidq malum zaten :)

sürekli saçmasapan hikayelerle insanları korkutan kadınları saygıyla anıyorum burdan:KK20: insanın belki de hayatında yaşayacagı en özel zamanlardan biri olan bu gece hep korkular yüzünden bence arka plana itiliyor benimde agustosta düğünüm var çok severek ve isteyerek evleniyorum bir yanım boşver dinleme derken diger yanım ilginç bir panik içinde napıcagmı sasırmış haldeyim aslında düşüncesi bile çok hoş ama bir yandan da bir korku var sanki bu korkuyu nasıl yenicez:KK51:

Çok şaşırdım. Konu nasıl hortlamış öyle. :confused:
Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.:KK60:

bence önce duş sonra namaz daha uygun olur dinimizce sonuçta herkes duşunu alır namazını kılar hazırlanır sonra buluşurlar:oops: Ama bende düğünümde regl olucam ve ne yapıcagmı bilmiyorum düğünde çok zor :mad:

Başlığı açan hanım 13 Şubat 2015'te 5 aylık hamile olduğunu söylemiş bir mesajında. Olan olmuş hanımlar, dağılabiliriz.:KK60:
aynenn :rolleyes: ama yeni evlenenler bilgi verebilir yanii:KK22::KK23::oops:

Haykirarak güldüm ama :KK45::KK71: hayırlı olsun ne diyelim. Başka meraklilar öğrenmiş oldu :KK22::KK66:

5 aylık degl 5 haftalık demiş sanırım ama her kosulda olan olmus dediginiz gibi :D

Selam Kizlar.
Bende cok okudum ilk geceden korkanlari vs. ve benim dügünüm 25 temmuzda, cok az kaldi Askima kavusmama :)
Bende sizler gibi nasil olacagini bilmiyorum, fakat benim kafamda sorun olanda namaz, galiba okuduguma gore iki rekat namaz kilinacakmis o gece. Bence en uygunu, dus altikdan sonra namaz kilinir - once temizlenmek lazim demi ama :)
Allah hepimizin yüzünü güldürür Insallah :)

amin insallah Allah hepimize mutlu huzurlu bir aile kurmamızı nAsip etsin:nazar: bende nasıl olcak merak ediyorum namaz bencede duştan sonra kılınır sonuçta temizlenmemiz lazım:oops: nasıl korunmayı düşünüyosun peki

gecen sene evlenmeden once sorup soruturdugumda bana soyle anlatılmıstı bılenler tarafından. dınımız geregı kıyılan ımam nıkahından sonra sukretmek amaclı kılındıgı ıcın mazan dugun gecesı degıl de ımam nıkahından sonra da kılınabılıyormus. tabı ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem bılenlerın yalancısıyım ..

Back