• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece..

NaifBegonya

Özlem.... zor olduğu kadar terbiye edici.
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
334
147
123
Sevdiceğimle evlenmeme çoook az kaldı ve benim aklımda olan ama tam olarak karar veremediğim konu şu ki,
ilk gece nasıl geçmeli?? canımmm yarime nasıl hazırlanmalıyımmmm?? öğrendiğim kadarıyla psikolojik olarak ilk gece eşlerin evliliğini etkiliyormuş.. elimden gelebilecek her şekilde hazır olmak istiyorum sevdiğim için, zaten bende korkuda var psikolojik olarak yenmeye çalışıyorum aylardır ki çoğunlukla yendiğimi de düşünüyorumm:17:
okuyup yardımcı olan tüm kk üyelerine şimdiden teşekkürlerrrr :31:

Bence ilişkiye girmeden önce güzel bir duş, düğünde terleme ihtimali çok fazla :)
Güzel size yakıştığını düşündüğünüz iç çamaşırları, güzel bir koku :)

Bence ilişkiye girmeden önce güzel bir duş, düğünde terleme ihtimali çok fazla :)
Güzel size yakıştığını düşündüğünüz iç çamaşırları, güzel bir koku :)

evet duş mevzusu şart zaten :)
mesela ben bir sürü gecelik aldım ama hangi renk hangi model giysem bilmiyorum:50:

Eki Görüntüle 926375
Eki Görüntüle 926377
hadi bir yardım edin kızlarrr kısa olanın beyazı var diğerininde moru

Bence duşa gir sonra banyodan çıkmadan kurulan ve güzel bir iç çamaşırı giy. Sonra üzerinde bornoz saçında havluyla yatak odasına geç. Zaten eşin çoktan soyunmuş olur :)

Bornozun altında iç çamaşırın olsun ki hedefe ulaşmak bir adım daha zorlaşsın :)

Gecelik de bence kısa olmalı ama öyle pavyon kadınları gibi çok abartı bir şey de olmamalı. Daha sade. Zaten geceliği uyurken giyersin :)

Dur ben sana gecelik fotoğrafı bulup atayım.

Bence duşa gir sonra banyodan çıkmadan kurulan ve güzel bir iç çamaşırı giy. Sonra üzerinde bornoz saçında havluyla yatak odasına geç. Zaten eşin çoktan soyunmuş olur :)

Bornozun altında iç çamaşırın olsun ki hedefe ulaşmak bir adım daha zorlaşsın :)

Gecelik de bence kısa olmalı ama öyle pavyon kadınları gibi çok abartı bir şey de olmamalı. Daha sade. Zaten geceliği uyurken giyersin :)

Dur ben sana gecelik fotoğrafı bulup atayım.

evet haklısın tatlımm çok şaşaya gerek yok:1: zaten yüklediğim kısa olan geceliğin beyazı çok sade arkası hoş duruyor danteli de öyle :31: bekliyorumm başka modellerde var ama bulamadım netten

$Screenshot_2014-01-09-20-55-37.jpg

$Screenshot_2014-01-09-20-55-43.jpg

$Screenshot_2014-01-09-20-55-52.jpg

Bence böyle daha şık daha sade bir gecelik tercih edebilirsin.
Fotoğraflarda önü arkası ve iki farklı renk olarak var.

Diğer gecelikler daha basit kadın işi gibi geldi bana.

Bence ilk gece yapılabilmeli bu olay :)
Yani ilk gecenin esprisi bu bence

o yorgunlukla bir şey anlamayız gibi geliyor:26:
iki şehirde olucak çünkü toplamda üç gün.. çok yorucu çoookk:50:
ama sevdiceğimi ikna edebileceğimi sanmıyorum :1:
bir yol bulsamda ikna etsem keşke:31:

Ya ben böle güzel bi koku sürmek istiyorum ya böle saf temiz bi koku-;)

victoria's secret amber romance :16: enfes güzel temiz ve erkeklerin çok hoşuna giden bir kokudur :)) tavsiye derimm
ben o gün sedece bunu sıkıcam tenime:31:

ayy bende ilk gece nasıl bişey giysem hiç bilmiyorum.gelinliği çıkarınca giyinmeye fırsat vermezse o ayrı konu zaten :9:
ama parfümü bence çok az sürmek lazım.yoksa hakkaten ağzı burnu parfüm olur :1:

Sevdiceğimle evlenmeme çoook az kaldı ve benim aklımda olan ama tam olarak karar veremediğim konu şu ki,
ilk gece nasıl geçmeli?? canımmm yarime nasıl hazırlanmalıyımmmm?? öğrendiğim kadarıyla psikolojik olarak ilk gece eşlerin evliliğini etkiliyormuş.. elimden gelebilecek her şekilde hazır olmak istiyorum sevdiğim için, zaten bende korkuda var psikolojik olarak yenmeye çalışıyorum aylardır ki çoğunlukla yendiğimi de düşünüyorumm:17:
okuyup yardımcı olan tüm kk üyelerine şimdiden teşekkürlerrrr :31:
Canım benim bende aynı derdim var şaşkınım,ne yapmalyım,ilk gece belkide evliliğin ve hayatın güzel başlangıcı olacak,hep onun hayalindeyim iyi geçsinde sonrasıda iyi geçer belki
:54:

ayy bende ilk gece nasıl bişey giysem hiç bilmiyorum.gelinliği çıkarınca giyinmeye fırsat vermezse o ayrı konu zaten :9:
ama parfümü bence çok az sürmek lazım.yoksa hakkaten ağzı burnu parfüm olur :1:
zaten kizlar millet sizi rahat birakana kadar enerjiniz bitmis olacak.)bide sactaki tokalar mevzuu var,otur ayiklat once tek tek.))sonra dus falan yaparsiniz,dus cikisi kacis yok zaten,gecelik falan dert etmeyin..gelinligin altina guzel bi ic camasiri olayi kurtarir..kolay gelee.))

Back